je l' se ovo ne radi nedeljom pa mi hala od juce stoji da treba da se gradi jos jedan dan?(:
da dopunim kolegu Zaharija Trnavcevica))
he,he - kada nema tekme, u hali vezba nasa zenska "pole dance" reprezentacija, pa majstori umesto da rade, po celi dan bleje u njih))evo i snimak za prvenstva -(http://www.youtube.com/watch?v=JTquknmnaTo)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna :)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne znaverovatno :-)
Mene zanima od cega zavisi ono koj si menadzer po rejtigu u zemlji i u svetu (posto kod mene iz dana u dan opada, dok nisam imao rezultate bio sam mnogo bolji, nema logicnosti:-))Sto mi niko ne odgovara na post?:-)niko ne zna