BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙΙΙ

Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙΙΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
155726.167 in reply to 155726.166
Date: 9/9/2010 11:02:22 AM
Overall Posts Rated:
00
Ρε παιδια δεν γινετε να ξεκινας εντεκαδα με τον Γκεκα σε θεση CF ειναι γελοιο.Ο ανθρωπος ειναι κοντος οποτε κεφαλιες δεν πιανει.Ποσες φορες εχουμε παει για κεφαλια με τον Γκεκα και ποσες με τον Μητρογλου;Εγω θα προτιμουσα να ειχε στα CF τον Μητρογλου και ας εριχνε τον Γκεκα η δεξι εξτρεμ ή ας μην τον εβαζε.Αμα ήμουν εγω προπονητης η εντεκαδα μου θα ηταν πρωτα απ'ολα σε συστημα 5-2-3-1.Οι παικτες και οι θεσεις οι εξης:

GK Τζορβας
LB Τζαβελλας
CB Παπαδοπουλος
CB Παπασταθοπουλος
RB Τοροσιδης
CM Κατσουρανης (Λιγο πιο μπροστα απο τους CB δηλαδη σε θεση χαφ )
CM Kαφές (Δεξια στον κυκλο του κεντρου)
CM Kαραγκουνης (Αριστερα στον κυκλο του κεντρου με προοθηση προς τον κενο χωρο μπροστα)
RS Νινης (Δεξια στην περιοχη του γηπεδου)
LM Σαμαρας (Αριστερα στην περιοχη τυο αντιπαλου)
CF Μητρογλου

Πιθανες αλλαγες:Σε περιπτωση ισοπαλιας μεχρι το 65 θα εριχνα Σαλπιγγιδη στο Σαμαρα ή στον Νινη αναλογα ποιος θα απεδιδε καλυτερα.Αλλιως το σχημα οποως ειναι.

Ρε παιδια ας παιξει καμια φορα ο Σαντος επιθετικα ολο αμυντικα παιζει και περιμενει τις αντεπιθεσεις.Ειναι σαν να βλεπουμε τον περσινο ΠΑΟΚ να αγωνιζεται μονο που με Ελληνες παικτες

This Post:
00
155726.168 in reply to 155726.161
Date: 9/9/2010 11:08:59 AM
Overall Posts Rated:
272272
Απλά μια μικρή παρατήρηση στα προηγούμενα δύο ματς της εθνικής , δεν ξέρω αν το είδατε και εσείς αλλά μερικοί παίκτες έριχναν μπινελίκια μεταξύ τους σε κάποιες φάσεις... ναι έχω παίξει μερικά χρόνια μπάλα (ερασιτεχνικό εννοείται) και ξέρω πως οι σφυγμοί χτυπάνε κόκκινο και πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο , αλλά παλιότερα αυτά δεν τα έβλεπες , τουλάχιστον όχι στην Εθνική Ελλάδος....

Μπραβο Βαγγελη. Κι εγω το ειδα σε 2 φασεις με την Κροατια. Μια ο Κατσουρανης βριζει γερα απο οσο μπορεσα να καταλαβω εναν συμπαιχτη του γιατι καθυστερησε να δωσει την πασα και εκανε λαθος(δεν θυμαμαι ποιον να παρει). Και αλλη μια που ο Σαμαρας βγαινει γυρω στο 80' απο τα αριστερα σε αντεπιθεση και εχει σιγουρα 2-3 συμπαιχτες απο τα δεξια. Κανει 60 μετρα, φτανει στην γωνια της περιοχης και τελειωνει μονος του την φαση με ενα αριστερο αδυναμο σουτ στην αγκαλια του Κροατη γκολκιπερ. Εκει πρεπει να εφαγε βρισιμο απο τον Γιουρκα. Γενικοτερα το κλιμα εχει χαλασει και φαινεται αυτο. Δεν με πειραζει, ας φυγουν κι αλλοι εμπειροι "καλοβολεμενοι". Προτιμω να κανει μια ανανεωση ο Σαντος με παιδια οπως ο Τζαβελλας, ο Νινης, ο Μανιατης, ο Παπασταθοπουλος και ολη αυτη η γενια που θα τον ακουνε και θα ειναι ΟΜΑΔΑ. Οπως αυτη που βλεπαμε το 2004 αλλα και ως το 2008. Σκεφτειτε και συγκρινετε λιγο τις εικονες. Τοτε στην Πορτογαλια πραγματικα υπηρχε αυτοθυσια στην ομαδα. Τωρα απλα ο καθενας απο αυτες τις "βεντετες" κανουν του κεφαλιου τους. Εχω εμπιστοσυνη στον Σαντος. Ας γινει ανανεωση με μικρους και αυτος ξερει σιγουρα πως θα τους κανει ΟΜΑΔΑ. Εξαλλου ποτε (και ειδικα στον Παοκ) δεν βασιζοταν στα μεγαλα ονοματα.

Θα συμφωνησω και με τον Νικο για τον Σηφακη. Στο ματς με την Κροατια περα απο την καλη αποκρουση σε εκεινο το σουτ, ηταν σχετικα ασταθης. Γενικα επειδη τον παρακολουθω λογω Αρη, τον γουσταρω πολυ και ειναι πολυ καλος αλλα εχει ενα σημαντικο μειονεκτημα. Τις εξοδους του. Δεν εχει αυτοπεποιθηση να κανει ευκολες εξοδους, μερικες φορες τις κανει σε λαθος χρονο(οπως σε μια με Κροατια στο 90' κοντα) και γενικα ειναι το αδυνατο του σημειο. Στα υπολοιπα ειναι πολυ καλος και σιγουρα παιζει δικαια αυτη τη στιγμη βασικος. Εχει παιξει ηδη 5 επισημα, σε αντιθεση με το 1 του Τζορβα και στο εντος με Γιαγκελονια και στα 2 με Αουστρια εκανε παιχνιδαρες!!!

Υ.Γ. Μια παρατηρηση για την παρεα. Ειμαστε τρομεροι. Εχουμε ταυτοχρονα μια μπασκετικη και μια ποδοσφαιρικη συζητηση. Και συγκεκριμενα ατομα συμμετεχουν στην καθεμια αν το παρατηρησετε. Ξεχωριζουν οι καθαρα μπασκετοφιλοι απο τους "ενταξει παιζω bb αλλα την γουσταρω και την μπαλιτσα". χεχε!!!

Last edited by thanos at 9/9/2010 11:09:39 AM

This Post:
00
155726.169 in reply to 155726.160
Date: 9/9/2010 11:12:20 AM
Overall Posts Rated:
129129
Δε συγκρινα τις καριερες τους ομως φιλε μου,συγκρινα την αποδοση του καθενος περισυ..Σιγουρα ηταν τραβηγμενη επιθεση,αλλα ειναι μαγκια του Τεοντοσιτς που με 1-7 στα τριποντα πηγε και σουταρε ετσι αντι να φοβηθει και να παει για σπλιτ αουτ..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
155726.170 in reply to 155726.167
Date: 9/9/2010 11:16:55 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ρε παιδια ας παιξει καμια φορα ο Σαντος επιθετικα ολο αμυντικα παιζει και περιμενει τις αντεπιθεσεις.Ειναι σαν να βλεπουμε τον περσινο ΠΑΟΚ να αγωνιζεται μονο που με Ελληνες παικτες

Για να παιξεις επιθετικα πρεπει να εχεις ενα καθαρο 10αρι, ενα καθαρο δεξι εξτρεμ, ενα καθαρο αριστερο εξτρεμ και τουλαχιστον μια επιθετικουρα φιλε μου. Απο ολα αυτα εχεις ενα καθαρο δεξι εξτρεμ, τον Σαλπι, που αυτη τη στιγμη δεν βρισκεται στην καλυτερη κατασταση. Αριστερο εξτρεμ ή χαφ εχεις να δεις χρονια. Αναγκαζεσαι να παιζεις με τον Σαμαρα. ΟΙ επιθετικοι σου δεν λενε και πολλα. Δημιουργικο χαφ ή 10αρι επισης δεν εχεις. Θα μπορουσε να γινει ο Νινης, αλλα κι αυτος δεν κανει πολλα. Απο τον Σαμαρα περιμενεις και την καθετη μπαλια ο οποιος θελει μια μπαλα μονος του. Οποτε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ κυριε Σαντος και παιζεις οπως παιζεις. Αυτος ο τροπος παιχνδιου ταιριαζει σε αυτην την Εθνικη, σε αυτους τους παιχτες και ετσι εμαθαν να παιζουν με Ρεχαγκελ.

Οσο για τον Καφε που βαζεις και βασικο, ακομα προσπαθω να καταλαβω γιατι τον ξαναπηρε στην Εθνικη. Τι να πω....

This Post:
00
155726.172 in reply to 155726.171
Date: 9/9/2010 11:33:16 AM
Overall Posts Rated:
173173
χωρίς να έχω παρακολουθήσει εντελώς την μπασκετική συζήτηση (όπως είπε και ο Θάνος υπάρχουν δύο παράλληλες συγχρόνως) το βιντεάκι που έβαλες μου θύμισε αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=fb5Q4sfBbvI

σχεδόν αντιγραφή....

From: WINDASS
This Post:
00
155726.173 in reply to 155726.172
Date: 9/9/2010 12:25:12 PM
Overall Posts Rated:
6868
η άμυνα των αμερικανών είναι για τα μπάζα και αν παίξουν με καλύτερο αντίπαλο θα γελασουμε. η αργεντινή που πιθανόν να αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο μπορεί να τους ρίξει στο καναβάτσο και να τους στείλει στον μικρό τελικό να ξαναπαλέψουν το χάλκινο. όσο για τους τούρκους, δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο κάποιος θα τους πάρει το τρόπαιο.

Last edited by WINDASS at 9/9/2010 12:59:01 PM

From: JohnnyB
This Post:
00
155726.174 in reply to 155726.173
Date: 9/9/2010 2:02:58 PM
Overall Posts Rated:
343343
Μιας και μιλούσαμε για εθνικές, 2 άρθρα από τον ίδιο για την κάθε ομάδα που με βρίσκουν σύμφωνο σχεδόν σε όλα:

http://www.sport-fm.gr/article/291850

http://www.sport-fm.gr/article/291672

Last edited by JohnnyB at 9/9/2010 2:04:10 PM

This Post:
00
155726.175 in reply to 155726.173
Date: 9/9/2010 2:26:25 PM
Overall Posts Rated:
5050
Μ' άρεσε πολύ που είδα Τζαβέλλα να ξεκινάει... Μακάρι να συμβούν κι άλλες τέτοιες παρόμοιες αλλαγές. Όσο για τον Σαμαρά, μ' αρέσει σαν παίχτης. Περπατάει μεν, δεν μπορεί να παίξει αριστερά (δεξιοπόδαρος είναι) αλλά τα στοιχεία κι ο τρόπος παιχνιδιού του είναι ότι πρέπει για SS (Second Striker - πίσω απ' το σέντερ φορ).

Ιδανική Εθνική

GK - Sifakis
GK - Chalkias
GK - Konstantopoulos

RB - Torosidis
RB - Maniatis
CB - Papastathopoulos
CB - Papadopoulos A.
CB - Malezas
CB - Manolas
LB - Tzavellas
LB - Spiropoulos

DM - Tziolis
DM - Pliatsikas
CM - Makos
CM - Papadopoulos G.
CM - Fotakis
AM - Ninis
AM - Kone

CF - Mitroglou
CF - Petropoulos
SS - Samaras
RF - Salpingidis

Τερματοφύλακες
Έχουμε τον Σηφάκη, αν δείξει πως δεν κάνει στρεφόμαστε στην παλιά -αξιόπιστη αλλά όχι για περισσότερα- λύση του Χαλκιά, και σαν τρίτος μου κάνει ο Μιχαηλίδης.

Αμυντικοί
Έχουμε δύο πολύ καλά δεξιά μπάκ που καλύπτουν την πτέρυγα, έχουμε 2 καλά σέντερ μπακ (Αβραάμ, Σωκράτης) ένας αρκετά καλός από πίσω (Μαλεζάς) και ένας πολλά υποσχόμενος 20χρονος... Στ' αριστερά, πολύ καλός ο Τζαβέλλας, οκ για αλλαγή ο Σπυρόπουλος

Μέσοι
Έχουμε πολλούς CM, μόλις 2 καθαρά αμυντικά χαφ και από κει' και πέρα τίποτα... Ο Νίνης μου φαίνεται λίγος. Θα 'θελα να δω τον Γιάννη Παπαδόπουλο στην αρχική 11άδα αλλά χωρίς παιχνίδια στα πόδια του δεν γίνεται...

Επιθετικοί
Στα CF υστερούμε... Θα μπορούσαμε να παίζουμε με Σάλπι δεξιά, και δίδυμο Σαμαρά - Μήτρογλου?/Πετρόπουλο με τον Σάμι λίγο πιο πίσω. Αλλά αριστερά στα χαφ ποιός θα παίξει? Ίσως ο Τοροσίδης, αν έμπαινε RB ο Μανιάτης και σαν αλλαγή ο Γκαλίτσιος. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έτσι είναι καλα...

Last edited by Ricky Davis at 9/9/2010 3:26:47 PM

This Post:
11
155726.177 in reply to 155726.175
Date: 9/9/2010 2:37:39 PM
Overall Posts Rated:
343343
Μερικές ενστάσεις: Ο Χιώτης εδώ Κύπρο απέδειξε πως μάλλον αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας, και πριν ακούσω για το επίπεδο εδώ χάρις σε αυτόν μπήκε το ΑΠΟΕΛ ομίλους κάνοντας πολλές ζημιές.

Ο Νίνης λίγος αλλά ο Πετρό οκ; WTF man? Γκαλίτσιος;Γ. Παπαδόπουλος; δεν πρέπει πρώτα να παίξει στην ομάδα του;; Αλήθεια ποιος άλλος σου κάνει για 10αρι από την νέα γενιά;

Last edited by JohnnyB at 9/9/2010 2:39:51 PM

Advertisement