Najslabše sem bil ocenjen kakšen mesec nazaj. Ko smo nalagali sem bil za tretino hitrejši od sodelavcev. Ko štejem mi upočasnijo računalnik ,ki da ven list sedaj ,ko sem začel še hitreje šteti so opazili še sodelavci. Ampak šele ,ko sem jim rekel pritisni istočasno. Omenil si politika ,ki mu isto delajo na isti dan ,ko so skoraj mene najslabše podtaknjeno ocenili. Rodil sem se nasproti stavbe ORION direktot GREGOR GOLOBIČ je bil tisto leto direktor ORIONA, ko je DNEVNIK vsak dan pisal ,da Janez Janša v podjetju ORION goljufa ljudi. Človeka se očrni potem pa se mu naredi krivica. Sedaj smo se preselili in vsak dan sem blizu podjednka Janez Janše premier pa je 20 km drugje stanujoč. No in o podjetniku Janez Janši DNEVNIK že deset let piše kako je onega pa onega oguljufal a ta podjetnik ima samo isto ime in priimek. Zakaj DNEVNIK že deset let piše o nepomembnem obrtniku ,ki pa je zraven še goljuf (vsakič pozabi napisat ne pišemo o premieru) na isti način smo slovenci najslabše ocenjeni govoril sem o svojem življenju. Je pa dobra lastnost v vsem tem ,če slovenci itak bomo ščasoma vsi odpuščeni s takimi podtikanji je prav še dobro za slovence ,da se tovarne uničijo saj itak brez vez ( z vezami sem dobil službo 5 sosedov direktorjev mi ni uspelo dati s srednje šolsko izobrazbo službo za navadnega delavca) je za nas Slovence najbolše ,da se vse državne tovarne prodajo ostala bodo privat podjetja in tujci bodo odšli kot so prišli mi slovenci pa bomo nazaj dobili svojo državo. Če ne bo državnih podjetij bo privatnik več zaslužil in se lažje obdržal na trgu..lp