BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Būdas siekti laimėti lygas

Būdas siekti laimėti lygas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
213119.17 in reply to 213119.15
Date: 3/22/2012 8:10:34 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai daug kas pletesi tada dideles arenas. Ir pats nemenkas visada turejau, nes kitokie reikalai su jomis buvo, nei dabar yra. Po to leido nusigriauti kiek norejom gi. Is ten speju pinigu dideli pliupsni ir gavai. Del to darymo ka noriu nzn, Mergaites siandinine mano Taures varzove, IV lygo 35 k arena. Nedaro ka nori, vos 10 k daugiau pelno gauna nei 10 k arena. Tokiu komandu plecianciu lb arenas, nevienas buvai, nors turejai turbut viena didziausiu arenu. Jei nebutu sutape taip kad pirmieji 18meciai tapo 32-33 metu ,tai yra kai buzerio pirmu kartu normalus zaidejai paseno, tai tokios taktikos ir nebutum pritaikes.
O del to pliuso, tai as be arenos, as beveik visas varzybas pralosiu ant 100 tasku, kovoju tik taureje biskiuka, surenku pradzioj sezo 180 k, dabar 150 k pliuso i savaite ir irgi nesiskundziu. Stiprinuosi sudeti ir arena pleciuosi ir jaunius treninu, trenerius pasikeiciau. Viskas ramiai ir paprastai. Kilusiai ekipai zinoma tokia taupymo taktika ant visko yra svarbiausia, nes pakyli kaip ubagelis be pinigu be zaideju normaliu, be arenos ir t.t. Visgi kylau per kelis sezonus, o ne kaip daugelis kimarina 15-16 sezonu tiek nepakildami.

From: glop

This Post:
00
213119.18 in reply to 213119.17
Date: 3/22/2012 8:20:27 AM
Bc Siauliai
LBBL
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
Bc Vilniaus Siauliai
Ketvirtoj lygoj tu kažkokio didžiulo bilietų pelno nori.

This Post:
00
213119.19 in reply to 213119.17
Date: 3/22/2012 8:22:28 AM
Overall Posts Rated:
182182
Nieko negrioviau as, nes dar norejau isitikinti ar tikrai taip blogai padare su bilietu pardavimu...Galvojau kad visalaik leis nusigriauti ja...todėl čia vienas iš promachu mano...Prie ko cia tos mergaites dabar, ir taip aisku kad nebera nebepelninga plesti taip arena kaip kad buvo....
Tai tame ir skirtumas kad tu viska pralosdamas dabar II lygoj, nerenki tokio pelno nei kad as ten vos ne viska laimedamas didesni imadavau, ir kas sezona man tas pelnas kyldavo, losdavau iki taures ketvirtfinaliu ir panasiai

From: Paulius V

To: glop
This Post:
00
213119.20 in reply to 213119.18
Date: 3/22/2012 8:26:21 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai niekas neliepia joje buti :)) Tegu kyla aukstyn :)) Esme kad pataryneja zmones plestis V ar IV lygoje, nors pats sakai kad ten pelno didziulio nera :)) Tai bent jau man pritari, kad arena is esmes daug plesti reikia tik aukstesnese lygose.

From: glop

This Post:
00
213119.21 in reply to 213119.20
Date: 3/22/2012 8:30:40 AM
Bc Siauliai
LBBL
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
Bc Vilniaus Siauliai
Nu tai logiška, kad V-IV lygose kaina plėsti yra kvaila, o kas sako, kad gerai ? Pirmiausia riekia taupyti pinigėlius, nes pelno gausi ir su mažom arenom. O pakylęs į trečią lygą jau gali atsimetinėt ir plėstis areną po truputi ir t.t.

This Post:
00
213119.22 in reply to 213119.19
Date: 3/22/2012 8:39:14 AM
Overall Posts Rated:
561561
Na, esu 5 vietoje II lygoje su 5 zaidejais + neseniai nusipirktu vienu jauniu. Tai 6 zaidejais tarkim. Ir Taureje vis dar kovoju. Ar tai neispudinga tiem 5-6 zaidejam ? As, manau, kad ispudinga. Tai del to visko pralosdamas, dar biski reiktu padvejoti ir padiskutuoti, pas manes visos pergales ir pralaimejimai suplanuoti. Realiai dar ir Taure ir Lyga laimet galiu :D:D Kaip gerai, kad tu uz mane ant saves pavarai :D:D
Tai tame ir skirtumas kad tu viska pralosdamas dabar II lygoj, nerenki tokio pelno nei kad as ten vos ne viska laimedamas didesni imadavau, ir kas sezona man tas pelnas kyldavo, losdavau iki taures ketvirtfinaliu ir panasiai
Ziauriai cia ant saves sustumei :)) tai butent kad viska laimedamas ir turi didesni pelna imti :)) Su laiku ir as ta pelna padidinsiu,pamazines kai kur zaideju algas, prapletes siek tiek arena ir krites is taures. Betkokiu atveju sezonas po sezono buvai savo II lygoje pastumdeliu nes amzinai po reguliaraus sezono buvai 1, ir visad pralosdavai finalus :))) Juokingiausia komanda tuo metu buvo buzzeryje :D:D Zvengdavom atsimenu chate pries nauja sezona, pries kuria ekipa sikart kris pupkiz :D:D O taip stendavosi zmogus visas pergales imdavo ir tik atkrintamosios ir out :D:D

O del negriovimo pats kaltas, buvo paskelbtas ir terminas ir pranesimai iki kada galima griaut ir t.t., tas sakymas kad galvojau jog ir veliau leis, tikrai nera tiesa...

This Post:
00
213119.23 in reply to 213119.1
Date: 3/22/2012 8:45:01 AM
Overall Posts Rated:
561561
Beje ir Mekas pasirinktas cia durnai. Jis nebuvo geriausias treniruotojas. O vienas is tokiu koncervatyviu zmoniu, kuris trenina ir istrenines nieko neparduoda, gyvena tik is lygos gaunamo pliuso, gynybu salininkas ir t.t. Galiu vardinti ir vardinti priezastis ir dalykus, kodel jis negalejo niekad nieko rimto laimet. Tas pats Zviedris istrenintas lb prastai isdeliotom skilu proporcijom. Tiesiog zmogaus savitas buvo suvokimas ir nereiketu tiesiog mineti zmogaus, kuris nieko nepasieke toje srytyje. Cia tas pats kas koki vienoje taktikoje YoMaYo, Marko minteti , o kitoje MJo, nu tiesiog nelygiaverciai palyginimai. Galejai ta apklausa geriau pagalvojes padaryti.

This Post:
55
213119.25 in reply to 213119.22
Date: 3/22/2012 9:19:49 AM
Overall Posts Rated:
182182
Ziauriai cia ant saves sustumei :)) tai butent kad viska laimedamas ir turi didesni pelna imti :)) Su laiku ir as ta pelna padidinsiu,pamazines kai kur zaideju algas, prapletes siek tiek arena ir krites is taures. Betkokiu atveju sezonas po sezono buvai savo II lygoje pastumdeliu nes amzinai po reguliaraus sezono buvai 1, ir visad pralosdavai finalus :))) Juokingiausia komanda tuo metu buvo buzzeryje :D:D Zvengdavom atsimenu chate pries nauja sezona, pries kuria ekipa sikart kris pupkiz :D:D O taip stendavosi zmogus visas pergales imdavo ir tik atkrintamosios ir out :D:D

Tau tikrai ziuriu kazkas su galva nebegerai :D Pasakyk kodel man buvo blogiau imant didesni pelna ir viska laimint nei kad tau sedint su mazesniu dugne :DDD Tu besuvoki ka tu sneki, ir kokio durnio vietoj cia pats save palaikei :D

As kas sezona losdavau sau taurej iki pusfinaliu turedamas ~12 zaideju - treniruodavau 4-6 is jų ir tu sakai kad man buvo blogiau nei tau :D

Persiskaityk gal viska is naujo, ir suprasi kas cia ant ko uzsistume :D Todėl tu ir neimi didesnio pelno nes taupai ant algu losdamas keliais zaidejais, o man to neprireikdavo...Tebesuvoki ka pats rasai? O taip nori matau mane apdrepti meslu ir panasiai :D iš oro, nes tau tikrai dėmesio trūksta

Su kuo čia gi žvengdavai iš manęs :D Pasipasakok tada :)) Zvengdavot iš to kad budamas palei algas lygos dugne losdavau finaluose ir iš ten dar papildomai imdamas pinigus? :D

Su tavo paskutinių postu, taip kritai mano akyse :D Dabar pradedu suprasti tavo konflikto su Rycka ir kitais buzeri išmanančiais žmonėm, kad tau daugiau niekas nerupi kaip tik kita apšikti iš oro (nesvarbu ar čia teisybe ar tavo skiedalai) :D Žlugęs konkrečiai tu man, kai neisigylines nei ka pats rašai nei ka tau rašo rašai tokius dalykus ir kaip kokia davatka statai iš savęs pasaulio bambą apkalbėdamas bei juodindamas kitą :))

This Post:
11
213119.26 in reply to 213119.25
Date: 3/22/2012 9:36:24 AM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
...tau daugiau niekas nerupi kaip tik kita apšikti iš oro...

Nors Paulius mano draugas,bet su sita tavo mintim gincytis negaliu...Del to liudna truputi.As suprantu,kad zmogui truksta veiksmo forumuose ir siaip susidomejimo buzzeriu,bet provokuot diskusijas galima gal kiek ir mandagiau gincijantis.

Advertisement