Hmm, trošičku mě mrzí, že jsi chytrý jak rádio, ale když jsi u NT dostal šanci, tak to skončilo, jak to skončilo ... To, co tady píšeš, obsahuje poměrně dost nesmyslů a poznámek dle mne mimo mísu ... a kromě tebe zde kupodivu nikdo nechápe základy úspěchu U21.
Celé je to o tom, že by u U21 musel být někdo, kdo bude ochotný věnovat dostatek času komunikaci s manažery a bude dostatečně na úrovni, aby tu komunikaci vedl kvalitně.
1) z tvého příspěvku opravdu nebylo jasné, že by to "SF" mělo trénovat jakkoli jinak než jen na perimetru nebo jen pod košem, vyznělo to tak, že tam dle taktiky chceš dát buď čistokrevné PG nebo čistokrevné PF, z toho opravdu není ani náznak toho, že by měl trénovat JS nebo OD
2) úplně nechápu, co máš na mysli těmi narážkami na potenciál, co kdo řeší s potenciálem?
3) v čem se U21 řídí dle NT?
4) trenér level 6 není zásadní problém naší U21, kdyby v každém ročníku od draftu do jejich konce v U21 trénovalo naplno každou sezonu 14 tréninků, s výjimkou případných zranění, 18 hráčů, kteří nakonec budou tvořit v 21 letech kádr U21, není zásadní, jestli budou trénovat pod trenérem 6, 5 nebo dokonce jen 4. Trenér 6 je vyloženě obětování se pro potřeby U21, které pro klub není ekonomicky výhodné. Vliv trenéra je podle mne přeceňován a reálný přínos je poměrně hodně diskutabilní stejně jako u všech ostatních zaměstnanců (PR, doktor)
5) tváříš se, že si objevil, že se mají trénovat primárky, nevšimla jsem si, že by se za poslední sezony trénovalo něco jiného než primárky
6) když jsi šel k NT, machroval si, kolik neznáš manažerů, co budou pro NT trénovat, nějak jsem ten efekt nepostřehla. Teď pro změnu říkáš, že nevěříš, že nejsou manažeři, kteří by trénovali pro U21. Pro mne je to jen tlučhubství, pokud se toho někdo neujme a ty manažery k tomu tréninku pro U21 reálně nepřitáhne. Pojďmě si to reálně spočítat, kolik potřebujeme tréninkových míst, abychom pokryli veškeré potřeby U21 a NT. V každém ročníku U21 je potřeba pro plnou soupisku 18 hráčů, když budeme počítat s tím, že se těch 18 vykrystalizuje během jednoho až třech týdnů hned v 18 letech, protože budou u spolehlivých manažerů, kteří je vytrénují a v 21 jim budou držet formu, a nebude se muset počítat s odpadem, tak se dostáváme na 72 hráčů. Pak si připočtěmě, že v každém ročníku budou v průměru 3 hráči pro NT, kteří se nebudou krýt s U21 a že pro NT hráč základní skilly trénuje do 28, takže celkem 33 hráčů. Od 29 budeme počítat pro NT s týmovými tréninky, které by třeba zvládli pro celou NT pokrýt 3 týmy. Hráčů na běžný jednopostový trénink tak bude 105. Reálné je táhnout spolu tak 2 hráče v jednom týmu, dostáváme se tak na minimálně 50 týmů, které by musely pracovat pro U21 a NT. V Utopii podle mne můžeme počítat tak s 10 českými týmy, takže celkově to znamená 40 českých manažerů, kteří by v průměru museli v týmu mít 2 hráče na trénink pro tyto účely + 2 další v Utopii, pokud tam mají tým. Máme 238 manažerů, je otázka, jestli je reálné tady sehnat 40 manažerů, kteří dlouhodobě oddaně budou trénovat pro NT/U21, nezabalí to atd. A v těch 238 jsou i manažeři, co to hrají chvíli, manažeři kteří hrají o něco déle, ale hlásí občas a ne pravidelně atd.
Za mne ten, kdo by se toho ujal, stráví vždy pár týdnů po draftu několik hodin denně komunikací s manažery, aby se dosáhlo toho, že je nastartováno na kvalitní trénink, domluveny a pohlídány přestupy tam, kde je to možné atd. Zatím se tady většina těch, co se pustili do spolupráce s U21, nechala odradit tím, když viděla, jak malé procento manažerů reálně začne komunikovat, když jsou oslovení.
U21 je navíc strašně nevděčná v tom, že každý ročník se buduje nanovo. Není to jako v NT, kde hráč, který se do ní dostane, má naději v ní hrát řekněme nějakých 5 i více sezon. V U21 si drtivá většina zahraje jedinou sezonu,světlé výjimky zvládnou 2 sezony.
Last edited by flumpinka at 11/26/2014 3:55:51 PM