BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos NT Archyvas

Lietuvos NT Archyvas (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Vycka

This Post:
00
31904.169 in reply to 31904.168
Date: 7/9/2008 4:17:38 AM
Overall Posts Rated:
00
Be filosofijų pradžioje kai kas rašė. Šiaip aš ankstesnėse žinutėse siūliau eit per visas komandas, po 1-2 lygas į dieną ir ieškoti žaidėjų, kurie galbūt bus užsislėpę. Tada kaip nors bandyti skatinti potencialius gynėjus turinčius GM juos treniruoti, padėti su treniruotėmis, kad mūsų gynėjai taptų geri ir rinktinės puolimas taptų įvairesnis, nes dabar gynėjai smarkiai atsilieka nuo priekinės linijos žaidėjų.

Deja biski klysti musu aukstaugiu algos didesnes, bet jie nera geresni uz musu mazylius, buvau kopines cia musu zaidejus, gali pats pasiziureti, centrams labai alga kelia reboundingas kury turi beveik visi musu centrai, o maziukai yra ivairesni ir neturi vieno labai labai gero skillo, kuris pakeltu alga.

From: Shawnas

This Post:
00
31904.170 in reply to 31904.168
Date: 7/9/2008 4:20:37 AM
Overall Posts Rated:
123123
Ką reikia treniruoti kad mūsų gynejai būtų geri? Čia kol kas vokrug da okolo. Ar tikrai mums reikia įvairesnių gynėjų? Galbūt reikia keletos gynėjų/puolėjų kurie turėtų tik gynybą/tik puolimą? kur mes tokių rasim? ar reikia įžaidėjų su metimais/be metimų? klausimų ir variantų n+k. aš kaip tik manau, kad rinktinei reikėtų ne tik all-around žaidėjų bet ir keletos su konrečiais pvz vidinė gynyba + kova dėl kamuolių skill'ais žaidėjų. Aš matau tokius abstrakčius pasiūlymus, kaip kad eiti per lygas ir ieškoti gerų žaidėjų. o kurie yra geri? kokie skill'ai yra geri/blogi kuriai pozicijai rinktinei? Vizija jūs duokit :)

This Post:
00
31904.171 in reply to 31904.170
Date: 7/9/2008 4:35:58 AM
Overall Posts Rated:
00
Ką reikia treniruoti kad mūsų gynejai būtų geri? Čia kol kas vokrug da okolo. Ar tikrai mums reikia įvairesnių gynėjų? Galbūt reikia keletos gynėjų/puolėjų kurie turėtų tik gynybą/tik puolimą? kur mes tokių rasim? ar reikia įžaidėjų su metimais/be metimų? klausimų ir variantų n+k. aš kaip tik manau, kad rinktinei reikėtų ne tik all-around žaidėjų bet ir keletos su konrečiais pvz vidinė gynyba + kova dėl kamuolių skill'ais žaidėjų. Aš matau tokius abstrakčius pasiūlymus, kaip kad eiti per lygas ir ieškoti gerų žaidėjų. o kurie yra geri? kokie skill'ai yra geri/blogi kuriai pozicijai rinktinei? Vizija jūs duokit :)

Matai treniruojant viena skilla jis treniruojasi zymiai leciau, taigi treniruojant tarkim izaidejui vien ginyba, ji kiltu labai labai labai letai, tai jau geriau treniruoti efektyviausiai ratu.

From: Kirkas

This Post:
00
31904.172 in reply to 31904.170
Date: 7/9/2008 4:44:24 AM
Overall Posts Rated:
182182
Vycka, žinau, kad rebsai kelia, bet kai tokie algų skirtumai, tai galvojau silpnesni mūsų gynėjai. :)
Shawnai, jei tu nesiorientuoji kurie žaidėjai yra geri, kurie ne, tai atsiprašau. Eik į Taisyklės/Reitingai ir Įgūdžiai ir, manau, atskleisi tą paslaptį, kurie žaidėjai su kokiais reitingais geri būna, o kurie ne :). O kokių skillų reikia mažiukams, tai čia jau logiškai mąstant galima žinot :D. Nesupratau ką norėjai čia pasakyti :).
"Aš matau tokius abstrakčius pasiūlymus, kaip kad eiti per lygas ir ieškoti gerų žaidėjų."
Tai kaip kitaip atrasti užsislėpusius žaidėjus tinkančius rinktinei (aišku, jei jų yra), jei ne pačiam NT rinktinės treneriui ieškoti. Ant lėkštutės gi mums niekas jų nepadės. Matai, kad šį sezoną atėjusių daug žaidėjų dar žali ir jie nė patys nežinot ką turi ir ką gali turėti.
"Vizija jūs duokit :)"
Tai čia ir yra vizija, kad reikia padėti potencialius žaidėjus turintiems GM juos treniruot, patart ir taip augint. Tik reikia ją vystyti ir tobulinti, nes ji gal ir primityvi.

Last edited by Kirkas at 7/9/2008 4:46:12 AM

This Post:
00
31904.173 in reply to 31904.171
Date: 7/9/2008 4:44:32 AM
Overall Posts Rated:
123123
Tai nenaudinga tik savininkui. Na tarkim gynėjui treniruoji 4 skill'us? pakyla nuo vidutiniško visi iki patyręs, tai yra 12 skill up'ų. Tarkim imi kita gynėja su iš karto gerbiamu skill'u ir treniruoji tik išorinę gynybą. Jam pakyla tarkim per 6 lygius ir turim gynėją su didžiulis išorine gynyba. Negi nereikėtų tokio bent 1 rinktinėje just in case? :) gynėjam, tai galbūt ir sunkiau pritaikoma, bet pvz centras vienas galėtų būti su maksimaliai vidine gynyba. Gerai apsigynus neblogai kovojama pastebėjau ir dėl kamuolių :)

This Post:
00
31904.174 in reply to 31904.172
Date: 7/9/2008 4:47:22 AM
Overall Posts Rated:
00
Tai kaip kitaip atrasti užsislėpusius žaidėjus tinkančius rinktinei (aišku, jei jų yra), jei ne pačiam NT rinktinės treneriui ieškoti. Ant lėkštutės gi mums niekas jų nepadės. Matai, kad šį sezoną atėjusių daug žaidėjų dar žali ir jie nė patys nežinot ką turi ir ką gali turėti.

Mes gi su mindzium ieskojom praita sezona buvome pirmas tris lygas pervare visus draftus visus zaidejus, ir nieko labai gero neradome, 4 lygos jau neieskojome nes fiziskai 2 zmonems pervaryti tiek komandu yra labai sudetinga, o pagelbejanciu nera.

This Post:
00
31904.175 in reply to 31904.173
Date: 7/9/2008 4:49:46 AM
Overall Posts Rated:
00
Tai nenaudinga tik savininkui. Na tarkim gynėjui treniruoji 4 skill'us? pakyla nuo vidutiniško visi iki patyręs, tai yra 12 skill up'ų. Tarkim imi kita gynėja su iš karto gerbiamu skill'u ir treniruoji tik išorinę gynybą. Jam pakyla tarkim per 6 lygius ir turim gynėją su didžiulis išorine gynyba. Negi nereikėtų tokio bent 1 rinktinėje just in case? :) gynėjam, tai galbūt ir sunkiau pritaikoma, bet pvz centras vienas galėtų būti su maksimaliai vidine gynyba. Gerai apsigynus neblogai kovojama pastebėjau ir dėl kamuolių :)

Matai 12 skillupu, tarkim gynejams patreniravus driving kartu kyla ir handlingas tai galima sakyti iskart yra 2 skillupai, as pats va treniravau viena karta handlinga pakilo 3 skillai vienam zaidejui, iskart 3 skill upai, siaip aisku butu gerai tureti kazka panasaus rinktinej tik nezinau kas apsiimtu ta daryti, nes reikia tureti apie 2mln sezono pradzioj ir surasti toki zaideja su dideliu potencialu, ir dar ji nupirkti. Cia nebent kaip HT ieskoti fermu kas meta zaidima.

This Post:
00
31904.176 in reply to 31904.174
Date: 7/9/2008 4:50:54 AM
Overall Posts Rated:
182182
Liuks, kad ieškojot (y). Bet per sezoną galėjo kas pasikeisti. :) Aš dabar neturi kas veikt, tai jei dar susimąstytumėte ieškoti - prisidėčiau. :D Nors gal po draftų geriau... Vnž turi mano skype, tai jei kas - rašyk. ;)

This Post:
00
31904.177 in reply to 31904.172
Date: 7/9/2008 4:53:25 AM
Overall Posts Rated:
123123
ir ką tu dabar parašei? absoliučiai nieko. "Galima logiškai mastyti" - tu bent žinai ką tai reiškia. Viskas išvedama į formules ir taisykles. Aš tavęs konkrečiai klausiu. Kaip tu padėsi ir ka patarsi?

va pvz 18 metų su maksimaliu potencialu - su gerbiamas nuotoliu, veržimusi, perdavimais, driblingu, vidine gynyba, kova dėl kamuolių, kiti skill'ai baisūs. Man verta būtų jį treniruoti rinktinei? Kokiai pozicijai jis bus tinkamas ir kokius skilus treniruoti, kada jis bus tinkamas rinktinei, kokie jo skill'ai bus su 10lvl treneriu po sezono?

ir nepisk atsiprašant proto apie taisykles. Žaidimas yra šitas ant tiek sudėtingas, kad nemanau, kad įmanoma vienam žmogui valdyti rinktinę.

From: oras

This Post:
00
31904.178 in reply to 31904.171
Date: 7/9/2008 4:55:47 AM
Overall Posts Rated:
00
Vycka, nors daug kartu sakyta, kad yra negerai treniruoti viena skilla (del to kad kiti prastesni, todel letai kils tas vienas treneruojamas skillas), bet niekur taip ir nera is ko priklauso tas treneruojamas skilas.
pvz. "isorine gynyba" - nuo kokiu skillu jis priklauso? nuo driblingo? nuo vidines gynybos?, ant kiek "zymiai" suleteja treneruotes, jei treneruojamas vienas skilas?

taip pat ka treneruoti, priklauso su kokia tu taktika mazdaug zaisi pries stipresnius varzovus. pvz. kaip cia minejo gal geriau apsimoka tureti centra su gera gynyba+reboud. , nes atakuotum per maziukus, gali zaisti net ta pacia taktika "artimi metimai" jei maziukai turi gera verzimosi skila ir artimus metimus (faktiskai pas mane centrai prie tokios taktikos nedaug tasku pelna).

taip pat, galima padaryti vien puolanciaja komanda, tobulinti tik metimus, realybeje tokiu komandu irgi yra pvz Suns. arba vien tik gynybine komanda su kokiu 1-2 gerais metikais.
nebutina turi buti visa komanda universali.

This Post:
00
31904.179 in reply to 31904.177
Date: 7/9/2008 5:01:28 AM
Overall Posts Rated:
182182
Tai ir vedinėk sau tas formules ir taisykles ;DD
Gal man dar tau pasakyti po kiek taškų jis rinks po 3 sezonų, nenori? Aš tai pvz tokį žaidėją į SF statyčiau. :)
"ir nepisk atsiprašant proto"
Hmm...Aš kaip ir ***** prie tavo smilkinio nelaikiau, tai kaip proto pisti ir negalėjau, tai nežinau kaip čia gaunasi... ;DD Čia gal jau susapnavai. :)

EDIT: Oras, gal ir gerai būtų. ;) Bet tada reiktų ir perdavimus turėti gerus, o ne vien metimus, kad sukurtų situaciją tiems žaidėjams.

Last edited by Kirkas at 7/9/2008 5:03:56 AM

Advertisement