BuzzerBeater Forums

BB Israel > בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215108.167 in reply to 215108.166
Date: 4/29/2012 6:25:49 AM
Overall Posts Rated:
2929

על מה אתה מדבר. מה לא ראוי, סך הכל בלבול קל , כולנו בני אדם.

אתה מאשים אותי שאני מדבר באופן לא ראוי?

This Post:
00
215108.168 in reply to 215108.165
Date: 4/29/2012 6:27:01 AM
Overall Posts Rated:
2929
[

שוב, לא בלגלוג, אלא באמת מודה על הכנות בניסיון לגשת אליה. זה לא קרה ע"י האחרים ב-1160 פוסטים הקודמים

לא היו 1160 פוסטים, אתה צריך שאני אספור בשבילך?

Last edited by Idan at 4/29/2012 6:27:34 AM

This Post:
00
215108.169 in reply to 215108.168
Date: 4/29/2012 6:29:38 AM
Overall Posts Rated:
105105
[

שוב, לא בלגלוג, אלא באמת מודה על הכנות בניסיון לגשת אליה. זה לא קרה ע"י האחרים ב-1160 פוסטים הקודמים

לא היו 1160 פוסטים, אתה צריך שאני אספור בשבילך?
וואו, נלחץ לי בטעות "1" מיותר. סקילה לפחות...
אחלה דרך בשבילך להסיט את הדיון. שוב.

This Post:
00
215108.170 in reply to 215108.164
Date: 4/29/2012 6:29:41 AM
Overall Posts Rated:
274274
פיני, אני יצאתי מהדיון הזה, עייפתי ממנו כבר מזמן. כל התגובות שלי נוגעות למה שבא לי להגיב ולגבי התנהלות בפורם

ובטח אני לא איזה שופט שאגיד מה נכון ומה לא

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215108.171 in reply to 215108.157
Date: 4/29/2012 6:30:40 AM
Overall Posts Rated:
134134
מעתה, ועד שזה יישתנה, אפתח כל פוסט בעובדה הבאה - למיותר לציין שעדיין לא קיבלתי תשובה איך המצב שהבאתי לגבי המדינות האמורות לא קיבל הסבר. למיותר לציין שבמצב של משחק תחרותי או צמצום פערים, זה פשוט לא יכול לקרות.
אף אחד לא טוען שאין יתרון לקבוצות שמשחקות לאורך זמן.
בהחלט היו כאלה.
אז נקודה אחת בדיון אושרה - יש בעיית תחרותיות במשחק.
חבל שאין לי אפשרות לייצר משאל... "האם יש בעיית תחרותיות במשחק?"

נתונים לדוגמא של השבוע האחרון בליגות העליונות של צרפת, ספרד, גרמניה, איטליה, ארגנטינה , ישראל, בולגריה, סין, רוסיה ,קפריסין והרפובליקה הדומיניקנית... וכו'
היות וכבר עניתי על זה באותו סיכום, לא אחזור על אותו הסבר, עד שלא תתייחס אליו. נמאס לי לחזור על אותם דברים.

לגבי החישוב של השפעת תקרת-שכר
גם לגביו התייחסתי באותם שני פוסטים המסכמים הדיון עד כה.
כסף בבנק לא משפיע על התחרותיות במגרש, כי הוא אינו מנוצל!
כסף מייצר כסף, ואלה שנאלצים לא להשתמש בו, בגלל הנ"ל, בעצם מפסידים כסף בצורה יחסית...
ושוב - ה-נבא (ועוד כמה ליגות בארה"ב) הוא ההוכחה שהחוק עושה את עבודתו, למרות שיש קבוצות שיש להן הרבה יותר הכנסות כל שנה. [בגלל שווקים גדולים יותר במקרה שלהם]

תשובה של טרול מצוי...במקום לענות- אתה מתחמק.

תן פעם אחת דוגמא מתמטית לאיך תקרת שכר פותרת את בעיית התחרותיות- עד אז כל טיעון שתעלה אינו רלוונטי.
הסיבה שאתה לא עושה את זה היא שאתה לא יכול- כי הפתרון שלך לא עובד.

לדעתי אתה פשוט טוקבקיסט בשכר שמתאמן כאן בפורום- אין לי הסבר אחר למה שקורה כאן.

פשוט בזיון של (חוסר) דיון .

Last edited by TrinZ at 4/29/2012 6:36:52 AM

This Post:
00
215108.172 in reply to 215108.164
Date: 4/29/2012 6:33:56 AM
Overall Posts Rated:
2929
זהו עוד ניסיון נוסף להביא דוגמא נוספת (שאפריך גם אותה), כאשר מנגד אין עדיין תשובה לשאלה הבודדת שנשאלתם. קצת מוזר שאחרי 160 פוסטים זה לא נענה אפילו פעם אחת. לא?

אחת, הסכמתי איתך שצריך להכניס שינוי כזה, אם כי עדין יותר ממה שאתה מתכוון.
עדין יותר במובן של - לעקר אותו מתוכן.

זאת פרשנות שלך, אני הוספתי 2 תיקונים משלי

שתיים, זה כסף וירטואלי לעזאזל ואתה טוען שכשזה נוגע לכיס זה כואב, זה די מצחיק.
האם יש צורך להסביר את המונח מטפורות? אם כן אני אסביר.
כששינוי שמוצע פוגע במישהו, צפוי שלרוב (להוציא את אהוד ששומר על קיום הדיון) אותו אחד יעמוד על רגליו האחוריות.
[ואני יודע שאין לך רגליים אחרויות. זה ביטוי]

לפחות עכשיו אני רגוע שאתה לא מודאג ממצבי הכלכלי, מצד שני, למה שאנשים יגנו כל כך על משחק וירטואלי, אולי הסיבה היא שהם רוצים שהוא יישאר טוב. או שבגלל שהמאמנים האלה נמצאים בטופ אז אין להם זכות דיבור וזכות לדעה נגדית?

שלוש, תחרות זה דבר שכולנו אוהבים, אני רוצה עוד מתמודדים, לא פחות מתמודדים.
עוד מתמודדים חלשים ממך, בגלל הבעייה שתוארה
.

הנה סילוף לדוגמא, אני לא אמרתי שאני רוצה מתמודדים חלשים, זה אתה אמרת, אני דווקא רוצה מתמודדים כמה שיותר חזקים, אני מהמאמינים ברוצה להיות הטוב ביותר, תתמודד עם הטובים ביותר.

וכיוון ששאלת, הנה התשובה, קרי הפרכה נוספת לטיעון שהעלית, כשמנגד אני מחכה עדיין לתשובה בודדת.

התשובה - הקבוצה שהבאת לא, אני אחזור - לא!, הצטרפה בעונה 10. היא הצטרפה בעונה 3. בעונה 10 היא שינתה את שמה. אהוד, אנא תקן אותי אם אני טועה, (או לחילופין אשר את דבריי).
איך אני יודע? כי הפונט של ההיסטוריה שלה לא שונה, אלא רק שמה!
למיותר לציין, שרק חיזקת את הנקודה שלי ולא להפך בדוגמא הנ"ל.
ועל כן - תודה
.

בבקשה, מודה שהתבלבלתי, אבל עדיין עברה קבוצות שהתחילו בעונה 1 ו-2, אה, שכחתי שכשאתה רוצה זה לא משמעותי וכשאתה רוצה אחרת זה כן משמעותי.

אם כי אני בטוח שאני יכול למצוא דוגמאות אחרות כמו שנתנו לך בגלובלי לפני שנעלו לך את הדיון, בצדק יש לומר.

This Post:
00
215108.173 in reply to 215108.171
Date: 4/29/2012 6:38:38 AM
Overall Posts Rated:
105105
לא הופתעתי שלא ענית על השאלה היחידה. עדיין.
לכן, אני מסכים עם ההגדרה שלך - ביזיון של חוסר דיון.

תקרת-שכר עובדת. היא עובדת בכל מקום שבו היא פעילה בעולם האמיתי.
מטרת השכר ב-נבא, לצמצם פערים בין קבוצות עם הכנסות שונות.
הסיבה שם הינה שווקים שונים, אך הסיבה אינה חשובה, אלא מה שהחוק עושה.

עניתי לך כבר על נושא הכסף - כסף שלא יכול להיות מנוצל לרכישת שחקנים אינו משמעותי לתחרותיות, כי מי שמשחק הם השחקנים ולא העובר-ושב

עניתי לך (2) על נושא תוצאות תקרת-השכר - כסף הינו מנוע הצמיחה בכל כלכלה.
כסף שבעובר-ושב לא מצמיח ומכאן אותה קבוצה מתדרדרת ביחס לאילו שיש להן פחות.

עניתי לך (3) על הנושא - כאשר שתי קבוצות יכולות להשתמש רק ב-1000 (לדוגמא) עבור שכר שחקנים, למרות שלשנייה יש אפשרות לשלם 2000, אזי התחרות היא ע"ס השחקנים שגייסה ולא עפ"י הכסף שצברה לאורך השנים.
מכאן - נוצרת תחרותיות אמיתית.

אני מניח ששוב תחזור על זה שלא הגבתי לך, למרות שהאמת מוכחת והפוכה.

This Post:
00
215108.174 in reply to 215108.169
Date: 4/29/2012 6:41:34 AM
Overall Posts Rated:
492492
אוי איזה כיף לקרוא, שלא ייגמר לעולם.

פיני, דבר קטן:
אם אתה רציני לגבי הטענות וההצעות שלך, תפסיק להתבצר מאחורי הטיעון שאף אחד לא ענה לך על 5 המדינות שהצגת, אם הבעיה היא בכל הבאזר אז בוא נדבר ישראל. כי לא אני, לא אתה ולא אף אחד מהדיון הזה לא יודע כלום על מה שקורה במדינות אחרות - וכל התיימרות להסיק נתונים ועובדות על סמך התבוננות חיצונית על הקבוצות שם הוא מגוחך.

יש בעיית תחרותיות? בבקשה תדגים אותה על הליגות בישראל - פה יש לנו לפחות את היכולת לטעון שאנחנו (כלומר גם אתה) שאנחנו מבינים משהו.

או לפחות תענה לחלק מהטענות שהועלו כנגדך לגבי קבוצות מישראל - ולא- תשובות כמו "אנא ראה מה כתבתי בסיכום שלי", הם לא מספיקות

This Post:
00
215108.175 in reply to 215108.172
Date: 4/29/2012 6:45:43 AM
Overall Posts Rated:
105105
הנה דוגמא ל-למה הדיון לא מתקדם.

קיבלת הוכחה ניצחת לשטות נוספת שנטענה לגבי קבוצה זו, ובמקום להודות, אתה מנסה להטיל רפש רדוד לכיווני.

ת'כלס, אין טעם להשיב למה שכתבת לעיל, כי הוא רק רפש. לכן, לא תהיה תגובה.

שאלה קטנה - מי שייקרא את הת'רד הזה, ולא יהיה מוטה-דעה כמוך, האם אתה מאמין שהוא יאמין לסילופים שלך, יבין איך ייתכן שעדיין לא ענית לשאלה פשוטה ושהדוגמא המהדהדת שניסית להביא התפוצצה כעורבא-פרח דווקא לא אצלי?
אני מרגיש מעולה עם הדיון, כי אני רואה איך כל שאלה שנשאלתי עניתי לה בצורה ישירה וישרה.
אני מרגיש מעולה עם הדיון הזה, כי תגובות שלך שניסו להפריך אותה, רק חיזקו את נכונותה.
לטעמי, הדיון הזה מצליח להפיק את מה שרציתי - הבנה שיש בעייה והבנה שיש פיתרון ידוע ופשוט לפיתרונה.
לא, הכוונה בהבנה אינה לך או למי שלא חפץ בשינוי בהגדרה, אלא לכל משתמש אחר (שהינם הרוב) אשר נמצאים בצד השני של המשוואה.

וכיוון שהעלית דיון בפורום אחר;
הנה הסיכום שלו - הוא התנהל בצורה זהה למה שקורה כאן - מי שהיה שותף בו היה אני ומקבץ של שחקנים מהליגות העליונות של המדינה שלהם (מי שיפסיד משינוי שכזה).
הטיעונים שעלו, היו זהים.
ההתחמקות מתשובה לשאלה בודדת - גם היה זהה.
הניסיון להחביא את העובדות ע"י בקשה לסגור את הדיון - כנ"ל.
ההבדל היחיד - כאן יש ג'יאם צדיק-בסדום (אהוד) שדואג שלפחות זה לא יקרה.

Last edited by Pini פיני at 4/29/2012 6:48:14 AM

This Post:
00
215108.176 in reply to 215108.173
Date: 4/29/2012 6:49:17 AM
Overall Posts Rated:
134134
על איזה שאלה אתה רוצה תשובה בדיוק- עניתי לך על הכל.

תן דוגמא מתמטית בבקשה.

כלומר:

המצב היום מתמטית

הכנסת השינוי שאתה מציע.

המצב אחרי השינוי מתמטית.

תקרת שכר תהיה מותאמת לליגה לכן קבוצה עם תקרת שכר של 600000 בליגה העליונה תמיד תהיה יותר טובה מקבוצה עם תקרת שכר של 500000 בליגה השניה ולכן זה לא יצור תחרותיות רק יפגע בה.
כלומר זה יצור תחרותיות בתוך הליגה (שזה מצב קיים גם ככה) ולא יפתור את הבעיה של ריבוי נכסים עקב ריבוי עונות.

הפתרון שלך יוצר תחרות בתוך הליגה ולא בין ליגות - כבר יש תחרות בתוך הליגה ולכן הפתרון הזה מיותר (שלא לדבר על הפגיעה בתחרותיות בגביע שזה ייצור).

ולא - לא ענית- אתה או לא מבין מה אני אומר- או משחק אותה לא מבין- בכל רגע שעובר זה נראה יותר ויותר שאתה מנסה לא להבין - דהיינו טרול.

לסיכום: תן דוגמא מתמטית - רק פעם אחת- ותפסיק להתלות בנ.ב.א. - זו דוגמא לא רלוונטית.

אין לי ספק שלא תתן דוגמא מתמטית ורק תמשיך להסיט את הדיון לכל מיני מקומות לא רלוונטיים- הסיבה היא שאתה לא יכול להוכיח את התאוריה שלך- היא לא עובדת.

Last edited by TrinZ at 4/29/2012 6:57:30 AM

This Post:
00
215108.177 in reply to 215108.175
Date: 4/29/2012 6:56:00 AM
Overall Posts Rated:
2929
הנה דוגמא ל-למה הדיון לא מתקדם.

קיבלת הוכחה ניצחת לשטות נוספת שנטענה לגבי קבוצה זו, ובמקום להודות, אתה מנסה להטיל רפש רדוד לכיווני.

עכשיו אתה רושם שאני רושם שטויות ומטיל רפש, שלא עשיתי לא את זה ולא את זה.
הודיתי שהתבלבלתי בקשר לקבוצה, ואמרתי שכנראה אני יכול למצוא דוגמאות אחרות.

ת'כלס, אין טעם להשיב למה שכתבת לעיל, כי הוא רק רפש. לכן, לא תהיה תגובה.

זה לא יפה להאשים ברפש, אני הצבתי הוכחה לכך שאתה מסלף עובדות
אתה בחרת לא להתייחס כי אין לך תשובה.
להגיד שאני מטיל רפש זו האשמה אישית, וזה גם נגד חוקי הפורום.

שאלה קטנה - מי שייקרא את הת'רד הזה, ולא יהיה מוטה-דעה כמוך, האם אתה מאמין שהוא יאמין לסילופים שלך, יבין איך ייתכן שעדיין לא ענית לשאלה פשוטה ושהדוגמא המהדהדת שניסית להביא התפוצצה כעורבא-פרח דווקא לא אצלי?
אני מרגיש מעולה עם הדיון, כי אני רואה איך כל שאלה שנשאלתי עניתי לה בצורה ישירה וישרה.
אני מרגיש מעולה עם הדיון הזה, כי תגובות שלך שניסו להפריך אותה, רק חיזקו את נכונותה.
לטעמי, הדיון הזה מצליח להפיק את מה שרציתי - הבנה שיש בעייה והבנה שיש פיתרון ידוע ופשוט לפיתרונה.
לא, הכוונה בהבנה אינה לך או למי שלא חפץ בשינוי בהגדרה, אלא לכל משתמש אחר (שהינם הרוב) אשר נמצאים בצד השני של המשוואה.

אני שמח בשבילך, אני יודע שאתה נהנה מהדיון.
אמנם יש בעיה, קלה יותר ממה שאתה מתאר, אבל אין לה פתרון פשוט וידוע, ואתה לא הוכחת בשום דרך שזהו באמת פתרון

וכיוון שהעלית דיון בפורום אחר;
הנה הסיכום שלו - הוא התנהל בצורה זהה למה שקורה כאן - מי שהיה שותף בו היה אני ומקבץ של שחקנים מהליגות העליונות של המדינה שלהם (מי שיפסיד משינוי שכזה).
הטיעונים שעלו, היו זהים.
ההתחמקות מתשובה לשאלה בודדת - גם היה זהה.
הניסיון להחביא את העובדות ע"י בקשה לסגור את הדיון - כנ"ל.
ההבדל היחיד - כאן יש ג'יאם צדיק-בסדום (אהוד) שדואג שלפחות זה לא יקרה

נכון, הוא התנהל בצורה דומה, התעלמת מכל דוגמא סותרת שלא הייתה נוחה לך וחזרת על עצמך כמה פעמים, ופתחת את אותו דיון בכמה שמות.
יש לי הרגשה שההבדל בסוף יתפוגג.

Advertisement