Аз лично познавам всичките си приятели във фейсбук и знам кой какво представлява. Иначе, не съм казал, че трябва да си правиш фейсбук или туитър акаунт. Това което казвам е, че тук дори лицето на човек не можеш да видиш. В никакъв случай не го приемай като заяждане или нещо такова. Жените претендирате за равноправност с мъжете, което е така в съвременния свят. Има много влиятелни и успели жени, така че мисля, че сме много далеч от времената, когато дамата седи тихо на стола и чака "джентълмена" да дойде и да й промълви нещо. Когато човек има да каже нещо - казва го. Подобно задължение от страна на мъжете не виждам, защото в този ред на мисли можем да стигнем много далеч и тогава ще опрем до полова дискриминация, нали така? Ако иска и за програмиране може да си говорим. Колкото и бедни да са ми познанията, все пак това уча и с това се занимавам вече няколко години. Виж, за гримове и козметика няма как да си говорим. За играта не искаш да се включваш в дискусии, които има тук във форума, за какво? Да си говорим за манталитета на българина? За злобата, завистта, егоизма? За това, че винаги всичко можем и знаем и че всеки, който има друго мнение е най-големия грешник на света? Е, тези черти много ясно можеш да ги забележиш и из форумите на тази развлекателна игра.