לגבי כושר משחק, מה שאמרת זה נכון ואני מודע לזה, אבל אני עדיין חושב שזה גורע מהקושי בשמירת דקות; מספיק ששחקן יקבל 77 דקות, לדוגמא, הוא, כנראה, יירד בכושר, ואפשרי ששבועיים לאחר מכן הוא עדיין לא יהיה בכושר שיא. אני יודע שזה תלוי בכמה זמן הוא היה בכושר שיא, מאמן, התמחות של מאמן, וגיל, ובכל זאת, האימון הזה משנה את כף המאזניים בדיוק על התפר בהרבה מקרים. שחקן שפותח פעמיים בחמישייה עם מחליף, לרוב, יקבל קרוב ל 80 דקות, שזה כמה דקות משמירה על הכושר, ואימון כושר המשחק מאפשר לך את העוד 10 דקות ההכרחיות האלה. אז נכון שגם מי שמאמן כושר משחק לא יכול לתת 48 דקות כל משחק, אבל הוא כן יכול לעלות,לדןגמא, עם אותה חמישייה פעמיים בשבוע, והכושר שלו לא ייפגע, וזה משמעותי, בייחוד לקבוצות שהכוח שלהן בחמישייה; יש עוד הרבה דוגמאות, הצגתי רק חלק, אבל מרווח תמרון הדקות הוא משמעותי בעיניי.
לגבי כושר של שחקן, ציינתי שיש בעייתיות וצריך למצוא את האיזון. לגבי קבוצה שרק עלתה, אפשר למצוא פתרונות כמו שהכושר לא יירד, מענק כספי גבוה יותר, התלהבות, יש דרכים...
לגבי האולם, אם זה באמת ככה, אז אחרי שאני אגיע לאולם של איזור ה 20 אלף, פחות או יותר, יש לי רק לקנות שחקנים ולרוץ כמה עונות על ניוטרל? חשבתי שיש יותר מזה...אולי זו בעיה בפני עצמה.
אני מוכן לקבל את הטענות שלכם לגבי האולם, על סמך נסיונכם, אבל לגבי דקות משחק, ואי הכדאיות של אימון תכונות, שכביכול אמור להיות די משמעותי במשחק, אני מאמין שאופציות אלו נפגעות מאימן כושר משחק.