Na, esu 5 vietoje II lygoje su 5 zaidejais + neseniai nusipirktu vienu jauniu. Tai 6 zaidejais tarkim. Ir Taureje vis dar kovoju. Ar tai neispudinga tiem 5-6 zaidejam ? As, manau, kad ispudinga. Tai del to visko pralosdamas, dar biski reiktu padvejoti ir padiskutuoti, pas manes visos pergales ir pralaimejimai suplanuoti. Realiai dar ir Taure ir Lyga laimet galiu :D:D Kaip gerai, kad tu uz mane ant saves pavarai :D:D
Tai tame ir skirtumas kad tu viska pralosdamas dabar II lygoj, nerenki tokio pelno nei kad as ten vos ne viska laimedamas didesni imadavau, ir kas sezona man tas pelnas kyldavo, losdavau iki taures ketvirtfinaliu ir panasiai
Ziauriai cia ant saves sustumei :)) tai butent kad viska laimedamas ir turi didesni pelna imti :)) Su laiku ir as ta pelna padidinsiu,pamazines kai kur zaideju algas, prapletes siek tiek arena ir krites is taures. Betkokiu atveju sezonas po sezono buvai savo II lygoje pastumdeliu nes amzinai po reguliaraus sezono buvai 1, ir visad pralosdavai finalus :))) Juokingiausia komanda tuo metu buvo buzzeryje :D:D Zvengdavom atsimenu chate pries nauja sezona, pries kuria ekipa sikart kris pupkiz :D:D O taip stendavosi zmogus visas pergales imdavo ir tik atkrintamosios ir out :D:D
O del negriovimo pats kaltas, buvo paskelbtas ir terminas ir pranesimai iki kada galima griaut ir t.t., tas sakymas kad galvojau jog ir veliau leis, tikrai nera tiesa...