BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.2 > Сезон 30

Сезон 30 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
266306.167 in reply to 266306.165
Date: 2/24/2015 6:13:39 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Абе той така или иначе е малко ботясал, пък девойката (ако е такава наистина) драсна няколко поста в началото и от тогава никаква я няма. Като гледам и аз като не пиша форума става малко скучен. Значи се оказах прав все пак, че макар и досаден, активизирам по някакъв начин играта. Най- ме е яд, че има толкова малко хора, които я играят. Ако пак има около 300 човека (така и наистина активните ще са повече) би било доста по-интересно. Може би и националните форуми щяха да са по-интересни. Сега си пием аз и Nik0, той чат пат си ме банва и от време на време, ако се включи някой друг... слаба работа. А и като цяло нивото е много ниско... с този отбор е нереално да съм на тая позиция и с такива резултати във втора дивизия. Това е реалността обаче...

This Post:
00
266306.168 in reply to 266306.167
Date: 2/25/2015 3:51:55 AM
Overall Posts Rated:
1414
Благодаря за "девойка"-та ;) отдавна съм в по-висока възрастова категория. Освен това не пиша тук често понеже или си чешете езиците само, или обсъждате професионално баскета :) а аз съм един обикновен любител който се наслаждава на реалната игра само отстрани. А он-лайн играта аз не я смесвам с реалната понеже ( до някъде) съм на ясно ,че механиките тук по съвсем малко неща съвпадат с реалната. Ето че до тук темите ми за разговор с повечето от играчите се сведоха да минимум ;) Нямам нищо на против да ме питате и аз да ви отговарям, стига да имате желание.

This Post:
00
266306.169 in reply to 266306.168
Date: 2/26/2015 8:51:25 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Казвам така, защото аз лично не съм убеден дали сте в мъжки или женски род. Така всеки може да се представя за какъвто не е, затова още в началото предложих да се присъедините към групата във фейсбук. Иначе да, играта е доста различна от истинския баскетбол. Ако искате да си говорим за истински баскетбол - аз съм отворен към този въпрос. Аз съм един от малкото, които са практикували или практикуват този спорт и играят ББ.

From: venko_gg

To: uBAH
This Post:
00
266306.170 in reply to 266306.169
Date: 2/26/2015 9:00:14 AM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
Иване, използвай си спокойно женския род. колежката е една от трите дами в българския ББ. хубаво е да ги ценим и да им се радваме/тук не съм казал, че не я цениш:)))/.

This Post:
00
266306.171 in reply to 266306.170
Date: 2/26/2015 10:54:19 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Еми именно, аз не съм казал, че не я ценя. Казвам, че ей така разчитайки само на думи няма как да бъдем /или поне аз/ сигурни дали е дама. Аз мога да кажа, че играя в НБА, ама не е така. Нищо лошо не съм казал, недей се кара.

This Post:
00
266306.172 in reply to 266306.171
Date: 2/26/2015 11:38:01 AM
Overall Posts Rated:
1414
Първо - понеже за мен фейсбук не представлява нищо друго освен спамерски сайт( прекалено много тролове има там също!) , няма да се регистрирам там за да доказвам ,че съм жена.
Второ -мъжът ми като програмист и системен няма да ми позволи, защото това ще е още един поток от спамери и скрипт-кидита които да се опитват да направят пробив на машините му в къщи.
Трето ( не по-малко важно) - не чувствам нужда да ползвам фейсбук за да се свържа с близките ми ;)
Ванко, ти сигурен ли си ,че като се запознаеш с някой във фейсбук той е това за което се представя? ;)
А за темите за професионалният баскетбол - за мое съжаление тази тема не ми е близка и съм в неловко положение , понеже дори незнам какво да те питам. Освен това редно е един джентълмен да потърси обща тема с дамата/те а не обратното :P
За това предлагам да се наслаждаваме на това което ни е събрало тук и да говорим за него тук а не някъде другаде.

This Post:
00
266306.173 in reply to 266306.172
Date: 2/26/2015 3:38:14 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Аз лично познавам всичките си приятели във фейсбук и знам кой какво представлява. Иначе, не съм казал, че трябва да си правиш фейсбук или туитър акаунт. Това което казвам е, че тук дори лицето на човек не можеш да видиш. В никакъв случай не го приемай като заяждане или нещо такова. Жените претендирате за равноправност с мъжете, което е така в съвременния свят. Има много влиятелни и успели жени, така че мисля, че сме много далеч от времената, когато дамата седи тихо на стола и чака "джентълмена" да дойде и да й промълви нещо. Когато човек има да каже нещо - казва го. Подобно задължение от страна на мъжете не виждам, защото в този ред на мисли можем да стигнем много далеч и тогава ще опрем до полова дискриминация, нали така? Ако иска и за програмиране може да си говорим. Колкото и бедни да са ми познанията, все пак това уча и с това се занимавам вече няколко години. Виж, за гримове и козметика няма как да си говорим. За играта не искаш да се включваш в дискусии, които има тук във форума, за какво? Да си говорим за манталитета на българина? За злобата, завистта, егоизма? За това, че винаги всичко можем и знаем и че всеки, който има друго мнение е най-големия грешник на света? Е, тези черти много ясно можеш да ги забележиш и из форумите на тази развлекателна игра.

This Post:
00
266306.174 in reply to 266306.173
Date: 2/26/2015 4:09:00 PM
Overall Posts Rated:
1414
Иване съжалявам ,но не си ме разбрал ясно. Аз именно за играта искам да разговаряме, но ти (както забелязвам от доста постове) все извеждаш дискусиите от посока "он-лайн игра" към "реална" :D А мен таз "пътека" не ме води на никъде. Аз все още претендирам за развнопоставеност, но това не означава че искам да съм в очите на мъжете някакъв безполов хибрид , дето да се движи с мъжка походка и се прави че гласът "му" е просто в процес на мутация! Както виждаш (четеш) аз направих първата стъпка и се представих, но пък на среща си получих колебливо поведение. За това аз прецених ,че ако имам да питам нещо - ще питам на лична приятелите ми в играта. Ако ти все още се чудиш дали да си джентълмен/мъж(силен пол)/ равнопоставен спрямо мен ....бъди човек с мен и всичко ще е ОК.
Между другото мразя две неща (или само две ще спомена тук :P)
1. кокошо дрънкане за гримове и козметика
2. чешене на езиците в форуми,чатове и тем подобни интернет простотии (т.е. празното дърдорене)

Last edited by Balkan beer at 2/26/2015 4:09:52 PM

This Post:
00
266306.175 in reply to 266306.174
Date: 2/26/2015 4:33:23 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
След като мразиш чесането на езици във форумите, сиреч празното дърдорене - не го прави. Толкоз неща изписа и нищо не каза. Особено частта с хибрида и походката... няма да ги коментирам. Не е хубаво да нападаш човек без причина. В предишния си пост говориш за спамъри и т. н. и по същата логика аз бях написал вече, че няма как да знам дали си жена или не. Дори вече казах, че не търся конфронтация, но тук опрахме до последното, което казах в предния си пост, нали? Когато на му изнася на човек мнението на другия, го обръща на кавга. Сори, аз нямам за намерение да се карам с теб. Стъпката с представянето някъде си я пропуснала, моето име поне е известно, така че не мисля за редно да повдигаме темата с възпитанието, джентълментсвото и мъжкарството. Един човек има тук, към който имам по-специфично отношение, за което си има не една и две прични. С всички останали се държа еднакво добре, зависейки от съответното поведение. Много съжалявам, че не съм от типа хора, които не казват това, което мислят и които се имат за перфектни и съвършение. Всъщност, не съжалявам. А дали това се харесва или не... не ме интересува особено. Защо въобще се занимавам да пиша тук? - За кеф.

From: chauncee

To: uBAH
This Post:
00
266306.176 in reply to 266306.175
Date: 2/26/2015 4:38:27 PM
Overall Posts Rated:
33
Дайте прогнози за мачовете от НБА тази вечер ;)

This Post:
00
266306.177 in reply to 266306.176
Date: 2/26/2015 4:52:16 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Аз залагам на Кливлънд и Оклахома, макар че не гледам НБА много-много, предпочитам Евролига. Макар чев all-star уикенда имаше какво да се види. ;)

Advertisement