BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 12

Sezona 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Sire

This Post:
00
137412.168 in reply to 137412.167
Date: 4/26/2010 8:21:58 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
ajde likcina bre nemoj da nas ometas...ovde se otkrivaju velike tajne treniranja igraca..ajde furaj... :P

Sve u svoje vreme..kad stignes u I lizu..naucices i ti nesto novo :D

@Dumba pa moras "psihicki" da se pripremis da bi mogao da kliknes za takav bid :D Moramo da pricamo brate malo, da bi ti ja dozvolio da mi bidujes igraca za toliko... Pa ne moze cim vidis igraca od 21m na Tl odmah da ga imas... :D

Kiss 4 all :D

This Post:
00
137412.169 in reply to 137412.167
Date: 4/27/2010 2:52:20 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ne zanima mene kolega iz komsiluka...on ima svoju avliju s one strane Drine i njome neka upravlja...mene zanimas ti shefe, poklopio si mi se sa nisanom sto bi ti rekao, a takve ne volim.

Imas ti veci problem - ja takve kao ti ne volim...a to sto me ne volis - pa sedi u cosak i placi ili nabavi vudu lutku! ;)

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
137412.170 in reply to 137412.161
Date: 4/27/2010 3:43:51 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ozi, ti nikada, osim na pocetku kada si trazio pomoci - nisi bio simpatican. Svadjao si se sa svima ovde a situacija se pogorsavala sa svakim danom ovde. Ja sam pokusao u par navrata da spustim loptu ali si se ti postarao da to ne bude dovoljno.
U ovom trenutku, ja da se borim za neki dobar odnos sa tobom - nemam vise snage ni nameru. Ocekuj formalan odnos i kao i svi ostali - trudi se da nekim prekrsajem a imajuci u vidu tvoj dosije kakav nije vidjen u BB-u ne dodjes u situaciju da budes opet banovan jer to ce (moram da kazem - konacno) znaciti i kraj tvoje karijere ovde,
Imaj u vidu i da je problem sigurno do tebe jer nema sanse da si ti jedan normalan a da smo svi mi ludaci.
Ti si, kao i ovaj drugi, jedna teska, komplikovana osoba, koja je zeljna malo paznje i afirmacije i sto je manje dobija to je frustriranija i na tome vise insistira - na pogresan nacin.
Evo, i time da zakljucim, nikada nisi pitao ciku kako bi trebalo da nastupis prema svima ostalima da bi se tvoj imidz promenio i da bi te kao takvog svi ostali prihvatili...
I da ponovim - radi sta hoces ali na svakoj akciji je istaknuta cena...

From: Likchina

To: Sire
This Post:
00
137412.171 in reply to 137412.168
Date: 4/27/2010 4:53:22 AM
Overall Posts Rated:
22
Ma gde cu nauciti nesto novo, pa vas toliko je sve te godine u I lizi, pa i dalje samo 1 ima nadrealisticne moci kada je u pitanju treniranje i transfer lista :D
A za onu laku racunicu za Mikulu, svaka ti cast hahahah :)))

Last edited by Likchina at 4/27/2010 4:55:58 AM

From: Ozzy

This Post:
00
137412.172 in reply to 137412.170
Date: 4/27/2010 7:15:27 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ozi, ti nikada, osim na pocetku kada si trazio pomoci - nisi bio simpatican. Svadjao si se sa svima ovde a situacija se pogorsavala sa svakim danom ovde. Ja sam pokusao u par navrata da spustim loptu ali si se ti postarao da to ne bude dovoljno.
U ovom trenutku, ja da se borim za neki dobar odnos sa tobom - nemam vise snage ni nameru. Ocekuj formalan odnos i kao i svi ostali - trudi se da nekim prekrsajem a imajuci u vidu tvoj dosije kakav nije vidjen u BB-u ne dodjes u situaciju da budes opet banovan jer to ce (moram da kazem - konacno) znaciti i kraj tvoje karijere ovde,
Imaj u vidu i da je problem sigurno do tebe jer nema sanse da si ti jedan normalan a da smo svi mi ludaci.
Ti si, kao i ovaj drugi, jedna teska, komplikovana osoba, koja je zeljna malo paznje i afirmacije i sto je manje dobija to je frustriranija i na tome vise insistira - na pogresan nacin.
Evo, i time da zakljucim, nikada nisi pitao ciku kako bi trebalo da nastupis prema svima ostalima da bi se tvoj imidz promenio i da bi te kao takvog svi ostali prihvatili...
I da ponovim - radi sta hoces ali na svakoj akciji je istaknuta cena...

Ovako, za ovo moram da stavim velika slova, DAKLE, AJDE OBJASNI MI KADA SAM JA TO BIO BANOVAN? JA SE STVARNO NE SECAM... MOZDA ONO KADA MI JE VRACAR REKAO ***** *****, a ne tada sam samo upozoren zato sto sam iskulirao a on je banovan. Ili sam mozda banovan kada kazem da bi GM trebao malo vise da preuzme inicijativu u svoje ruke i da resava situacije na sta mi on odgovori da sam bolesnik, da sam ogranicen, da sam bezobrazan... Procitaj to sto si napisao jos jednom i procitaj moj post pre toga! I shvatices da na jednom intelignentnom nivou ne mozes da istrpis konverzaciju nego da se spustas na te niske grane KOJE APSOLUTNO NISU DOZVOLJENE! I TI si taj koji je zasluzio ban zbog te poruke!
I sada on meni preti da ako jos jedan prestup napravim bicu banovan... o bozeeee, sta su bili ti prestupi da mi je samo znati. Vidim ovo za transfere to se ne smatra kao varanje... doduse ne u Samurajevom slucaju, a kod mene je to izgleda pred iskljucenje iz igre!

Zar je primereno da GM koji treba da bude primer svima koristi takav recnik i bude olicenje onoga kako ne treba da se ponasa?

P.S.
I AJDE VI OSTALE ***** JAVITE SE SADA I KAZITE SVOJE MISLJENJE! STO CUTITE KAO ZALIVENI!

DA LI JE NORMALNO DA JEDAN GM KORISTI TAKAV RECNIK I DA VREDJA OSTALE IGRACE! AJDE DUMBARAJKO RECI SADA DA JE TO OK AKO SAM JA U PITANJU!!!

From: Dumbarajko

This Post:
00
137412.173 in reply to 137412.172
Date: 4/27/2010 7:58:49 AM
Overall Posts Rated:
740740
AJDE DUMBARAJKO RECI SADA DA JE TO OK AKO SAM JA U PITANJU!!!

a sto ti mene sad prozivas da kao stanem na tvoju stranu? cime si to zasluzio? hmmmm da vidim....

da li time sto si me tuzakao za glupost? hmmmmm

ili time sto me nerviras? hmmmmm

ili time sto si mi vecno zahvalan na pomoci koju si dobijao? hmmmmm

pa u pravu si na tvojoj sam strani.

svi bre mars iz igrice da ozzy proba medju botovima nesto da osvoji.

From: Ozzy

This Post:
00
137412.174 in reply to 137412.173
Date: 4/27/2010 8:53:04 AM
Overall Posts Rated:
2424
AJDE DUMBARAJKO RECI SADA DA JE TO OK AKO SAM JA U PITANJU!!!

a sto ti mene sad prozivas da kao stanem na tvoju stranu? cime si to zasluzio? hmmmm da vidim....

Time sto si covek od karaktera koji ume realno da rasudjuje! Evo ti prilika da pokazes da nisi pristran i... zar je potrebno objasnjavati?

From: Dumbarajko

This Post:
00
137412.175 in reply to 137412.174
Date: 4/27/2010 9:54:17 AM
Overall Posts Rated:
740740
Time sto si covek od karaktera koji ume realno da rasudjuje! Evo ti prilika da pokazes da nisi pristran i... zar je potrebno objasnjavati?

da li neko od vas primecuje neku vrstu slihtanja ovde?????!????

This Post:
00
137412.176 in reply to 137412.175
Date: 4/27/2010 9:57:12 AM
Overall Posts Rated:
178178

da li neko od vas primecuje neku vrstu slihtanja ovde?????!????

primecujemo novu dimenziju citaj osobinu koja je u potpunom skladu sa vec vidjenim karakterom doticnog...

This Post:
00
137412.177 in reply to 137412.176
Date: 4/27/2010 10:52:54 AM
Overall Posts Rated:
740740
primecujemo novu dimenziju citaj osobinu koja je u potpunom skladu sa vec vidjenim karakterom doticnog...

ja se nikada bolje nisam osecao. ozzy me ceni. ej bre CENI ME.

This Post:
00
137412.178 in reply to 137412.171
Date: 4/27/2010 11:50:56 AM
Overall Posts Rated:
5151
Ma gde cu nauciti nesto novo, pa vas toliko je sve te godine u I lizi, pa i dalje samo 1 ima nadrealisticne moci kada je u pitanju treniranje i transfer lista :D

kad rece nadrealisticne, stvorise mi se pred ocima slike Salvadora Dalija i Neleta Karajlica

Advertisement