Εχω χτίσει γυμναστήριο και προπονητήριο μόνο στην Ουτοπία(τώρα θα βάλω και στην πρώτη ομάδα), αμφότερα level 1.
Φέτος είναι η τρίτη σεζόν που τα έχω, οπότε το δείγμα είναι μικρό.
Ειδικά για το γυμναστήριο, που ουσιαστικά δίνει περισσότερα βελάκια από cross training, δεν είμαι σίγουρος για τα αποτελέσματα γιατί μέχρι τώρα έπαιρναν αβέρτα ποπ απς οι παίκτες, αλλά κυρίως στα προπονήσιμα και τα συναφή με αυτά σκιλς.
Στο προπονητικό όμως, αν και με μικρό δείγμα και level 1, αν συνεχίσει να μου δίνει 1 ποπ απ την σεζόν ανά παίκτη στις ελεύθερες βολές, θα είναι σούπερ!
Και μόνο που θα προπονείς, χτίζοντας παράλληλα την ομάδα και ανεβαίνοντας επίπεδα, θα ξανανιώσεις, trust me!
Aλλωστε τρόπο υπάρχουν πολλοί, φαίνεται κι από την πορεία των παιδιών που ανέφερα.
Ο Μάνος, πήγε σφαίρα Heaven, πήρε back to back πρωταθλήματα και μετά προπόνησε τον Μπονόρη για Εθνική.
Ο mamu προπονούσε χαλαρά τρεις ουτοπιανούς εξωτερικούς ψηλούς, ανέβηκε με αυτούς heaven, αγόρασε Βλήμα, έκανε νταμπλ, αγόρασε και Αρβανιτάκη/Πρινέα πήρε άλλο ένα κύπελλο.
Ο Ξεφτίλας ανέβηκε heaven προπονώντας Φράττη, τον έφτασε Εθνική, αναδιοργάνωσε την ομάδα πουλώντας τον και την επόμενη σεζόν έκανε το νταμπλ.