BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT Hrvatska

NT Hrvatska

Set priority
Show messages by
From: Jukic

This Post:
22
324306.166 in reply to 324306.164
Date: 8/14/2025 10:14:44 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
495495
Vidi tipa ti si gubio od nizerangiranih ja sam dobijao bolje rangirane da li to ista dokazuje. Ja sam u tom vremenu u timu imao 4 reprezetativca ti 0.
Ovo je stvar o kojoj ti ja govorim da rang nije uvijek toliko bitan pokazatelj stanja.

Da nebi razduzili i razvodnili ovu konverzaciju, nemozemo imati isto misljenje, moje i tvoje se previse razlikuju.
I dalje zahvalan sam ti na svakoj tvojoj povratnoj poruci jer je nisi bio duzan poslati a isto tako nije svaki dio tvojeg mandata bio crn, niti mi je cilj takvoga ga prikazati.

Nakon ovog recenog nadam se da i ti shvacas kako smo na 2 imali razlicita misljenja, da ih imate i ti i Vrbani.
Stoga dajmo vremena izborniku pa ako nebude valjalo ozbori su za 2 sezone i opet se mozes kandidirati.

From: Prljavi

This Post:
11
324306.167 in reply to 324306.166
Date: 8/15/2025 3:44:58 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
210210
Ljudsko biće je u svekolikoj ukupnosti fascinantna pojava. Ne zna se sa sigurnošću svrha, ali joj je ljudska psiha nepresušan izvor. Nadam se da nisam argumentima u prethodnim objavama doprinio gubitku inspiracije.

Završno bih istaknuo da položaj na ljestvici je bitan, ali je razumljivo da to svakome ne odgovara. Dokazi se mogu naći u mnoštvu objava iz posljednjeg razdoblja. Najjednostavnije je svakome pojedincu samostalno promisliti o značenju i neće biti nikakve dvojbe.

Vidi tipa ti si gubio od nizerangiranih ja sam dobijao bolje rangirane

Da je istina, ti bi bio vječni izbornik.
Gotovo svaki izbornik ima i jednog i drugog, a kao što sam prije argumentirao, u protivnom uopće ne bi bilo promjena na ljestvici.

Ja sam objavio da neću više davati opaske na rad sadašnjeg izbornika ( sadašnjih izbornika ) i ovdje se toga pridržavam.

Javio sam se da opovrgnem neistinitu tvrdnju o mojem radu:

Sto se tice rankinga to je teska smijurija i najmanje je vazan, prljavi ga je bildao na prijateljskim

I to sam učinio.

Za one koji nisu napravili uvid u stanje na ljestvici za vrijeme mojih mandata:
Sezona 65: natjecateljske utakmice 57 →52 prijateljske 52→48
Sezona 66: natjecateljske utakmice 48 →47 prijateljske 47→47
Sezona 67: natjecateljske utakmice 47 →49 prijateljske 49→49
Sezona 68: natjecateljske utakmice 49 →45 prijateljske 45→41
Ukupno: natjecateljske utakmice 8 prijateljske 8
Jasno je iz istih da je napredak bio ravnomjeran i kroz natjecateljske i kroz prijateljske utakmice pa je time tvoja tvrdnja opovrgnuta.
Druga je priča koji će se izbornik potruditi više oko protivnika za prijateljske, a koji to neće.
Ipak, ako promatramo mandat sezona 61-62 ( Ibro; 43 → 53) i mandat 63-64 ( Leaflock-Jukic; 53 → 57 ) te usporedimo s mojim mandatima u sezonama 65-68 ( 57 → 41 ), može se reći da je došlo do zaokreta na bolje. Taj pozitivan trend je ono što ističem. Nije on posljedica samo mojeg rada jer u razvoju igrača sudjeluju mnogi, ali osporavati poboljšanje stanja je iluzorno. To je demotivirajuće za sve koji su uložili puno toga.
A zašto se to čini?

This Post:
22
324306.168 in reply to 324306.167
Date: 8/15/2025 4:52:03 AM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
8181
Evo pitanje za Prljavog i njegovih pristaša. Koji je NAJGORI rezultat Hrvatske u POVIJESTI od kada postoji buzzer, na utješnom turniru i tko je tada vodio reprezentaciju?

This Post:
22
324306.169 in reply to 324306.168
Date: 8/15/2025 6:15:12 AM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
8181
Evo još jedne zanimljive činjenice za Prljavog i njegovih istomišljenika. Drugi najgori poraz u povijesti, protiv najniže rangirane reprezentacije je poraz protiv Islanda, rangiranog kao 73. u sezoni 68. pod vodstvom Prljavog. (79387)

This Post:
44
324306.170 in reply to 324306.169
Date: 8/16/2025 10:59:50 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
210210
Na početku bih čestitao tvojim učiteljima, istina je da im je trebalo više od 7 dana, ali ti si naučio razliku između imena u BB-svijetu i naziva kluba. Pretpostavljam da si za zadaću dobio uvježbavanje, jer ponavljanje je majka mudrosti, pa si se javio i vježbaš. U tome te podržavam.

Uočavam da si počeo i sustavnije pratiti i proučavati. Ne znam je li tvoj uradak točan, ali je svakako manjkav pa bih ti malo pomogao. Ponovit ću, a znamo zašto je to potrebno, da se jednom ciklusu reprezentativnog natjecanja pristupa konceptualno. Za utakmicu s Islandom ( mi 48.; oni 73. ) sam se odlučio na proračunati rizik i izgubio, ali poslije ostvario što sam planirao, uključujući pobjedu i protiv Danske ( mi 46.; oni 51. ) i protiv jače Slovenije ( mi 44.; oni 36. ) , kako bi se postigao uspjeh.

Kako si ojačan novim znanjima pred veliku utakmicu protiv Cipra za obranu 6. mjesta u skupini, siguran sam da te neće obeshrabriti činjenica da je tvoj poraz ( Hrvatska tada 41. ) protiv 64.-rangirane Rumunjske najlošiji rezultat Hrvatske na Europskom prvenstvu u posljednjih 30 sezona ( dalje nisam gledao jer je i ovo dovoljno ).

From: canci

This Post:
22
324306.171 in reply to 324306.170
Date: 8/16/2025 4:38:32 PM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
605605
Second Team:
MVV
Vidim da nema promjena pa da se ukljucim opet.

Problem nije kritika ali veliki je problem kad se prica da je uspjeh na rankingu doc s 57. mjesta na 41. To nije uspjeh nego pozitivan pomak.
Uspjeh je proc grupu ep ili na utjesnom doc do polufinala ili ajde do cetvrtfinala. Ovo je mazanje ociju za one neutralne na buzzeru.

Prije tebe kolko god smo bili losi ulazili smo u nokaut faze utjesnog. Druga sezona tvog mandata i nismo uspjeli uc prvi put nakon s46. Znaci u s66 smo ispali. Znas sta se desilo nakon tog "uspjeha"? Nista. Znas zasto? Nitko s druge strane nije ljubomoran kaj vodis repku niti je netko govorio da nisi kompetentan.

Idemo i na ranking. Izgubio si od Islanda koji je bio 73. sto je slabije rangirani nego rumunjska. Al dobro pristupili ste konceptualno pa ste znali da cemo sigurno maznut Sloveniju. Izgubio si od 68. Ranking je goli k.

Najlosiji rezultat nezz po cemu? Losiji je tvoj poraz od Islanda. 2-6 omjer smo imali u s63. Nastupate ko da ste svjetsko osvojili i.popili svu pamet nakon 2 odigrana kola. Zapravo ne nakon 2 nego odmah kad je vrbani postao izbornik a tu ste pokazali kakvi ste.

Druga stvar, svi koji su trenutno oko repkemimaju znanja. Vrbani 4 puta osvojio ligu, dzoni prosle godine osvojio ligu a peter je sada vec drugu sezonu prvoligas. Dino nakon 10 mladih u21, prije 5 sezona je krenuo radit za a repku dva unutarnja.

Ajmo dalje. Ti svi decki su dali masu u21 reprezentazivce a sada i a reprezentativce. Da tih decki nije bilo niti u21 niti a repke ne bi bilo. Peter je od mvpa napravio bolje igrace nego kaj su neki s jacim potencijalom uspjeli napravit. Ti decki od kad su dosli imaju u treningu 5 6 igraca bilo za u21 ili a.

Di su vasi igraci? Baletani ima 2 u treningu ako mi se cini koji su tu negdje i filipovic od marijole. Di su drugi? Zasto ne napravite b ekipe i krenete radit unutarnje za a repku?

Onda kad se netko krene kurcit s 57. mjestom na 41. mjesto bljuje mi se od tog. Umjesto da uputu notmalnu kritiku on nece jer misli da bu na ovaj nacin dobio iduce izbore. Vjeruj mi neces. Imam dobar krug i veliki krug ljudi da vas zgazim. Bio sam dobar svih ovih sezona ali vise necu. Na bezobrazne se ne moze ic laganica. Napravite b ekipu i dajte 2 3 igraca u seniorsku ili u21 i onda ce bit dobro. Do tad gledajte ranking i cvilite kako smo upropastili repku

This Post:
11
324306.172 in reply to 324306.171
Date: 8/16/2025 4:51:08 PM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
605605
Second Team:
MVV
Malo sad i o u21. Svake sezone nasi ograci vode glavnu rijec u u21. Nekad vise nekad manje zavisi od sezona kad smo poceli trenirat. Ove imamo cak 10 nasih i imamo priliku napravit neki veci uspjeh. Uz nas ima par klubova koji izvace za u21 ali je to malo da osvojimo ep ili sp. Ovak krpamo i radimo najbolje sto mozemo. Godinama.sam pozivao i za a i za u21 ali pomak je minimalan. Da sad jos vas 10 otvori b momcadi bili bi i u a i u21 jaci puno. No, lakse je srat. Napokon smo napravili u21 da vise nismo banana i to svake sezone. Tako se nadam da cemo i s a napravit pa da na utjesnom odemo dalje od osmine ili da na ep prodemo grupu. Ovo poboljsanje rankinga za 15. mjesta je mazanje ociju nekom od 15 god. Kod nas to sigurno proci nece

From: marijoh

This Post:
55
324306.173 in reply to 324306.171
Date: 8/16/2025 4:53:27 PM
Dugave2019
II.4
Overall Posts Rated:
449449
Alo Canci pliz ne meći marijolu bezveze u usta marijola od kad je tu svašta je delal za repku i popularnost buzera al nikad ni nikog optužival za niš jedino Jukitadok smi si bili malo na nož prije 20 sezona i to sam iz zafrkancije jer sam ja onda bilmtaj koji je postavljal izbornike i menjal jer sam imal glasačku mašineriju a sad mi se više neda al za repku bum sve napravil. Ja protiv nikog nemam niš pogotovo ne protiv Vrbana pa on mi je prošle sezone sredil ekipu i pomogel da bum prvi u konfi i sam zato kaj nisam imal penez nisam ušel u prvu. To kaj sam ja bil pomogel Prljavom dok je bil izbornik to sam delal radi repke a ne radi toga kaj sam dio klana.I jesi vidio i jedan moj post da ja govorim nešto protiv ikog.Filipovića trenirađ i dalje i sa 31 i pazim na formu.Tak da pliz izostavi mene iz vaših prepucavanja.
Lp.

This Post:
00
324306.174 in reply to 324306.173
Date: 8/16/2025 4:59:59 PM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
605605
Second Team:
MVV
S njima si bio u mandatu zato velim za tvog igraca. S tobom sam dobar od kad sam dosao na buzzer i nemam problema s tobom a zbam da ni ti samnom nemas. Samo sam spomenuo tvog igraca jer si bio s njima u mandatu. Ni protiv prljavog ni nikog iz te ekipe nisam imao nista i bio sam podrska ali nakon ovih izbora pandorina kutija se otvorila i pokazala tko je kakav. Ako su oni takvi takav cu i ja bit. Necu bit mes i mlijeko i pazit sta i kome pisem. Svidalo se to nekome ili ne boli me k. Sve sam dao za u21 i a repku u smislu treninga, i onda ce netko jebat novog izbornika nakon 2 kola za ranking ili mu lupat dislajkove nakon 0 tekmi. To necu dopustit pa da se i prljavom to dogodilo nikad ne bi proguto to

This Post:
00
324306.175 in reply to 324306.171
Date: 8/17/2025 8:41:17 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
210210
osnovni moto moga rada će biti pokretanje naše zajednice u razvoj naših igrača za reprezentaciju, ekipiranje ljudi željnih pomoći i omogućavanje igre reprezentacije što bliže suvremenim smjerovima

Prije kandidature za izbornika reprezentacije u sezoni 65 proveo sam opširno i duboko istraživanje svih dostupnih reprezentativaca raznih reprezentacija. Posljedično je odmah bilo jasno da se u dogledno vrijeme ne može ostvariti istinski rezultatski uspjeh. Zato se tako nešto niti ne spominje, a što se može vidjeti u gore istaknutom uvodnom obraćanju. Tada sam jasno racionalizirao smjer vlastitog djelovanja kako bi se stanje primaklo mogućnosti ostvarenja rezultatskog uspjeha.
Moji suradnici i ja razmjenjivali smo s menadžerima više od 1 000 poruka po sezoni, borili se za razvoj svakog igrača s potencijalom, pomagali svima koji su htjeli pomoć i suradnju. Posebno sam radio na razvoju suradnje i sa stranim menadžerima kako bi napredak bio još veći. Zato mogu reći da sam uspješno proveo ono što sam smatrao potrebnim i mogućim.
Bio sam mišljenja da bih još jednim mandatom učvrstio i poboljšao zacrtane ciljeve, a tada bih prepustio nekome drugome da nastavi.

Rang na ljestvici kao uspjeh prvi spominje Zid Drvo u objavi:
I naravno spominješ svoj najveći uspjeh, a to je 41 mjesto reprezentacije.

Nakon toga i ti to pratiš pa i u ovoj posljednjoj objavi:
kad se prica da je uspjeh na rankingu doc s 57. mjesta na 41. To nije uspjeh nego pozitivan pomak.

Kao što prihvaćaš, a i ja sam tako formulirao, to je pozitivan pomak. To je konceptualni pristup gradnji moćne reprezentacije.
Svi, osim možda nekog početnika, znaju da je potrebno 10-tak sezona za izgradnju reprezentacije, ali pozitivan pomak je učinjen i reprezentacija je pred ovu sezonu dovedena do stanja da može konkurirati za značajan daljnji napredak. Nažalost, to se propustilo. Da ne bude dvojbe, nemamo još uvijek reprezentativce za najveće uspjehe, ali sam mišljenja da se moglo bolje. Osim toga, i ti kažeš:
Za ukrajinu smo znali da ce bit 50 50 …. Moze se rec da smo pogrijesili s taktikom

This Post:
00
324306.176 in reply to 324306.171
Date: 8/17/2025 8:43:45 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
210210
Druga sezona tvog mandata i nismo uspjeli uc prvi put nakon s46. Znaci u s66 smo ispali.

Nakon preuzimanja uloge izbornika utvrdio sam, a to su znali i neki drugi, da imamo 3 kvalitetna igrača ( Pasarić, Hajdinjak i Glavičić ), a ostali do broja 13 su popunjavali mjesta. Glavičić se još razvijao, kao i Požun i Kaleb, a Hajdinjak nije jer je njegov vlasnik trenirao vanjske igrače. Kaleb u sezonama 65 i 66 je u najboljem slučaju bio odlične forme, ali puno češće dobre ili prolazne. Smolek mi je bio adut, ali se njegov vlasnik uopće nije javljao i forma mu je bila isto očajna pa ga nisam niti mogao uvrstiti i koristiti. Takvo se stanje uopće ne može uspoređivati s ovim današnjim. No, i u takvim uvjetima imali smo na dohvat pobjedu protiv tada 21. Portugala što bi značilo prolazak.

Za razliku od reprezentacije koja se gradi 10-tak sezona, U21 se gradi kratko. Ipak, svi su bili svjesni da će u sezoni 68 doći do rezultatskog pada s U21. Zar je netko mislio da nakon odlaska Đelmaša i Tesle ja u sezoni 66 mogu postići čudo!?

Francuski izbornik BusterKeaton je uz naslov u BBB-u sa svojim ESSEC-om na briljantan način doveo Francusku do trijumfa na Europskom prvenstvu igrajući u polufinalu i finalu s različitim startnim petorkama ( osim jednog ). Nakon toga, na Svjetskom prvenstvu ga je Egipat trgaonom pobijedio ( jedina pobjeda ) i onemogućio u borbi za vrh. Postoji širi kontekst, zar ne?

Advertisement