BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Σεζόν 31 - Το πλήρωμα του χρόνου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269235.167 in reply to 269235.166
Date: 5/27/2015 8:41:00 AM
Overall Posts Rated:
170170
o Μανος ειναι σιγουρα πιο κοντα στην κατασταση που επικρατει στο τμημα του Ζωγραφου,απλα τα γραμματα ομως...
Και γι αυτη την εβδομαδα θα ειναι + ο ισολογισμος μας αν συνεχιστει το σερι λοιπον των επιτυχιων τοτε πιθανη αυξηση στα εισιτηρια θα μας δωσει καμμια βδομαδουλα σε βαθος χρονου παραπανω και ισως προκανουμε τον στοχο του κυπελλου ή εστω οσο πιο ψηλα, για το πρωταθλημα ουτε λογος, απλα και με την πωληση ενος παιχτη ακομα και απ την 6η θεση θελω να ελπιζω οτι με πλεονεκτημα εδρας στα πλει αουτ θα εχω τυχη,απλα και αγαπημενα λοιπον η αποφαση παρθηκε εδω και καποιες αγωνιστικες ή θα καναμε το βημα παραπανω μιας και το παιχνιδι μας ειχε δωσει οτι ηταν να μας δωσει στην μετριοτητα και στην προσοχη στα οικονομικα ή ρισκο και να παμε για κατι παραπανω...ε υπερισχυσε το 2ο και θα κανω μια προσπαθεια για υπερβαση και οτι τυχει,το πολυ πολυ να πεσω κατηγορια αυτη ή την αλλη σεζον....και λοιπον ? ?

This Post:
00
269235.168 in reply to 269235.166
Date: 5/28/2015 1:18:37 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τώρα θέλεις να πιστέψω ότι η δυνατή που έφαγα δεν ήταν κανονισμένη από σένα και τον Κοτίδη??? :?

Είναι τυχαίο ότι πριν 2 μέρες ανέφερες ότι θα έχω θέμα απόλυσης αν αποκλειστώ?Το οργανώσατε καλά με τον Κοτίδη,αλλά δεν σας έκατσε... :P

This Post:
00
269235.170 in reply to 269235.169
Date: 5/28/2015 1:31:36 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Εχε χαρη που ο Τρελιαρης δεν εβαλε την διπλη προβλεψη που του ειχαμε δωσει στο χαρτακι
γιατι τον κυνηγουσαν κατι τρελογιατροι να τον κανουν καλα και δεν προλαβε να δωσει εντολες... [ }:>]

Πάλι καλά να λες δηλαδή!!!χαχαχαχαχαχαχααα!!!

Την ζημιά μου την έκανε πάντως,αλλά να ξέρεις ότι αυτη η προβοκάτσια σας δεν θα περάσει έτσι!!!Οι παίχτες είναι ενήμεροι για το τι συνέβη και έχουν εντολή να βαράνε στο ψαχνό για αντίποινα όταν σας υποδεχθούμε με το καλό.... :D

This Post:
00
269235.172 in reply to 269235.171
Date: 5/28/2015 1:40:17 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Να προσεχουν να μην κτυπησουν να τους πεις...

ΥΓ δεν τους εχουν πει να μην τα βαζουν με τα σιδερα?? [ :D]

Οι δικοί μου είναι σκληραγωγημένοι από τον πάνσοφο γέροντα!!Δέχοντε τόση πίεση από τον τρελόγερο και επειδή δεν μπορούν να ξεσπάσουν αλλού,ξεσπάνε στο γήπεδο και βαράνε όποιον βρούνε!! :@

Τι να πουν και οι δικές σου περμαντόνες που έχουν καλομάθει στην κορυφή!Μόλις δουν τους δικούς μου,θα κιοτέψουν... (:|

This Post:
44
269235.173 in reply to 269235.32
Date: 5/29/2015 5:28:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΤΡΙΠΟΝΤΟ στο buzzer
τεύχος 9

Σας χρωστάω ένα αφιέρωμα που λόγω έλλειψης χρόνου δεν πρόλαβα να το ποστάρω. Αναβλήθηκε, αλλά θα γίνει πραγματικότητα. Το θέμα του δεν θα σας το αποκαλύψω όμως. Η συνεντευξούλα όμως της αγωνιστικής είναι πάλι έγκαιρα στην διάθεσή σας χάρη στην άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του σημερινού μας καλεσμένου. Σήμερα λοιπόν έχουμε μαζί μας ένα από νέα σχετικά πρόσωπα της Α1, τον Κόναν, που πέρσι έκανε το παρθενικό του ταξίδι στα πελάγη της Α1 και φέτος στοχεύει να έχει την ίδια κατάληξη δηλαδή την παραμονή. Για να δούμε όμως τι είπε στον ρεπόρτερ του Τρίποντου στο ΒΒ.

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)

Γιώργος ,45,από Ναύπακτο , παντρεμένος με 2 παιδιά και παίζω το παιχνίδι από το τέλος της σεζόν 18.

Πως επέλεξες το nickname σου?

Λάτρης των ταινιών Κόναν.

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?

Η άνοδος στην Α1

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?

Κατά κάποιο τρόπο ναι αλλά θα μπορούσα και καλύτερα

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?

Στόχος και για φέτος η επέκταση του γηπέδου η παραμονή και η προπόνηση.

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?

Ο τιτανομεγιστοτεράστιος Javaldas Kancas (26487336).

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?

Πολλοί είναι οι παίκτες που θα ήθελα στην ομάδα μου οπότε δεν μπορώ να πω κάποιον συγκεκριμένα.

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στο ελληνικό μπάζερ ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?

Για φέτος με την πρώτη ματιά ο Manu και ο Σπάρταν αλλά σε βάθος χρόνου ο Mamuwalde .

Ταξιδεύουμε στο χρόνο και είμαστε στο 2020. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ομάδα σου σε 5 χρόνια από σήμερα?

Εάν υπάρχει το παιχνίδι πιστεύω ότι θα παίζω και θα έχω φτιάξει την ομάδα που θέλω.

Τελευταία ερώτηση. Αν περνούσε από το χέρι σου αύριο να κάνεις μια δομική αλλαγή ή μια προσθήκη χαρακτηριστικο, Ποια θα ήταν αυτή?

Το θέμα με την προπόνηση και την οικονομία είναι ένα μεγάλο αγκάθι στο παιχνίδι δεν ξέρω τι θα έκανα αλλά εκεί θα εστίαζα.

Αυτός ήταν ο συμπαθέστατος Γιώργος, άλλος ένας παντρεμένος με παιδιά που αγωνίζεται στην Α1. Πλάκα πλάκα οι ανύπαντροι είναι σαν τη μύγα μεσ' το γάλα! Γιώργαρε σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε εσένα και την ομάδα σου.

wiki για τον Κόναν εδώ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CE%...)

This Post:
00
269235.176 in reply to 269235.174
Date: 5/30/2015 1:15:14 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΤΟΣΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ.......

Advertisement