Ja bi Arsenijevicu malo blokade popravio... za ostalo ne znam, jer mu ne vidim skillove.
Ne stize, mukica. Onaj Edmundo ima maaaaarvelous za blokade i stipsa je, voli da dzepari sam, ne radi u tandemu.
A za ovo ostalo rado bih ti pomogao, ali mislim da sam ja izricito nepozeljan u strucnom stabu i oko njega. Par puta mi je to jasno dato na znanje :)
Za mladu selekciju od mene to nije poteklo.
Ne mora svi, koji bi da pomazu repci, da znaju ocene reprezentativaca. Dovoljno je par ljudi da bude upoznato sa njima. Jer nije potrebno izmisliti naizmenicnu struju da bi sastavio taktiku. Najlaksa stvar je sastaviti taktiku na osnovu ocena i forme. Cilj je uhvatiti protivnika i za to je potrebno vise menadzera. Stavi se u nas polozaj i reci sta bi Slovak odigrao. A onda se stavi u polozaj Slovaka i reci sta bi mi odigrali i to je dovoljno, a za to nisu potrebne ocene a meni je dovoljna pomoc. Iskusnih menadzera imamo i ako SAMO za svaku BITNU tekmu desetak menadzera uradi ovako u mnogome se olaksava posao, jer verujem da dve glave znaju bolje od jedne. Kada sam posle izbora, za prvu tekmu na forumu napisao da ne bi bilo lose da se menadzeri aktiviraju i da salju svoje predloge o tome sta bi protivnik mogao da igra, javio se samo 1 (jedan) lik. Mislim da je bio "veseljak" i posle toga niko vise, niti za jednu jedinu utakmicu. Znaci, na izborima glasalo preko 50 menadzera a jedan ti se javlja da ti pomogne. Kada je trebala pomoc oko trazenja igraca po belom svetu i pregledavanja stranih liga, a i to je bilo pisano po forumu, prvi se javili "ovan" i "veseljak", zamisli protivkandidat. I bilo je jos dvoje ili troje njih.
Ja mogu nekog da davim i da mu skacem po glavi da trenira igraca ovako ili onako, ali kada pokrenem neku inicijativu i kada se na to odazove toliko ljudi da ih nabrojim na prste jedne ruke, ne vidim svrhu to ponavljati. Prema tome, kada je u pitanju mlada reprezentacija, da je sa tvoje strane postojala i najmanja moguca zelja da pomognes i da si pokazao i bar malo aktivnosti po tom pitanju, ne bi sad pisao da ti je stavljeno do znanja to sto si uvrteo sebi u glavu da jeste.