Če spraviš delavce v SP lahko ker delavci imajo manj pravic kot honorarci podjetje pokradeš (to delajo vodilni ljudje v podjetju) ,ker delavci niso več upravičeni do plačile malice prevoza , dopusta bolniških viška denarja podjetja. Sčasoma zgornji ves denar prenašajo na svoje račune.
Ko tega denarja več ni rata podjetje v minusu in se ga ne splača več vzdrževati, tisti ,ki to stori dobi stečajni denar in nastanejo tajkuni. Seveda brez skrbi tudi sodelavci me ne zastopijo kot me niso zastopili pred 14 leti ,ko sem jim povedal ,da ne bomo več dobivali poračunov. Prodajali so delnice podjetja in se hvalili ,da kupujejo avto.(na vsake tri mesece smo dobili po plačo proračuna on pa je dobil v enem kosu npr 6 plač,ker je prodal delnice) Čudi me le glede na to ,da glede na to ,da pametuješ v politiki ,da me ti ne zastopiš mogoče pa si tolk pameten kot jaz preden sem mesece in mesece gledal parlament in proučeval zakone in delanje slovenske ustave...Na isti način smo zgubili papirnico vevče , tobačno dvorano čez par 100 let če se to ne ustavi bodo samo še privat podjetja državna podjetja pa lahko že v našem življenju postanejo zgodovina ..lp