Αγαπητέ Στέλιο, επίτρεψε με να διαφωνήσω με το σχόλιο και την τακτική "ίσων αποστάσεων" που νομίζεις ότι ακολουθείς, αλλά τελικά δεν το κάνεις. Κάθεσαι και μιλάς με τον Αλέξανδρο λέγοντας του ότι "έκανες το δείνα, έκανες το άλλο κτλ", χωρίς να σχολίαζεις επί του πρακτέου το γεγονός ότι στήθηκε παιχνίδι και δηλώσεις του τύπου "έχει πλάκα να καθορίζω ποιοί θα πέφτουν και αφού μπορώ γιατί να μην το κάνω". Στην τελική απευθύνεσαι στον Αλέξανδρο με ποιόν σκοπό; Να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Συγγνώμη αλλά είναι πολύ unfair.
ο Αλέξανδρος ο Κοτίδης είναι ιντερνετικό φιλαράκι μου και συνταξιδιώτης εδώ και πάρα πολλές σεζόν σε χατρίκ και μπάζερ. Αυτή τη στιγμή ο φίλος μου δεν χαίρεται το μπάζερ γιατί επικεντρώνεται σε πράξεις άλλων. Οι μερές περνούν, αλλά ο θυμός του αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Εγώ θέλω πίσω τον Κοτίδη που όλοι λατρέψαμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται.
ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ARISEMPIRE, ARIVATANOKOUTSOGERAKAS, MARTIOU UTD, PANATHINAIKOS1908, HYPERSONIC DRAGONS και τόσοι άλλοι παράτησαν μάλλον από τύχη ή επειδή φοβήθηκαν υπερβολικά ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν ποτέ πρωτάθλημα, επειδή υπάρχει καλύτερος χρήστης. Δεν με πείθεις και αν ρωτήσεις κάποιους από αυτούς, θα σου πουν ότι κάτι συνέβη και ξενέρωσαν. Πολύ πιθανόν να σου πουν αυτό που σου λέω εγώ.
Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον καθένα από τους παραπάνω Δημήτρη. Αλλά χωρίς αποδείξεις, δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες. Λόγω της ώρας (πριν λίγο σχόλασα βασικά) δεν έχω το κουράγιο να γράψω αναλυτικά υποθέσεις για τους παραπάνω χρ'ηστες.
Οι 2 αυτοί χρήστες εξέθεσαν το παιχνίδι, κορόΐδεψαν εμφανώς τον Αλέξανδρο, που είναι, όπως έχω καταλάβει πολύ εντάξει, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο μέσα στο παιχνίδι.
Εμένα δεν μου αρέσει να στήνουμε στον τοίχο ανθρώπους και να τους λιθοβολούμε λες και είμαστε εμείς οι υπόλοιποι τέλειοι και αψεγάδιαστοι. Προτιμώ να κρίνω ή να κατακρίνω συγκεκριμένες πράξεις ή λόγια και όχι άτομα. ΑΠό κει και έπειτα, δεν τους λυπάμαι κιόλας (ακόμα τουλάχιστον). Δώθηκαν δικαιώματα, οπότε ας πρόσεχαν.
Όσο για το επιχείρημα "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα καλό τόσα χρόνια ή δεν θα ξανακάνει", επίτρεψε μου να το χαρακτηρίσω αφελές.
Έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο στο παρελθόν τουλάχιστον. Η πόρτα τους ήταν ανοιχτή και προς άγνωστα προς αυτούς άτομα. Έχω προσωπική εμπειρία.
Λυπάμαι, αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι στην Α1 έχετε μοιρολατρικά δεχθεί ορισμένες τακτικές που σας αδικούν και συνεχίζετε να το παίζετε αδιάφοροι.
Εγώ προσωπικά για τίτλο προσπαθώ, χωρίς αμοιβαία, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς τίποτα τέτοιο. Το τι θα πετύχω είναι στο χέρι μου. Πόσοι χρήστες μου έχουν ζητήσει σε 3 σεζόν αμοιβαίο από όλη την Α1, ξέρεις? Μόνο ένας!!! Και στις 20 σχεδον σεζόν μου στο μπάζερ, μόλις 3. Γενικά παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλά στο μπάζερ. Μην σας πω τι γίνεται στο χατρίκ καλύτερα.