BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dadoni

This Post:
00
41138.165 in reply to 41138.163
Date: 9/30/2008 2:25:17 PM
Overall Posts Rated:
242242
Ti ili ne čitaš šta sam napisao ili se praviš glup.
Sve što je napisano je istina. Bolna istina nažalost. Ja ne prodajem šuplju priču, ne lažem i ne petljam. Molim paziti na način izražavanja.
Opet ti kažem/pišem navedeni nešto u postu što nije istina i ja se više nikada neću javiti na forumu.
A zašto nisam odmah kritikovao nakon 1 poraza nema razloga da ti odgovorim. Nadam se da shvataš. U slučaju da ne shvataš slijedi pojašnjenje:
-svakog čovjeka treba pustiti da radi svoj posao određeno vrijeme
-čovjek je pušten da radi svoj posao normalno određeno vrijeme
-svakom se može dogoditi jedna greška
-čovjeku se dogodila jedna greška
-kada greške i porazi prerastu u naviku treba reagovati
-ja sam reagovao
Meni je drago da si član administracije neke druge igre, drago mi je da ne braniš nikoga i nemoj da se nerviraš od toga se dobije gastritis ako si sretan a ako nisi dobiješ čir
A moje mišljenje o radu selektora dijeli i još poneko ko se ne nervira.
Dokaz: Trenutni rating selektora U21 je 50% dok je rating selektora A reprezentacije preko 80 %
PS Što se poruka tiče o tome nekom drugom zgodom.

This Post:
00
41138.166 in reply to 41138.164
Date: 10/1/2008 5:02:43 AM
Overall Posts Rated:
00
kralju ok je sve to sto ti pises i ja se slazem da 1-5 nije nimalo dobar score cak i da imamo i losiju repku ja sam samo kritikovao nacin na koji je dadoni odlucio da da "savjet" selektoru, a evo sada on meni pise tu kao nekom mentalno retardiranom djetetu jer vjerovatno precjenjuje svoj intelekt ali neka ja mu necu nista odgovoriti. a javio sam se iz razloga jer je sanel jedini uz timberwolfa meni pomogao na pocetcima i to su se samo javili a vi ostali veliki strucnjaci kad vas neko pita nesto napisete par stvari uopsteno koje se vec mogu pronaci na forumu ako se potrazi.
ovdje se zavrsavaju svi moji komentari na ovu temo jer sve ostalo sto napisem moze biti nesto licno a ne poznajem nikog na ovom forumu toliko dobro pa ne zelim da zalazim toliko duboko. budite pozdravljeni a tebi dadoni bas hvala sto se brines za moje zdravlja ali nisam ja fosil ko ti ja imam tek 20 godina pa me takve stvari ne brinu :D

From: SanelG

This Post:
00
41138.167 in reply to 41138.166
Date: 10/1/2008 5:39:16 AM
Overall Posts Rated:
00
kralju ok je sve to sto ti pises i ja se slazem da 1-5 nije nimalo dobar score

KOLIKO JA ZNAM SCORE JE 1-4 a ne 1-5 kao sto kaze gospodin veliki Dadoni

Message deleted

This Post:
00
41138.169 in reply to 41138.167
Date: 10/1/2008 11:47:27 AM
Overall Posts Rated:
242242
Sada i ja znam da je score 1-4 :):):).
Greška nastala, izvinjavam se zbog pogrešno prezentiranih informacija.

PS: Nikada nisam rekao da sam "veliki", niti sebe smatram takvim.
A ako se "veliki" odnosilo na moje "hrastove-nesretnike" koje treniram onda OK.

Message deleted
Message deleted

This Post:
00
41138.172 in reply to 41138.166
Date: 10/1/2008 12:21:00 PM
Overall Posts Rated:
242242
Dođoh kući umoran i rekoh sebi da ću na miru pogledatii All Star ali ne lezi vraže :)
Poštovani ferra88,
Uz svo dužno poštovanje ja se zaista do sada nikada nisam obraćao kao prema "retardiranom djetetu". To su teške riječi za koje nemaš argumenata.
Ja ne precjenjujem/potcjenjujem ni svoj, a bogami ni tuđi intelekt. Čak šta više, uvjek sam skloniji precjenjivanju drugih ljudi/trenera nego potcjenjivanju (u strahu su velike oči :))

"a vi ostali veliki strucnjaci kad vas neko pita nesto napisete par stvari uopsteno koje se vec mogu pronaci na forumu ako se potrazi".
Zaista ne razumjem na koga se ovo odnosilo. Svako ko se meni obratio dobio je i adekvatan odgovor. Istina, nije mi se puno ljudi obratilo, ti pogotovo, tako da ne mješamo "babe i žabe", tj ova rečenica nema nikakvog smisla. Imenuj javno ljude kojima šta zamjeraš a ne ovako.
I na kraju, ja nisam zaista dao nikakav "savjet" selektoru. Ja sam iznio svoju kritiku ili svoje viđenje stvari. Ništa lično, kritiku bi dobio i moj prijatelj Muljito kojeg poznam više od 14 godina da je napravio onakve greške. Ja znam da sam bio oštar, ali nekada je šok terapija najbolji lijek.
Drago mi je sa su se ljudi krenuli javljati temu U21 nakon višesedmične poprilično ustajale atmosfere.
Biti "fosil" nije ni tako loše vjeruj mi. Na basketu brzine više nema, ali je ostala snaga za borbu ispod koša :):):)
PS Ja se nisam brinuo za tvoje zdravlje, ali već kad ga spomenu da li je sve OK?

This Post:
00
41138.173 in reply to 41138.172
Date: 10/1/2008 2:21:24 PM
Overall Posts Rated:
112112
Што си брис'о ове поруке, матори, а? :) Крен'о си био жестоко, па си сконт'о да не треба, а? Нека, болан, ипак си ти старији чо'јек! :)

... а и, убијеђен сам, добар чо'јек! ;)

П.С. Фера, друже, убијеђен сам, такође, да си и ти добар, али за разлику од Дадонија, ти си добар МОМАК! :))))

П.П.С. Мислим да се овдје треба завршити ОВАЈ разговор, а наставити разговор о репки... прије свега са нашим селектором Санелом, који је више него спреман поправити ствари уз помоћ свих нас.

This Post:
00
41138.174 in reply to 41138.173
Date: 10/1/2008 2:31:11 PM
Overall Posts Rated:
7474
Tako je, Cvijan uvijek prisutan kad treba smiriti duhove, ha :) Znam i sam da se jako teško kontrolirati u ovakvim prepirkama... Ono, znaš da to ne izgleda lijepo, ali ti neki đavo ne da mira :)

A nisu valjda ono Dadonijevi obrisani postovi? Baš kontam super, 5 novih postova, otkad to nisam vidio, kad ono 3 Message deleted :)

Uglavnom, svoje sam za U21 reprezentaciju rekao, kritike trebaju biti dobrodošle, ali ih se treba kao takve i shvatiti... Nismo divljaci, valjda svi vide da u U21 ne cvjetaju ruže... Najbitnije je da Sanel ima volje popraviti stvar, a ne da mu postane muka briga oko NT-a...

This Post:
00
41138.175 in reply to 41138.173
Date: 10/1/2008 4:00:41 PM
Overall Posts Rated:
242242
Krenuo sam bio kao Masa u Singapuru, onda se sjetih da to nije dobro radi pritiska i žući :):):). Taman dovršim prvi post kad začuh Damir plače, supruga svoje rafala i onda piši ponovo. I tako više puta.
Što se mene tiče svaka daljnja diskusija je nepotrebna jer je sve rečeno.
Ostaje mi samo da ovaj klub ovdje što bolje spremim tako da Damir ima lakši start :)
A na nama je, kako "fosilima" tako i "ptićima", da zajedno napravimo ovaj U21 konkurentijim tako da se "djeca" ne sramote po svijetu :)

Advertisement