Chodzi o błędy metodologiczne. Znalazłeś sobie dwa mecze, na jakieś pewnie ze 300, które rozegrała Twoja drużyna i na tej podstawie budujesz teorie
nie ma zadnych błędów metodologicznych, znalazł się jeden bład w obliczeniach, ale to bez znaczenia
To nie daje żadnej wskazówki. W jednym z meczów liczba punktów, które rzuciłem, jest taka sama, jak liczba złożona z dwóch ostatnich cyfr mojego numeru komórkowego.
No litości, czy ja porównuje swoje punkty z ilością mrówek w mrowisku czy liczbą gwiazd na niebie?
ja porónuje dwa kolejne po sobie mecze gdzie użyłem takich samych taktyk a przeciwnik takich samych obron, gdzie różnica między moim atakiem a obroną przeciwnika była prawie taka sama
to chyba jest dobry powód do porównan?
gdybym miał inne taktyki to w ogóle nie było by rozmowy, ale ponieważ ustawienia takie same i w efekcie cyfry takie same to daje powód do dyskusji o silniku
No właśnie to nie jest zależność. Bo dlaczego ona nie wystąpiła w dwóch kolejnych Twoich meczach w poprzednim sezonie?
może takie zalezności były wcześniej, choć bardzo zradko gram dwa razy z rzędu tak samo i trafiam w taka samą obronę...nigdy na to nie zwracałem uwagi, zwróciłem teraz pod wpływem identycznych meczy o których wcześniej była dyskusja