BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.167 in reply to 169021.151
Date: 1/15/2011 7:50:18 AM
Overall Posts Rated:
7070
Το σχέδιο μου είναι να χρησιμοποιήσω τα μαθηματικά που κρύβονται πίσω από τη μηχανή του παιχνιδιού για να αποδώσει η Εθνική το μέγιστο σε ratings που μπορεί.Το αν θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα δε μπορώ να το ξέρω.Αν βγάζαμε σε ένα παιχνίδι 32 rating και με εμένα βγάλουμε 38 αλλά ο αντίπαλος βγάλει 40 θα χάσουμε και στις 2 περιπτώσεις.Ενναλακτικό σχέδιο δε βλέπω να είναι δυνατόν να υπάρξει..είναι ένα παιχνίδι αριθμών.

Οσον αφορά την ερώτηση του Athens Vikings πετυχημένη πορεία θεωρώ ότι υπάρχει γενικότερα όταν η Εθνική ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη γιατί αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα έχει θεωρητικά καλύτερες κληρώσεις και άρα μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει στις διοργανώσεις.Ειδικότερα για την κλήρωση αυτης της χρονιάς προφανώς θα είναι μεγάλη επιτυχία να περάσουμε αλλά προσωπικά την φοβάμαι την κλήρωση.Δε μπορώ να δεσμευτώ και να πώ ότι θα είναι αποτυχία αν δεν περάσουμε στον άλλο γύρο και αυτό ισχύει για οποιονδήποτε βρεθεί στο τιμόνι της Εθνικής όσον αφορά εμένα.

This Post:
00
169021.168 in reply to 169021.166
Date: 1/15/2011 7:53:01 AM
Overall Posts Rated:
129129
Μπορεις να απαντησεις σ αυτο που σε ρωτησε;; Debate θελατε,debate σας εδωσε...Το τι πιστευουμε εμεις ως υποψηφιοι θα φανει οταν βγουν τα αποτελεσματα..

Εσυ πιστευεις οτι εισαι καλυτερος απτις αλλες 4 επιλογες;Αν δεν το πιστεψεις εσυ γιατι να το πιστεψω εγω που ψηφιζω...??

ΥΓ.Το ιδιο ισχυει και για αυτοκρατορα και Πικασο..

Edit: Sorry αυτοκρατορα,με προλαβες

Last edited by JamesBond at 1/15/2011 7:53:31 AM

I want what all men want...I just want it more.
From: Lygas
This Post:
00
169021.169 in reply to 169021.166
Date: 1/15/2011 7:54:53 AM
Overall Posts Rated:
155155
Παίδες κακά τα ψέμματα η περίοδος των πειραμάτων τελείωσε αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω....
Από την στιγμή που μπήκαν οι βάσεις για την σωστή ανάπτυξη παικτών, χρειαζόμαστε τώρα την εμπειρία πάνω στα συστήματα και την μηχανή παιχνιδιού....Αν συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε πάνω σε αυτό τότε θα είμαστε εκεί είμασταν πριν 4 σεζόν με την διαφορά οτι θα έχουμε απλά καλύτερους παίκτες να έρχονται απο πισω....Ομως οι ομάδες κολοσσοί δεν γινεται να νικηθούν χωρίς την καταλληλη τακτική....

From: Antil11

This Post:
00
169021.170 in reply to 169021.169
Date: 1/15/2011 7:58:23 AM
Antil Global B.C.
IV.19
Overall Posts Rated:
138138
εγω απλα να επισημανω, οτι η περιοδος των δοκιμων ΔΕΝ τελειωσε , ειχαμε αρκετα φιλικα στο τελος της προηγουμενης περιοδου , οπου δεν δοκιμαστηκαν ως οφειλαν , οι νεες τακτικες , εστω αυτες που ηταν διαθεσιμες τοτε...

Εγω το θεωρω λαθος γιατι μας παει πισω...

From: Lygas

This Post:
00
169021.171 in reply to 169021.170
Date: 1/15/2011 8:02:57 AM
Overall Posts Rated:
155155
Οι νεες τακτικές ειναι άλλο κεφάλαιο...Ακομα δεν εχει βγει κανενα ξεκάθαρο συμπέρασμα και δεν συμφέρει να χρησιμοποιηθούν σε αγώνες της εθνικής....Ειναι wild card που λέμε...

This Post:
00
169021.172 in reply to 169021.165
Date: 1/15/2011 8:03:34 AM
Overall Posts Rated:
5454
Ουδέτερη στάση?
Θα έπρεπε να με κατηγορούσατε αν έκανα κάτι τέτοιο, γιατί μόνο εγώ, μετά από την αποχώρηση του Τυφώνα, γνωρίζω τι σημαίνει Εθνική στο 100% τη σήμερον ημέρα.
Και ο Μαρτίου διετέλεσε προπονητής, αλλά η σεζόν 5 με τη σεζόν 15 δεν έχει καμία σχέση.
Θα μου πεις η σεζόν 10 που άφησε ο Τυφώνας την Εθνική, μοιάζει με τη 15?
Θα σου απαντήσω πως ο Τυφώνας δεν άφησε ποτέ την Εθνική.

Αγωνιώ?
Φυσικά αγωνιώ. Θα έπρεπε επίσης να με κατηγορούσατε αν δεν αγωνιούσα, πάλι για τους παραπάνω λόγους.

Δεν συμφωνώ μαζί σου με το να κρίνεις ενα προπονητή λέγοντας άλλες οι εποχές εκείνες και άλλες σήμερα,δεν σε τιμά απλά.
Και επιμένω οτι ακόμα σαν τυπικός προπονητής που είσαι,θα έπρεπε να έχεις μια πιο ουδέτερη στάση,μια πιο διακριτική θα έλεγα,και μοναδικό σου μέλημα θα έπρεπε να ήταν να προετοιμάσεις την ομαλή μετάβαση του χρήσματος απο τα δικά σου χέρια στόν επόμενο όποιος και να είναι αυτός.
Το τιμόνι της Εθνικής δεν είναι ούτε κλειστό επάγγελμα,ούτε τσιφλίκι κανενός για να μην έχει το δικαίωμα να το διεκδικήσει άλλος κανείς εκτός απο αυτούς που το θεωρούν δεδομένο.
Θα κλείσω λέγοντας σου οτι στήν αρχή που έβαλα υποψηφιότητα δεν περίμενα να φτάσω πολύ μακριά,τώρα όμως μετά την στάση ορισμένων που βλέπω,κατάλαβα γιατί έφτασα ως εδω...

Ίσως να μην εχω την εμπειρία που διατυμπανίζετε και ξαναλέω δικαίως,αλλά λειτουργώ ανεξάρτητα,δίκαια και έντιμα.
Αυτά ίσως να είναι ανώτερα εχέγγυα απο την εμπειρία και τον πολυξερισμό για ενα μέσο χρήστη,και είναι ίσως αυτά που καμιά φορά επιβραβεύονται περισσότερο και απο τις ειδικευμένες γνώσεις ορισμένων και την υψηλή κατανόηση του παιχνιδιού...

From: Antil11

This Post:
00
169021.173 in reply to 169021.171
Date: 1/15/2011 8:06:14 AM
Antil Global B.C.
IV.19
Overall Posts Rated:
138138
για αυτον ακριβως το λογο , δεν θα ηταν πιο σκοπιμο , να χρησιμοποιηθουν στα φιλικα ας πουμε ? μια ιδεα ριχνω...
για να βγαλουμε και 5 συμπερασματα παραπανω...

***γνωριζοντας οτι τα αποτελεσματα των φιλικων επηρεαζουν την γενικη καταταξη με τα αποτελεσματα που φεραμε , δεν νομιζω να ειχαμε χειροτερο ενδεχομενο , εκ του αποτελεσματος παντα ...

This Post:
22
169021.174 in reply to 169021.151
Date: 1/15/2011 8:09:33 AM
Overall Posts Rated:
136136
Γεια σου φιλε Νικο

Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ΝΑΙ.
Επειδη ομως παντα μου αρεσει να αιτιολογω και η ερωτηση ειναι και λιγο σχετικη, θα σου πω και το γιατι.

Γιατι πιστευω το ετοιμος ειναι πολυ σχετικο.

Ετοιμος απο γνωσεις δεν εισαι ποτε, παντα γινεσαι καλυτερος και βελτιωνεσαι, αλλα γνωριζω σε ποιο σημειο βρισκομαι και ενα λογος που εχω δυο ακομα ατομα στην ομαδα ειναι για να συμπληρωσουν και να βοηθησουν.

Ετοιμος απο αλλα χαρακτηρηστικα τα οποια απαιτουνται για να αναλαβεις προπονητης της εθνικης, τα οποια τα ανεφερα στον λογο μου, επισης ειμαι. Σεβασμος και επικοινωνια ειναι μερος του χαρακτηρα μου, και ειμαι σιγουρος πως παραδειγματα και μεσα απο το φορουμ υπαρχουν πολλα, αλλα και μεσα απο προσωπικα μυνηματα με παρα πολους χρηστες που ειναι σε θεση να το επιβεβαιωσουν. Και αυτα ειναι χαρακτηριστικα που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για τον προπονητη της εθνικης και την σχεση του με τους υπολοιπους. Για αυτο αλλωστε με ειχε κερδισει ο Τυφωνας, ο Κατσαμπαρ, ο Καβαλα44 και ο Λυγκας.

Επισης ενα αλλο σημειο στο οποιο ξερω πως ειμαι ετοιμος ειναι πως δεν εχω τριβες, κοντρες, προβληματα με κανεναν, και αυτο πιστευω ειναι πολυ σημαντικο κοματι για να αναλαβει καποιος την εθνικη η οποια εκπροσωπει ΟΛΗ την Ελληνικη κοινοτητα και ΟΧΙ μονο την Α1. Κανενας δεν θα χαλαστει αν αναλαβω την εθνικη γιατι ολοι ξερουν ποιος ειμαι και δεν ειμαι χωρισμενος, ουτε γραμμενος σε στρατοπεδα.

Επισης σημαντικο, επειδη ακριβως το ειπε ο προηγουμενος προπονητης, οποιος αναλαβει την εθνικη θα πρεπει να την βαλει πανω απο την ομαδα του, και επειδη δεν ειμαι στην Α1 ειναι πιο ευκολο για μενα να το κανω αυτο. Ανεβασα την ομαδα μου στην ΙΙ και η πιεση και αυτα που απαιτουνται στην κατηγορια ειναι σαφως λιγοτερα απο την πιεση και τις απαιτησεις της Α1, απο την οποια προερχονται δυο σημαντικες και σεβαστες υποψηφιοτητες.

Τελος, και κατι που ειναι δυσκολο να το αναγνωρισει κανεις και να το αποδειξω, εχω την δυνατοτητα να επικοινωνω πιο αμεσα με ξενους λογω γλωσσας και δουλειας μου και να μπορω να πετυχω και αρκετα πραγματα στο εξωαγωνιστικο κομματι και στις σχεσεις μου με αλλους προπονητες, κατι που οπως εγραψε και ο Κατσαμπαρ ειναι πολυ σημαντικο και πολλες φορες φερνει προκριση η αλλα θετικα αποτελεσματα.

Επιζω να μην κουρασα.

Ευχαριστω

Aris kai den eimai kala
From: akage14
This Post:
22
169021.175 in reply to 169021.174
Date: 1/15/2011 8:17:47 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
θα μου άρεσε πολύ να δώ κάτι σε λίγες μερες...
όποιος τελικά επικρατήσει να προτείνει μια θέση στο προπονητικό team στον runner up των εκλογών.

θα δείξει πολύ καλή διάθεση, η εθνική θα επωφεληθεί και θα σταματήσουμε λίγο και το ξεκατίνιασμα....
Και μόνο που ασχοληθήκατε ΟΛΟΙ σας να βάλετε υποψηφιότητα, νομίζω αξίζετε πολύ περισσότερο να ασχοληθείτε με την Εθνική απο όσο εμείς που απλά ερωτάμε...

This Post:
00
169021.176 in reply to 169021.174
Date: 1/15/2011 8:31:42 AM
Overall Posts Rated:
303303
Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ΝΑΙ

εμενα μου φτανει αυτο , αυτο ηθελα να μαθω εγω τιποτα αλλο .Ουτε αντιδικιες ουτε τιποτα .
να μην παρεξηγηθω επειδη μου φτανει αυτη η μονολεκτικη απαντηση που ζητησα δεν σημαινει και υποστηριξη .

Last edited by nikos64 at 1/15/2011 8:32:11 AM

This Post:
00
169021.177 in reply to 169021.174
Date: 1/15/2011 8:32:43 AM
Overall Posts Rated:
112112
Για όλα αυτά που είπες θα ήθελα αν δεν βγει ο Μαμού να βγεις εσύ.
Μακάρι οι υπόλοιποι υποψήφιοι να παραδειγματιστούν από το παραπάνω post σου.

The secret of communication lies in defeat...
Advertisement