אני רק רוצה להגיד תודה ליהודה שעשה עבודה טובה והשקיע הרבה אנרגיה בנבחרת ואמרתי לו את זה גם בפרטי כבר. אין לי שמץ של מושג מה הסיבה שהוא לא בנבחרת וזה עניין שלו אם לפרט או לא, אני כן יכול לספר שקיבלתי הודעה שמציעה לי את התפקיד.
סה"כ אם תסתכלו על הבחירות תראו שיהודה זכה בצדק עם 39% ולכן היה מאמן הנבחרת אבל אחריו הייתי עם 37% מהקולות והבא אחריי היה עם 6% מהקולות ולכן זה הוצע לי.
אני מקווה שבכל זאת גם מי שבחר באחרים יהיה מרוצה ממני כי הודעתי היום שבאמת אקח את התפקיד, אני רק מקווה שזה יהיה מספיק מהר כך שאוכל לנהל את המשחקים הקרובים לטובת הנבחרת
סביר להניח שאתחיל בשימוש בסגל הקיים עם טקטיקה ומצ'אפים שלי ולאט לאט נשלב גם שחקנים שונים ודרישות מינימום וכו'..זה לא יקרה ביום אחד אבל אני מקווה שעד שבוע הבא נגבש כיוון כבר,
אשמח לשמוע מכל אחד בקהילה,לקבל סקאוטינג וכמובן לפחות בזמן הקרוב מידע על מאגר השחקנים מיהודה אם יסכים לעזור
רק אזכיר שוב - עדיין לא קיבלתי בפועל את הניהול של הנבחרת, אז סבלנות..
ושוב- כל הכבוד ליהודה על כל מה שעשה בשביל הנבחרת וקחו בקלות את הסיבות- הוא בטוח לא פגע באף אחד כי זה באמת רק משחק
שבוע טוב לכולם!
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...