Απλά μια μικρή παρατήρηση στα προηγούμενα δύο ματς της εθνικής , δεν ξέρω αν το είδατε και εσείς αλλά μερικοί παίκτες έριχναν μπινελίκια μεταξύ τους σε κάποιες φάσεις... ναι έχω παίξει μερικά χρόνια μπάλα (ερασιτεχνικό εννοείται) και ξέρω πως οι σφυγμοί χτυπάνε κόκκινο και πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο , αλλά παλιότερα αυτά δεν τα έβλεπες , τουλάχιστον όχι στην Εθνική Ελλάδος....
Μπραβο Βαγγελη. Κι εγω το ειδα σε 2 φασεις με την Κροατια. Μια ο Κατσουρανης βριζει γερα απο οσο μπορεσα να καταλαβω εναν συμπαιχτη του γιατι καθυστερησε να δωσει την πασα και εκανε λαθος(δεν θυμαμαι ποιον να παρει). Και αλλη μια που ο Σαμαρας βγαινει γυρω στο 80' απο τα αριστερα σε αντεπιθεση και εχει σιγουρα 2-3 συμπαιχτες απο τα δεξια. Κανει 60 μετρα, φτανει στην γωνια της περιοχης και τελειωνει μονος του την φαση με ενα αριστερο αδυναμο σουτ στην αγκαλια του Κροατη γκολκιπερ. Εκει πρεπει να εφαγε βρισιμο απο τον Γιουρκα. Γενικοτερα το κλιμα εχει χαλασει και φαινεται αυτο. Δεν με πειραζει, ας φυγουν κι αλλοι εμπειροι "καλοβολεμενοι". Προτιμω να κανει μια ανανεωση ο Σαντος με παιδια οπως ο Τζαβελλας, ο Νινης, ο Μανιατης, ο Παπασταθοπουλος και ολη αυτη η γενια που θα τον ακουνε και θα ειναι ΟΜΑΔΑ. Οπως αυτη που βλεπαμε το 2004 αλλα και ως το 2008. Σκεφτειτε και συγκρινετε λιγο τις εικονες. Τοτε στην Πορτογαλια πραγματικα υπηρχε αυτοθυσια στην ομαδα. Τωρα απλα ο καθενας απο αυτες τις "βεντετες" κανουν του κεφαλιου τους. Εχω εμπιστοσυνη στον Σαντος. Ας γινει ανανεωση με μικρους και αυτος ξερει σιγουρα πως θα τους κανει ΟΜΑΔΑ. Εξαλλου ποτε (και ειδικα στον Παοκ) δεν βασιζοταν στα μεγαλα ονοματα.
Θα συμφωνησω και με τον Νικο για τον Σηφακη. Στο ματς με την Κροατια περα απο την καλη αποκρουση σε εκεινο το σουτ, ηταν σχετικα ασταθης. Γενικα επειδη τον παρακολουθω λογω Αρη, τον γουσταρω πολυ και ειναι πολυ καλος αλλα εχει ενα σημαντικο μειονεκτημα. Τις εξοδους του. Δεν εχει αυτοπεποιθηση να κανει ευκολες εξοδους, μερικες φορες τις κανει σε λαθος χρονο(οπως σε μια με Κροατια στο 90' κοντα) και γενικα ειναι το αδυνατο του σημειο. Στα υπολοιπα ειναι πολυ καλος και σιγουρα παιζει δικαια αυτη τη στιγμη βασικος. Εχει παιξει ηδη 5 επισημα, σε αντιθεση με το 1 του Τζορβα και στο εντος με Γιαγκελονια και στα 2 με Αουστρια εκανε παιχνιδαρες!!!
Υ.Γ. Μια παρατηρηση για την παρεα. Ειμαστε τρομεροι. Εχουμε ταυτοχρονα μια μπασκετικη και μια ποδοσφαιρικη συζητηση. Και συγκεκριμενα ατομα συμμετεχουν στην καθεμια αν το παρατηρησετε. Ξεχωριζουν οι καθαρα μπασκετοφιλοι απο τους "ενταξει παιζω bb αλλα την γουσταρω και την μπαλιτσα". χεχε!!!
Last edited by thanos at 9/9/2010 11:09:39 AM