1. Neviem, či som sa už na túto tému niekde nevyjadroval (nie v tomto vlákne, ale global a pod.). Nie je to proti pravidlám, je to prospešné, teda ja som za a plánujem túto možnosť využívať. Keby len čakám, kedy príde ponuka, tak by som moc náladu nenahnal. Vysoká nálada vie rozhodnúť aj vyrovnané, aj mierne stratené zápasy.
2. Je to zaujímavá otázka, až niekedy nestíham chápať, kam sa až tvoje fantázie dostávajú :) Záležalo by od nálady, ktorú mám nahnanú do tej doby. Ak by bola na 12-13, tak si môžem dovoliť normal. Ak ale bude na nižšej úrovni, tak pôjdem TIE, aj keby to znamenalo, že súpera neporazím. Radšej si vytrpím kritiku doma, ako ako debaty, čo keby v prípade tímu vedeného mnou. Je pravdepodobné, že by nás v semi čakal silnejší súper, ale radšej sa pokúsim potrápiť (možno aj prekvapiť) súpera, ako sa vopred vzdať.
3. Pokiaľ by to bol súboj o postup, nie o postup do druhej šance, tak by som zvolil CT (ak hrám vonku) alebo Normal, ak doma. Pretože chcem mať sám pred sebou istotu, že som spravil všetko, čo som mohol. Ovplyvnilo by to síce náladu, no to sa ešte dá napraviť.
4. Push the ball, look inside, run & gun(aj keď túto v mojom tíme použiť nemôžem). Z defenzívnych to je man to man, 2-3 a 3-2 zone. V tomto som žiaľ trocha konzervatívny, pretože som limitovaný mojimi hráčmi.