Čím pak jsem pána urazil? "Taktický mág" je snad poklona, ne?
Jestli se ti nějaký můj prodej nebo nějaký jiný krok nelíbí, není nic jednoduššího než ho oznámit jako pokus o podvod, GM si to prošetří a případně udělí tresty, bude-li potřeba.
Výzva k pomoci - žádná pomoc se i přes výzvu nekonala a ta pomoc by byla bývala výhodná hlavně pro pomáhajícího, protože jsem chtěl prodat hráče pod cenou, jen jsem potřeboval rychle hotovost.
Obecně early bidy, když se hráči dohodnou a nejedná se o předraženou cenu, nejsou žádným porušením pravidel. Takže jde pouze o maximální využití prostoru, který hra dává.
Taktická rozmanitost - záleží, co si pod tím představuješ, mám-li hrát jiné taktiky, pak na to musím mít hráče ... Já jiné taktiky zvažuju, nicméně použiju je tehdy, když si myslím, že to má smysl (když to vezmu na úrovni B3, tak naposledy při výhře minulou sezonu v 1. kole proti letošnímu finalistovi). Nevím, proč bych měl hrát něco jiného, než na co mám postavený tým a co se těžko brání, ať soupeř zahraje cokoli. Já preferuji hráčskou rozmanitost, která je schopna v mé taktice expolodovat a maximálně využít slabin soupeře.
A že se ti nelíbí, jak vedu NT, to je opravdu Tvůj problém. Nezbývá ti, než si počkat, až mě to přestane bavit nebo mě někdo porazí ve volbách a dokáže pak úspěšně velmi rychle zúročit výsledky mé práce a to nejlépe tím, že nás dostane na periferii mezi všemi NT (i když já chci věřit, že to převezme někdo schopný).
Last edited by rwystyrk at 12/3/2010 5:16:14 AM