White Tiger vēstnesis Iesākumā gribam pavēstīt, ka pirmo reiz WhT vēsturē, kāds no komandas spēlētājiem iekļauts kādas izlases sastāvā, Marks Orators
(25291165) to ir paveicis, šī ziņa patiešām bija negaidīta un izlases mājas lapā menedžeris gāja vairākas reizes, lai patiešām tam noticētu, atliek tikai viņu trenēt un viss ies uz augšu.
Tālāk nedaudz par vakardienas spēli (46426349) komandas menedžeris Kad 3. ceturtdaļā palika spēlēt tikai 1:15 ( pie rezultāta 62:83, Nezinisu labā ), es nodomāju, viss Benefelds un Pavilons tiks pārdots un sezona tiks aizvadīta ar vienu no vājākajiem sastāviem WhT vēsturē. Zaudējot TV spēli tik lielu algu summu nekādā gadījumā pavilkt neizdotos. Taču tad notika brīnums, 13 minūtēs tīģeri izdarīja to, ko nespēja 35 minūtēs, nomētāt Nezinisus 34:19. Spēles kulminācija notika 11. sekundes līdz spēles beigām mana komanda zaudēja ar 3 punktiem, kad WhT paņēma pārtraukumu. Visi bija satraukti, es kodu nagus, plēsu matus no uztraukuma. Pēdējais uzbrukums, sekundes ritēja, bet neviens nemeta pa grozu, izspēlēja bumbu uz stūri, un kuram gan citam, kā komandas kapteinim, kuram par laimi roka nenotrīcēja, godīgi sakot kad parādījās "F. Wilbur
(5182976) stūrī atbrīvojas no sedzēja un met trīspunktnieku", biju šausmās, jo viņš nav labākais WhT metējs no tālienes. Pagarinājumā tīģeri turpināja iesākto un laimīgi svinēja uzvaru.
Kāpēc šo visu stāstu ? Tāpēc, lai citiem un arī sev atgādinātu, ka nekas nav neiespējams, ja vakar būtu zaudējis, 100 % Benefelds un Pavilons būtu pārdošanā, 100% netaptu šis raksts, 100% šodien neieietu BB un nezinātu, ka Orators iekļauts U-21 izlasē.Un ne jau tāpēc, ka zaudētu spēli, bet dēļ tā, kā to zaudētu. Tāpēc spēle jāskatās līdz beigām, lai cik bēdīgi reizēm tas izskatītos un galvenais nekad nepadoties.
Nedaudz par ceturtdienas kausa spēli - pirmkārt tākā četriem līderiem šonedēļ pārspēlētas minūtes, viņi ceturtdien nespēlēs, arī Pantos domājams nespēlēs, tāpēc nāksies iztikt ar vakardienas varoni Vilburu kā līderi un Tiršu saspēles vadītāja postenī, nedrīkst aizmirst arī Oratoru, kuram šī būs pirmā pilnā spēle WhT sastāvā.
Uz priekšu White Tiger !
Last edited by LA-Attack Beast at 5/23/2012 1:15:21 PM