Λοιπόν του Καίσαρος Καίσσαρι . Εκτιμώ τα όσα έδωσε ο καθένας, αλλά ΔΕΝ θεοποιώ κανέναν και δεν θεωρώ πως κάποιος είναι υπεράνω κριτικής. Δεδομένο λοιπόν πως ειδικά με Τουρκία έγιναν τραγικά λάθη από θέμα τακτικής. Επίσης αφού ξέραμε πως θα μας παίζαν ζώνη ο Βασιλειάδης γιατί δεν πήγε; Το κρέας ο Βουγιούκας δλδ τι προσφέρει ακριβώς;
Πρόσεξε, δεν είναι θέμα ήττας. Είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να δω είναι σωστές κινήσεις, να παίξουμε σωστά και ας χάσουμε. Προφανώς δεν το κάναμε. Αυτό με χαλάει πολύ.
Όσον αφορά τον Παπαλουκά προσωπικά τον θεωρώ πρώην μπασκετμπολίστα (οι όποιες ενστάσεις δεκτές εδώ) και δεν θεωρώ πως είχε κάτι να προσφέρει ουσιαστικό. Σωστή η επιλογή του Καλάθη καθότι είναι ο ποιο ελπιδοφόρος γκαρντ που έχει το Ελληνικό μπάσκετ, ειδικότερα στο να συνεχίσει την παράδοση των ψηλών γκαρντ που μας πήραν τόσο ψηλά (και όχι ο Παπάς δεν είναι η απάντηση. Στυλ Σπαν, ταχύτητα Παπαλουκά). Κατανοητή επίσης η όποια παρακμή έρχεται με τα χρόνια. Το μπάσκετ που μας χαρακτηρίζει όμως πουθενά. Σαν υπνωτισμένοι παίζουμε, και δεν γίνεται για αυτό να φταίνε μόνο οι παίκτες.
Κουφός: Από τις συνομιλίες που είχαμε κατάλαβα πως ξέρεις το ΝΒΑ. Ειλικρινά στο χάλι που είναι πιστεύεις πως θα μπορούσε να βοηθήσει; Στην θέση του Ίαν σαφώς καλύτερος, από την άλλη zone buster δεν είναι.
Δεν έχω καμιά απολύτως κακία για τα παιδιά του μπάσκετ, έλα όμως που με κακομάθαν; και περιμένω πάντα πιο πολλά από αυτούς;
Το όνειρο μου να δω Έλληνα να πιάνει στο Αμέρικα. Χώνεψα όμως πως πολύ δύσκολα θα γίνει αυτό. Η δύναμη μας η ομάδα. Αυτό δεν βλέπω και ξενερώνω.
Υ.Γ. Ποιος έδωσε την άδεια στο 5αρι μας να σουτάρει πιο πολλά 3πτ από 2ποντα;