Diamond Phoenix -- Dionysus*Medlanky -- oldnavyuril sliktas formas,bet alga 1,6MToruńskie Anioły -- Anaheim ElectronicsJ_Celtics -- -=Defenders=- nakamais BBB uzvaretais ar algu virs 2MMetta World Cup -- Metallist KharkovMeerkats -- I Love Tehran*TSV Bogen -- Broken Rosesrtfg -- Los Mariachis ja butu Bajars dzivs,liktu uz savejiemVottem Cowboys -- Thrylos BC*Paceri -- Nitra CorgonsKalashnikov Stars -- KK Zvezda je zivotCroz 04 -- Spartan 300tarzanovih 12 -- San Bruno Club*La Pandilla de Juancho -- Los PaisitasHard Work -- Leones del CinarucoMassendefekt 67 -- Harley Davidson*gaidu spraigas ciņasNu atri paskatoties,man iznaca ta.Davaj savus variantus(galvenais kas nesakrit),diskutesim...
pirmajā spēlē tomēr uzliku uz ķīnieti. bet nu tiešām bija grūti izlemt.arī pie otrās zvaingznītes mana izvēle bija pretēja. pie tam nečekoju kuru biji izvelējieste es liktu uz grieķi tomēr... nezinu kāpēc, bet čuijs, ka tomēr šams pacels... formas labākas ievērojami. + mani savulaik pa stalto iznesa ar ne būt ne labākiem statiem... sim kip sekundārie visiem diezgan labi ir. gan mazajiem IS un OD, gan lielajiem augša...un, protams, arī šiet ir uz otru komandu
pirmajā spēlē tomēr uzliku uz ķīnieti. bet nu tiešām bija grūti izlemt.arī pie otrās zvaingznītes mana izvēle bija pretēja. pie tam nečekoju kuru biji izvelējies :Dte es liktu uz grieķi tomēr... nezinu kāpēc, bet čuijs, ka tomēr šams pacels... formas labākas ievērojami. + mani savulaik pa stalto iznesa ar ne būt ne labākiem statiem... sim kip sekundārie visiem diezgan labi ir. gan mazajiem IS un OD, gan lielajiem augša...un, protams, arī šiet ir uz otru komandu :DPaskatijos vel reiz.1.Kinietis ir daudz gudraks un pieredzejošak,ka menedžeris,bet stati tomer ir labaki indietim.2.Nu šeit pat menedžera pieredze ir bulgara puse.3.2 speles jau speleja viņi sava starpa,abus uzvareja grieķis,bet stati,ipaši rebos.4.Pat labi Tev pazistams Beitikis neparliecinaja?:DParejas speles sakrit?
pirmajā spēlē tomēr uzliku uz ķīnieti. bet nu tiešām bija grūti izlemt.arī pie otrās zvaingznītes mana izvēle bija pretēja. pie tam nečekoju kuru biji izvelējies :Dte es liktu uz grieķi tomēr... nezinu kāpēc, bet čuijs, ka tomēr šams pacels... formas labākas ievērojami. + mani savulaik pa stalto iznesa ar ne būt ne labākiem statiem... sim kip sekundārie visiem diezgan labi ir. gan mazajiem IS un OD, gan lielajiem augša...un, protams, arī šiet ir uz otru komandu :D
tad jau beigās iesim uz to, ka BBB prognožu spēlēs pirmo vietu dalīs visi no LV ar vienādu punktu skaitu:D