Sveiki!
Beidzot kādas arī aktivitātes diskusijās! :)) priecē!
Sezona, laikam gaidīju tādu, bet likas ka būs sivāka cīņa par iekļūšanu PO! Jo starpsezona viens spēlētājs tik nācis klāt un komanda tik biki stiprāka par pagajuša gada komandu ir! Nav jau nekāda jaunā komanda vairs un būs jau jādomā par spēlētāju pardošanu un jaunāku keksu iepirkšanu, pluss šadai komandai ir viens, es zinu ko no saviem spēlētajiem taga gaidit kad laižu šos laukumā!Un beigās ceru iegūt mājas spēles priekšrocību pret Ribe, jo tas man liekas būs viens no noteicošajiem faktoriem mūsu PO spēlē! šīs sezonas bilance 1:1! katrs uzvarēja savās mājās. Bet nu par finālu es esmu par 95% pārliecināts ka tajā būs Sausiņi un Imanta (možka Lāči izšauj) :D :D
un pa to draftu runājot, es arī šogad 10000 ieguldiju un ja būs kā pagajuša gadā tad es iešu sausiņu pēdās! :D :D
un gribējas parunāt par sezonas pārsteigumiem un protams arī anti varoņiem: nu sākšu ar anti, tas nepārprotami ir ambiciozais BK Barons vadītājs (tieši vados pēc ta kādi uzstadijumi bija sezonas sākuma, ja nemaldos uzvarā līgā) :) un otrs būtu Firekeepers, salidzonot ar pagajušo sezonu, kā diena pret nakti.
un priecēja Janzi, nu ne gluži līgas spēles, bet gan kausa izciņā, protams ar lielu veiksmes devu, un arī upurējot Līgas spēles!
tas pirmais reizei viss! :)