vidjet centre s plaćama iznad 250k koje nitko ne želi kupiti je stvarno tuga
ma neznam kome treba centar preko 250 tisuca place... pogotovo ako je lose treniran.
ja iman centra i krilnog centra kojima je placa zajedno 250 tisuca i siguran sam da mogu u vecini utakmica ravnomjerno odigrati protiv svih ovih sa placama preko 200 tisuca.
ali isto tako koliko vidim... centri i pogotovo PF-i koji imaju odlicne sekundarce su i dalje na cijeni.
ja sam siguran da ide netko sad uzimati npr. Fatura da nebi ga uspija uzeti ispod 7 miljona.
problem vas sta trenirate te centre je taj sta ste uglavnom svi blesavi i samo drmate po tim primarnim statima i onda kad u dvi godine treninga ode preko 150 tisuca place se svi drzite za glavu.
Krivo trenirate svi te nutarnje i zato ih nemozete niti dobro prodati niti vam sluze za ista.
Takav trening nutarnjih koji vas vecina prakticira mi je jednako los kao i da trenirate vanjskima samo skok sut i nista drugo, na isto mi to dodje. I dok ne pokazete malo muda, bar vi sa potencijalnim reprezentativcima, i pocnete ih trenirati na PG nikad necete napraviti dobrog centra niti za prodaju, a kamoli za repku.