BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija (Sezona 7)

Reprezentacija (Sezona 7) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
61229.165 in reply to 61229.164
Date: 12/31/2008 6:31:25 AM
Overall Posts Rated:
3030
Razlog tome je bio sto mi nemamo igraca na poziciji SG ni SF koji mogu da budu na nivou dobrog reprezentativnog igraca.
Po meni je bitno da selektor nadje nekog igraca koji ima potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca.
Dotle, mrka kapa :(

Apsolutno se slazem!

This Post:
00
61229.166 in reply to 61229.164
Date: 12/31/2008 6:34:34 AM
Overall Posts Rated:
122122
... potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca...

Evo nasli ste me. Sta sad ??

Braca Nedeljkovic (6909196)
Weekly salary: $ 4 207
DMI: 12200
Height: 6'5" / 196 cm
Potential: allstar
Game Shape: average

Jump Shot: respectable
Jump Range: mediocre
Outside Def.: average
Handling: average
Driving: average
Passing: respectable
Inside Shot: mediocre
Inside Def.: average
Rebounding: mediocre
Shot Blocking: awful
Stamina: mediocre
Free Throw: strong

Experience: atrocious

(bio povredjen prosle nedelje pa je zato game shape los )
A koliko znam ima i cwiki mozda i bolje potencijale ali treba sa njim da vidimo ...

Last edited by LA-popeye91 at 12/31/2008 6:48:01 AM

Fair play!!!
This Post:
00
61229.167 in reply to 61229.166
Date: 12/31/2008 6:36:40 AM
Overall Posts Rated:
3030
... potencijalno dobrog SG-a ili SF-a i da ga nekako ubedi da ovaj podredi svoj tim napretku tog igraca...

Hiljade i hiljade trbusnjaka,masovni treninzi :)))

This Post:
00
61229.168 in reply to 61229.166
Date: 12/31/2008 6:38:20 AM
Overall Posts Rated:
740740

samo ga ti treniraj i bice sve ok. imaces posle cim da se dicis.

This Post:
00
61229.169 in reply to 61229.168
Date: 12/31/2008 6:43:16 AM
Overall Posts Rated:
122122

samo ga ti treniraj i bice sve ok. imaces posle cim da se dicis.

Ma necu da se dichim, ima jos jednu nedelju na 1on1 a onda ce biti Outside shooting i to samo za SG!!
Uostalom, tako je Superstar isplanirao ...
Ali da ne prozivate da niko ne trenira sg-ove ... i ne mora selektor da me ubedjuje da podredim treninge ovom igracu nego samo da prica sta da se trenira ...
(za ovu sezonu sam dobio instrukcije od superstara ali govorim generalno kako mislim da treba da funkcionise komunikacija selektor-manageri)

Fair play!!!
This Post:
00
61229.170 in reply to 61229.159
Date: 12/31/2008 6:44:40 AM
Overall Posts Rated:
1616
Ja sam zgrozen ponasanjem obojice...

Ne vidim sta si doprineo tom konstatacijom? Ti mislis da ja u ovome uzivam ili sta?

Vidi, mi ovde ne oskudevamo u onima koji "konstatuju" ali nam fale oni koji imaju neki konstruktivni predlog tako da ako nisi imao nesto drugo - hvala ti na javljanju...

I jos nesto, ja sam ubedjen da bi i ti tvoj integritet branio na isti ili slican nacin kao sto to ja radim, zar ne?

Vidis da odmah napadas i mene iako nicim nisam ugrozio tvoj integritet vezan za vodjenje reprezentacije nego tvoje i Samurajevo ponasanje na forumu.

Inace ako stvarno mislis o Samuraju to sto pises ne vidim razlog da od njega branis bilo sta. Ne ulazim u to ko je u pravu.

Konstruktivnih predloga je vec bilo od strane drugih ljudi i pre a evo i sad mada ne vidim da se bilo sta promenilo.

Nemam preterano vremena ali hocu i ja da pomognem oko reprezentacije!

This Post:
00
61229.171 in reply to 61229.166
Date: 12/31/2008 6:53:55 AM
Overall Posts Rated:
1616

A koliko znam ima i cwiki mozda i bolje potencijale ali treba sa njim da vidimo ...

Evo tih rukija, otvoren sam za savete, mada sam vec i pricao sa Superstarom.

Point Guard
Mihajlo Radovanovic (6909202)
Height: 6'2" / 188 cm
Potential: allstar
Game Shape: strong

Jump Shot: proficient ↑
Jump Range: average
Outside Def.: respectable
Handling: proficient ↑
Driving: respectable
Inside Shot: atrocious
Inside Def.: mediocre
Rebounding: pitiful
Shot Blocking: pitiful
Stamina: inept
Free Throw: awful

Shooting Guard
Vladan Bacanovic (6909207)
Height: 6'0" / 183 cm
Potential: perennial allstar
Game Shape: proficient

Jump Shot: respectable ↑
Jump Range: respectable
Outside Def.: average
Handling: respectable ↑
Driving: mediocre
Inside Shot: inept
Inside Def.: awful
Rebounding: average
Shot Blocking: atrocious
Stamina: average
Free Throw: awful

Razmisljao sam i dal treba da im treniram nekad inside shot? Jel to koriste plej/bek kad se igra look inside?

This Post:
00
61229.172 in reply to 61229.171
Date: 12/31/2008 7:23:42 AM
Overall Posts Rated:
122122
Eto, konkretnije nije moglo!

Fair play!!!
This Post:
00
61229.173 in reply to 61229.171
Date: 12/31/2008 7:45:54 AM
Overall Posts Rated:
178178
Da li vi ljudi shvatate u cemu je problem?

U SUSTINI!!!! U NAMA!!!

Vi smatrate da selektor i tim ljudi oko repke treba da cesljaju lige i traze nase igrace, mole za skilove, mole za zeljeni trening i formu i sl.

Pa znate li vi koliko smo mi daleko od toga!?!

U normalnim zemljama se podrazumeva da si pre svega aktivan na forumu! Koliko nas ima aktivnih na forumu??? 20, 30, 40....to je NASHA "baza" reprezentativaca!!!

Jel vi mislite da ja sa svojim saradnicima nisam cesljao domace i strane lige, molio za skilove pa kada ih ne dobijem cekao zavrsetke takmicenja pred reset entuzijazma pa proveravao one koji mi nisu odgovorili, insistirao da dobijaju treninge i budu u dobroj formi, da me obavestavaju o napretku!

Pa ja ne mogu da shvatim da nesto vlasnika reprezentativca TREBA DA MOLIM kao sto je kod nas slucaj!

Treba samo da ga obavestim o rasporedu treninga ili da me on kontaktira u slucaju da nije dobio raspored!!! To prakticno znaci da bi ste morali da zrtvujete vase timove zarad reprezentacije!

Koliko vas je to uradilo - na prste jedne ruke da se nabroji! Koliko vas je SPREMNO to da uradi ali bez kalkulisanja tipa "imam tezak raspored" ili "igram Play of" ili "igram BBB 2.kolo"!!!

Hocete da mi kazete da je samo trebalo da vam kazem da reprezentativac treba UVEK da dobije trening i UVEK da bude u proficient formi!!! Jel mi to kazete!?!

Ko sto rekoh svi smo mi dobri u teoretisanju dok ne dodje do konkretike! Dok ne dodje do zrtvovanja vasih timova! E tada se odstupa od pravila, planova, predloga....kada se suprotstave interesi druga se pesma peva!

I nemojte vise da mi iznosite poredjenja sa drugim zemljama! Oni vas zovu da pitaju za trening, GS i ostalo zato sto znaju da im sami necete javiti nikad za razliku od njihovih zemljaka! Mi smo po pitanju svesti i savesti milion svetlosnih godina iza njih!

Hocete primere za ovo sto kazem:

1) Mi se javimo na forumu da pitamo za cenu 19-godisnjeg buduceg reprezentativca kojeg nameravamo da prodamo! Tada se lako snadjemo! A da ga preporucimo selektoru to nam je problem! To ne znamo kako cemo - trebalo je da nam se kaze!

2) Mi izgubimo na izborima za selektora pa okacimo svog reprezentativca NA PRODAJU!

3) Imamo vazne klupske utakmice pa nam je odjednom repka u drugom planu!

I onda kome ja da trazim da trenira ovo ili ono!?! Kome da trazim da odrzava GS???

Koliko puta sam molio na forumu da pred odlucujuce utakmice repke sacuvate GS igracima! Koliko!?! I onda u petak kada prodje trening pokusavam da skrpim neku ekipu od 2-3 igraca koji su proficient i 3-4 koji su strong! I da izaberem "odgovarajucu" taktiku koju taj tim moze da iznese a da pritom pokrijem i protivnika!

Onaj koji hoce da trenira igraca ne pazi na GS, onaj koji ima dobar GS je pet klasa losiji od ovog iztreniranog! A kandidata za A selekciju 30-tak!

Problem je u nama i nasem nacinu razmisljanja, u nasim kompleksima i nasoj neslozi!

I sto rece Sirko - ovo je nasa realnost! I vise od nje!

A da bi bilo bolje - treba prvo u glavama da rascistimo sami sa sobom!

Plan je najlakse napraviti!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
61229.174 in reply to 61229.173
Date: 12/31/2008 8:25:04 AM
Overall Posts Rated:
5757
ok, ja odustajem...........

probao sam, trazio si konkretan predlog, dobio ga i s obzirom da smo zapeli u slepu ulicu, da kazes, ajde da probamo, mozda uspemo da pokrenemo stvar na bolje, ako ne uspemo bar smo se trudili. A ti iznosis ovoliki referat, koji sam ja shvatio kao opravdanje i ubijas, bar meni, volju, i teras ljude od sebe.

Ja ovo nisam ocekivao od nekog koji je toliko puta naglasavao da je repka na prvom mestu. Ma ne mogu vise da kucam po tastaturi za dzabe, jednostavno sta je sustina,
TRAZIO SI KONKRETAN PREDLOG, DOBIO SI GA, MOZDA NE SAVRSEN, ALI DOBIO SI GA I TO OD LJUDI KOJI DO SADA NISU TOLIKO POMAGALI REPKI. NA OVAJ NACIN ODBIO SI PONUDJENU POMOC.

A da jos nesto, ja bih voleo da Radonja vise ne igra za repku, ne kazem da moras da mi izadjes u susret, ali kazem sta bih voleo.

This Post:
00
61229.175 in reply to 61229.173
Date: 12/31/2008 8:29:04 AM
Overall Posts Rated:
88
Au brate selektore, kako te nije mrzelo ovoliko da pises ?

Advertisement