BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
From: deakdzso

This Post:
00
254065.166 in reply to 254065.165
Date: 2/22/2014 11:56:01 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
a zsidók ellenit.

Most komolyan, még az ilyen zsidózás szintű diszkriminációt is eltűröd neki?

This Post:
11
254065.167 in reply to 254065.160
Date: 2/22/2014 12:19:47 PM
Overall Posts Rated:
411411
Nos, ha már elkezdtünk személyeskedésbe menni..

Nekem is jogom van véleményt formálni, ugyan úgy mint neked. Hívhatod ezt személyeskedésnek, ez az egész nem több annál, mint amit te csinálsz. Én bosszantalak téged te bosszantasz mindenki mást.
Nem érdekelnek a magán jellegű dolgaid, tartsd otthon, a többi 700 felhasználót se érdekli a nyomorod. Ha haver vagy barát lennél, azt írnám, gyere fel skypére megbeszéljük, de nem vagy az. A többi 700 hallgatag felhasználó nevében kérem, ne itt éld ki a magán jellegű frusztrációdat (amit nem értek miért van, ha boldog és sikeres ember vagy, ez ellent mond egymásnak)! Ha gondod van, menj el bokszolni, karatézni kosarazni focizni, ott vezesd le az agressziót és frusztráltságot, ne ezen a 700 szerencsétlen emberen.

Aki nem tudj ezt méltányolni kívánom essen át hasonló megrázkódtatáson, amin én.

Ezt meg most fejezd be, mert most már tényleg feljelentelek. Másnak rosszat kívánni, főleg ilyen jellegű témában a legundorítóbb dolog a világon!

lelkileg megváltoztatott a tragédia.

Ez meg a te gondod, nem a miénk. Ha antiszociális vagy, nem menj emberek közé. Ha nem tudod kezelni a dolgaidat fejezd be a fórumozást, nem vagyunk kötelesek tolerálni a betegséged, nem ez a dolgunk. Ezt megírta már előttem 3 ember. Ez nem kórház, mi nem vagyunk kórházi dolgozók. Az ember kikapcsolódni szórakozni jár ide, nem egy beteg ember lelkivilágát kezelgetni.

This Post:
00
254065.168 in reply to 254065.165
Date: 2/22/2014 12:31:45 PM
Overall Posts Rated:
310310
Mondtam én egy szót arról, hogy te mennyire voltál kritikus ww-vel, vagy cimivel szemben? Nem. Akkor meg ne terelj. Én a te időszakodról és Domiéról beszélek. Elkövetted ugyanazokat a hibákat, mint Domi, többször is, mint ő. Soknak tartod a vereségeit? Neked egy szezon alatt több volt, mint neki 2,5 szezon alatt. Csűrheted-csavarhatod, de akkor is ez az igazság.

Mikhailos témában én beszélek el? Te nem vagy képes felfogni még öt szót sem. Leírta egyértelműen, hogy jó a laza? Leírta. Leírt olyat, hogy normálozni kell? Nem, csak te következtetsz erre, mert már megint jobban akarod tudni, hogy ki mit mondott, mint az illető maga. Leírta, hogy ne beszélj baromságokat, mert ő ilyet nem mondott? Igen. Akkor meg minek erősködsz, hadd tudja már ő, hogy mit mondott és hogy értette. Itt is csak kiforgatod mások szavait, annak ellenére, hogy egyértelműen leírta, hogy nem úgy van, ahogy te mondod.

A barátságos meccs azért nem számít, mert az semmit nem befolyásol. Jó játék ugyan a BB, de azért a FIBA még nem jegyzi a BB-s csapatokat a rangsorában. De ha már beleszámolod a barikat, akkor meg hét. Azért az nem semmi, hogy 6 év főiskola után még az is gondot okoz, hogy elszámolj hétig.

Portugál meccset miattam ne magyarázd. Elmondtad, hogy a vereséget nem lehet megmagyarázni. Akkor meg ne magyarázd. Elszabtad. Miattad kaptunk ki egy nyerhető meccsen. Ugyanúgy, mint a görögök ellen, hagytad magad átverni és veszélybe sodortad a továbbjutásunkat, ami végül csak rajtad kívülálló okok miatt jött össze egyáltalán. Ráadásul állításod szerint a spanyol meccs miatt adtad fel gyáván a görög meccset, végül az a meccs sem lett meg. Nincs mit magyarázni ezen.

Igazad van, a sikert nem kell magyarázni. Kint vagyunk a második körben? Kint vagyunk. Ha a te 1-4-ed siker volt, akkor idén is az lesz. Ha meg egynél több győzelmünk lesz, máris túlteljesített téged.

Az hogy te a 16. szezonban ugyanazt érted el, mint Domi a 24.-ben, az miért dícséret neked? Gyengébb kerete volt, te magad mondtad. Az idei keretnél meg a 16. szezonbeli nem volt másfélszer gyengébb, nézd csak meg az értékeléseket.

Kértél legenda 215+ centis centert és nem kaptál? Ne felejtsd el, hogy tőlem kértél folyamatosan tanácsot pénzügyekben, pontosan tudom, hogy álltál akkor anyagilag. Miből vetted volna meg, ha esetleg becsúszik egy olyan? Még egy millád sem volt, nemhogy 3-4, ami egy olyan játékoshoz kell. És már bocs, de nem csak abból lehet U21-est nevelni, tudom, mert én sem olyanból csináltam, sőt a mostani keret sem olyanokból áll. Miért nem állsz neki egy szupersztárnak, vagy legalább húzóembernek, ha már annyira tenni akarsz?

Zimmermannt előttem húztad ki? Na és akkor mi van? Ez csak azt jelenti, hogy előtted végeztem. Miért lenne ez nekem gond? Hozzáteszem, ha végignézed, kiket edzettem eddig, rájönnél, hogy Zimmermann-féléket sosem edzettem, első időkben BD-t edzettem, azóta meg csak centereket. Zimmermann meg egyikbe sem fért volna bele, tehát igazából valószínűleg ő nem is volt ott az első választottam, de ha véletlenül ő jut nekem, akkor is egyből eladtam volna.

Engem nem az zavar, hogy utólag okoskodsz, hanem az, hogy még utólag is hülyeséget mondasz. Ha nem egyezkedünk, normál-mots lett volna, amire te azt írtad, hogy akkor nem szólnál egy rossz szót sem. Igaz, ugyanitt lennénk, rosszabb ts-sel, de szerinted az jobb. Hát gratula.

Ha éppen annyira érdekel, a most edzett fiataljaim ECS-im fognak passzt edzést kapni még 208 centivel is.

Félek szembesülni a "bizonyítékaiddal"? Vezesd elő őket, ne rajtam követeld, hogy én kérjek skilleket olyan játékosokról, akik nem tartoznak rám. Milyen alapon kérhetném én el bármelyik kerettag skilljét amúgy?

Egyébként azt áruld már el nekem, ha év elején háborogtál, hogy milyen szar ez a keret, meg most is felhozod, hogy 10-es passznál magasabb nem volt, akkor miért is lett volna ennek a keretnek kötelező az első hely a világranglista első helyezettje előtt?

Don't feed the troll
Message deleted
This Post:
00
254065.170 in reply to 254065.166
Date: 2/22/2014 12:35:54 PM
Overall Posts Rated:
411411
a zsidók ellenit.

Most komolyan, még az ilyen zsidózás szintű diszkriminációt is eltűröd neki?

ebben nem értek egyet veled. zsidózni ugyan olyan, mint angolozni magyarozni olaszozni. az egy nép (vallás), az, hogy a múltbéli események miatt ez hátsó szándékot sejtethet, még nem biztos, hogy ez diszkriminatív dolog. érzésem szerint ennek nem kéne sértőnek lennie, te se sértődsz meg, ha mondjuk lekeresztényeznek, vagy lebudhistáznak vagy mit tudom én. nem tett elé semmilyen jelzőt, így én ezt nem tartom inkorrekt megnyilvánulásnak!

This Post:
00
254065.171 in reply to 254065.169
Date: 2/22/2014 12:36:02 PM
Overall Posts Rated:
310310
De ő nem is játssza e nagy európai jogvédőt. Továbbá olyat sem írt, hogy le minden diszkriminációval.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.172 in reply to 254065.170
Date: 2/22/2014 12:37:16 PM
Overall Posts Rated:
350350
+10000000

This Post:
00
254065.173 in reply to 254065.170
Date: 2/22/2014 12:41:22 PM
Overall Posts Rated:
310310
Próbálj meg indexen cigányozni, zsidózni, aztán add elő ugyanezt az érvelést.
Én ezért lettem kitiltva onnan

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.174 in reply to 254065.169
Date: 2/22/2014 12:42:13 PM
Overall Posts Rated:
411411
Tudod mi a gond?

A magyarázatod magyarázatának a félremagyarázását csinálod már. kb 2 napja elvesztetted a fonalat, azt se tudod már néha miket írogatsz. Már reagálni se tudok a dolgaidra, annyira szanaszét vagy már. Már nincs pro és kontra tőled, különböző kérdésekre felvetésekre ugyan azokat a válaszokat (sablonokat) dobálod. Vagy megakadt a szalag, vagy begyűrte a mangód fejegysége! Pucold ki, cseréld le fűzd be újra, mert így mindennemű dolog értelmetlenné válik a beszélgetésedbe. Magyarul érthetetlen mit halandzsázol itt össze vissza már!

This Post:
00
254065.175 in reply to 254065.173
Date: 2/22/2014 12:44:26 PM
Overall Posts Rated:
411411
Próbálj meg indexen cigányozni, zsidózni, aztán add elő ugyanezt az érvelést.
Én ezért lettem kitiltva onnan

Nem folytatom a témát, mert engem meg innen tiltanak ki. Emlékezhetsz, hogy én voltam az első eltiltott magyar "antiszemita" megjegyzés miatt! Pedig nem is annak szántam, csak falaki csúnyán felfújta!

This Post:
00
254065.176 in reply to 254065.167
Date: 2/22/2014 12:46:52 PM
Overall Posts Rated:
350350
Persze, hallgattassék meg minden fél és legyen mindkét oldalról befogadókészség. Nem én beszélek el mellettetek hanem ti forgatjátok ki 150-szer is ugyanazt, amit már 149-szer megírtam. És IMO azaz saját véleményem
Nekem estek, h biztos bajom van, elmondtam mi bajom ennyi történt már az is baj? Csak hogy értsétek a a helyzetet..
Nem vagytok képesek megérteni... És igen, aki átélt hasonlót,mint én az tudja, h ez milyen kőkemény. azt viszont nem tűröm, h ennyire antiszociális legyél.
Nem fejezem be, mert mondanivalóm van addig, amíg nem mennek jobban a dolgok. Minden más barátom , kollégám elfogad.
Semmi bajuk velem nekem se velük!
Az egy vicc, h Charlie és dzsevasz meg még 2-3 fő képtelen rá!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/22/2014 12:48:09 PM

Advertisement