BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A - Sezona 37 i 38

A - Sezona 37 i 38

Set priority
Show messages by
This Post:
11
283930.167 in reply to 283930.166
Date: 5/8/2017 2:02:14 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
DZASK United
Forma je prolazna, klasa je vecna. Cestitke na ubedljivom trijumfu.

This Post:
33
283930.168 in reply to 283930.167
Date: 5/8/2017 5:25:49 PM
Overall Posts Rated:
590590
Hvala Mare zaista lepa i prilicno ubedljiva pobeda. Nije mi cilj da zvucim skromno, ali ovo je pobeda svih menadzera koji su zrtvovali sezone i sezone sa svojim ekipama da bi napravili igrace za nacionalni tim - stasava generacija koju je zaista lako voditi. Bez obzira na konacan plasman (a cilj je jasan i vec odavno istaknut), stvarno je milina imati na raspolaganju ovakav dijapazon odlicnih igraca da je prava muka kojih 12 odrediti za mec, a o petorci da ne pricam...
Australiju smo dobili odbranom i skokom, sto ne znaci da vec u narednom mecu nase oruzje nece biti sut za tri ili broj asistencija. Ono sto mene posebno raduje su bacanja koja su danas bila jako dobra (25/32) i skoro nerealan broj rampi za nas protiv ekipe ovog renomea (4).

(http://www.buzzerbeater.com/match/41779/boxscore.aspx)

Sta nas ceka dalje? Pa, prvo cemo sacekati da se kompletira kolo, ali ako se ne varam vec smo obezbedili plasman u narednu rundu. Naime, od ekipa koje su imale skor 4-2, poraze su danas zabelezili Irska, Gruzija, Island, Madjarska i naravno Australija, dok se neke ekipe sa identicnim skorom sastaju medjusobno kasno nocas (npr. Brazil i Cile), te smo sigurno medju prve 32 ekipe. Poslodnje runda donosi egzoticno gostovanje u Maleziji, koja je danas u laganom ritmu dobila Island u gostima na CT domacina. Dakle, neophodan je oprez, iako ce to biti jako tezak mec posto nas gotovo izvesno ocekuje CT domacina kome visi prolazak u narednu fazu takmicenja.

Za kraj samo da izrazim zaljenje sto na chatu nije bilo jos nekoga osim Markovica i mene (Dildo se logovao u pauzama od ispijanja Zajecarca, izgleda da mu je net zavisio od nivoa piva u flasi), jer ovi momci zaista zasluzuju vece interesovanje Zajednice.

Zivela Srbija!!!

This Post:
11
283930.169 in reply to 283930.1
Date: 5/8/2017 6:59:18 PM
Overall Posts Rated:
590590
Zaboravih malopre da istaknem jednu važnu stvar - novi rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije je RELJA JOVANOVIĆ!!! Zaista jako značajan momenat za našu ekipu, biće teško dostići Reljin broj nastupa.
Čestitke Relja, pa da na kraju sezone podigneš još jedan reprezentativni trofej

This Post:
00
283930.170 in reply to 283930.169
Date: 5/15/2017 5:43:59 AM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Pozdav zajednico.

Danasnji rival Orlova je reprezetnacija Malezije(19). 3 puta su bili polufinalsti azijskog sampionata. Forma igraca im je ok i trenutno imaju skor 4-3 i prvi su ispod linije koja obezbedjuje dalji tog takmicenja. Znaci ocekujemo lagani CT(verovatno)mada ne mora da znaci jer i njima je visok Ent posto su do sada sve igrali TIE. Forma im je ok.

Sto se nasih Orlova tice oni su spremni za danasnji duel i forma nam je dobra. Posto ocekujemo CT mi smo odlucili da i danas igramo sa min. zalaganjem i tako u drugi krug takmicenja prenesemo maksimalan ent. Trenutno imamo skor 6-1 i bilo bi lepo kada bi uspeli danas da pobedimo, bice tesko ali nema predaje

12.00 SRBIJA-Malezija.
Dodjite na Chat da ispratimo utakmicu zajedno.

NAPRED SRBIJA!!!!

Last edited by Frankie Theildo at 5/15/2017 5:46:48 AM

This Post:
00
283930.171 in reply to 283930.170
Date: 5/15/2017 8:30:33 AM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Srbija-Malezija 73-89.

Sta reci osim da smo glavni krivci za poraz direktno ja i Zvone. Los izbor taktike i promasen fokus su rezultovali ubedljiv poraz nase reprezenatacije. Ocekicali smo CT ali smo dobili normal, da smo izabarli bilo koju drugu taktiku msm da bi bolje prosli i da samo bolje postavili utakmicu.

Odlicno smo otvorili mec i prvu cetvrtinu resili u nasu korist, sve je odlicno funksionisalo u napadu i odbrani, pogotovo sto su oni vec u prvoj cetvrtini napravili 8 faulova i tu se desila povreda Jovance i od tada nasa igra se raspada. Nisam siguran koliko je to sada realno ali od kada se on povredio nisam mogli da se pokrpimo kako u napadu tako u odbrani, jer su bas preko SGa poceli da nam daju dosta poena. Sve ostale cetvrtine je postojala samo jedna reprezentacija i preko bekova su nam dali brdo poena. Napad nije postao a u odbrani je duvala promaja....
U par navrata smo pokusali da se vratimo u mec sa Reljinom trojkom i par presecenih lopti ali nije vredelo, jer su za sve imali odgovor.

Sada cekamo resplet i protivnika u nastavku takmicenja.

Last edited by Frankie Theildo at 5/15/2017 8:32:49 AM

This Post:
00
283930.172 in reply to 283930.171
Date: 5/15/2017 10:39:48 AM
Overall Posts Rated:
590590
Potpuni debakl danas, zaista smo postavili i pretpostavili sve pogrešno. Ništa, nastavljamo dalje, valjda bude i malo sreće za nas...

This Post:
00
283930.173 in reply to 283930.172
Date: 5/15/2017 12:37:06 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Nije neka pozicija pred nokaut fazu ali barem se raspolaze sa punim entom. Nije bilo ipak realno ocekivati trijumf u Maleziji, iscekivajuci njihov ct. Na kraju, stavise nam normal ali ispostavilo se da je i to dovoljno za trijumf, uz nasu losu taktiku. Malezija je kvalitetna, perspektivna reprezentacija koja je u vrhu Azijskog BB-a i u napretku, tezak je to mec na gostujucem terenu. Azija kao kontinent postaje najjaca u igri, vrlo moguce da ce finale SP da igraju Kina i Tajvan.

Dosta ce zavisiti i od srece u zrebu i ukrstanju, u svakom slucaju bicemo tvrd orah zbog punog enta, boricemo se. Ako doguramo dalje od Spanije, mozda ih prestignemo na rang listi pa da se uguramo u prve nosioce pred zreb za EP sledece sezone. Tu sam za svaku pomoc ukoliko je potrebna pri sastavljanju bitnih taktika pred eliminacionu fazu. Portugal zbog domaceg terena deluje kao ozbiljan kandidat za zavrsnu fazu, pre Nemacke po meni.

This Post:
11
283930.174 in reply to 283930.173
Date: 5/16/2017 3:25:20 AM
Overall Posts Rated:
590590
Izašao je raspored eliminacione faze, naš prvi (nadam se ne i poslednji) rival je reprezentacija Bosne i Hercegovine. Svakako smo mogli i bolje i gore da prođemo. Naš naredni rival je veoma solidna ekipa koja je dosta dobro vođena sa selektorske klupe. Neke igrače poznajemo, tipa Surijana, koji je igrajući za Taurunum više puta ukrštao koplja sa mojim Dorćolom. U svakom slučaju, očekuje nas težak i neizvestan duel na vrućem terenu u Bosni
Što se tiče pomoći, potpuno si slobodan da učestvuješ u radu i skreneš nam pažnju ako imamo neke propuste u selektorskom mandatu

This Post:
11
283930.175 in reply to 283930.174
Date: 5/21/2017 2:37:15 PM
Overall Posts Rated:
590590
Pred najvazniji duel ove sezone, imamo solidnu formu i jedan up - Doroslovackog na ID.
Ocekujemo jako tezak i neizvestan duel, a ne bih vam nesto mnogo pisao o mecu jer ipak moramo malo da skrivamo karte
Najvazniji podatak je da mec pocinje u 18:40, a ja se nadam da ce biti lepa poseta na chatu.

Zivela Srbija!

This Post:
00
283930.176 in reply to 283930.175
Date: 5/21/2017 6:38:20 PM
Overall Posts Rated:
356356
Nažalost neću moći da dođem, ali sam uz vas! Napred Srbija!!!

This Post:
00
283930.177 in reply to 283930.176
Date: 5/22/2017 4:10:23 PM
Overall Posts Rated:
590590
Još jedan, ovpg puta koban poraz, na protivnički CT. Ne znam koliko smo mogli da dobijemo u takvim okolnostima, napisaćemo analizu ovih dana. Ono što mi izaziva nedoumicu jeste računica BiH - ok dobili danas i to je to, igraće naredni meč bez ikakve šanse za prolaz. No, dobro, oni su prošli, mi nismo i to je to. Igrali smo našu najjaču ofanzivnu taktiku, spolja su bili Jovanča, Đoka i Boža, dok smo na KC i C ostavili prazno. Đoka potpuno podbacio, druga dvojica dosta dobri ofanzivno, trener pod košem pravio malo čudne izmene, ali ok, tako smo postavili i moramo da prihvatimo odgovornost za odluku. Mislim da nijedna postavka ne bi donela pobedu na gostujućem terenu na protivnički CT kada je u pitanju ekipa snage BiH...

Advertisement