Nu jeigu tu nuostabusis Vycka nori šūdais drabstytis visada prašom, matau nepripažinsi tiesos niekados (tuo tu man ir nepatinki, žmogiška yra klysti, bet suklydus reikia manau pripažinti).
Taigi, pagal tave visados prieš mane atspėdavai taktiką, bet kiek pažiūrėjau mūsų rungtynių istorija 4-0 mano naudai. Kažkokia nesamonė, visados sudedi taktika ir nelaimi.. :/ (P.S aš sutikčiau, kad ir tu taip kaip ir aš varytum su rinktine, neatspėtum taktikos, bet LAIMINĖTUM, dėja taip nėra).
Apie kokia taure tu čia užsiminei? Tik pradėjęs žaisti pirma sezona nunešiau taure su daug silpnesne komanda, kurios pajamos buvo apgailėtinos (ėjau i minusa, o už lygos rungtynes gaudavau 20-40k). O tu? Atkreipk dėmesį kiek tu taurės rungtynių lošiai namuose, o tada pažiūrėk kaip man sekėsi taurėje (kiek lošiau namie ir panašiai).
Beto, nesutinku tik dėl vieno. Ką Vycka kaltas, kad jis gavo komandą jau II lygos čiampione vos ne, kad finansiškai jis visa galvą aukštesnis, kad beveik visas taurės rungtynes žaidė namie. Jis dėl to nekaltas, ir dėl šito nereikia stumt.. O Vyckai nereikia sakyt, kad tokia stipri komanda yra jo nuopelnas. (Žinoma yra didelis indelis, bet pripažink kad 80 proc finansinės sekmės yra susiklosčiusi gera finansinė pradžia).
Jeigu tu klausi, kodėl aš neturiu lygos čiampiono titulo. Atsakysiu trumpai ir aiškiai, pagal visus reitingus mano komanda net neturėjo finale būt, prieš sezoną net nurašytas buvau, bet man tai tik suteikė stimula kovoti dėl aukščiausiu tikslų ir įrodyt visiems kad pinigai ne visagaliai. (ir manau man tai pavyko). Galiu drąsiai teigti, kad tiek Ginkunai, tiek tavo BC Atlantas, tiek Marcos, Kawarskas yra stipresnes komandos.
O dėl finansų, pats pajutau skirtuma milžiniška tarp lygų. Būdamas III lygoje, ėjau i minusa, gaudavau 20-40k už rungtynes. O dabar... Per visa sezona, žaisdamas LBBL nieko nepardavinėdamas, nieko nepirkdamas surinkau 2.4KK Grynojo pelno.. (galim paskaičiuot dar, kad pradžioj neturėjau dideles arenos, ir tiek daug sirgalių su abonentais). Nenustebčiau kad Vycka per Sezona pasidarė kokius 4,5kk (gryno pelno). Taigi skirtumas finansinis didelis, ir aš užjaučiu žemų lygų komandas, nes finansiniai pajėgumai tarp LBBL komandų ir žemesnių lygų auga ne dienomis, sekundėmis...
Su Pagarba, Aukselis.