спокойно, не бери грижа ...засега добре се справям с оплакванията :) а пък и не знам испански... освен да помоля менажера на Андора - gerjo... той ми е приятел и може да помогне с превода :) но засега няма нужда де...
със сигурност гледам много повече футбол отколкото баскетбол и не съм обръщал внимание толкова на статистиките как са изписани... поне по българските канали даже си говорят и коментират кой отбор къде превъзхожда в борбите и т.н. и не ми е било необходимо да правя разни анализи :)
докато тук в играта нещата са сериозни... развиваш играчи за националните отбори и т.н. и е важно да знаеш какво им куца да речем... а пък и като цяло на отбора, нали си менажер?!
на мен не ми харесва как го презентират понеже съм играл и други баскетболни менажери преди и не е било така по тоя начин, а по който искам да бъде ...може и оттам да идва проблема :)
така или иначе не виждам проблем да сложат една опция всеки да може да си избере, което на него му е приятно и удобно да си гледа статистиките на отбора.... ти като искаш си ги дръж тия общите статистики, твой си избор