BuzzerBeater Forums

BB Israel > סקר בישביל פיני

סקר בישביל פיני (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud
This Post:
00
215277.17 in reply to 215277.16
Date: 4/29/2012 10:57:08 AM
Overall Posts Rated:
274274
באמת, עברנו לכאן?!

אי אפשר פשוט לענות על הסקר...?

אוף...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215277.18 in reply to 215277.16
Date: 4/29/2012 11:01:54 AM
Overall Posts Rated:
2929
בניגוד למה שאני כתבתי, שזה באמת עובדה מתחום הסוציולוגיה (וקיים גם בעולם הפיננסים למשל), מה שכתבת לא רק שאינו כזה (ואני עדין), הוא גם סותר את ההיגיון.
כי אם תקרת-שכר לא פותרת, ובוודאי אם היא עושה את ההפך, אזי הייתי אומר שלא סביר שמי שנמצא בצד המפסיד של חוסר התחרותיות, שזכה לאישור כאן, יעדיף להצביע בעד דבר שלא יעזור לו (ואולי יזיק). הלא כן?...

לא יודע למה אתה מתייחס, אבל אני התכוונתי לאלה שהצביעו שזה כן יפתור את התחרותיות.
כלומר, חושבים שהם בבעיה ,ורוצים להצביע בעד תקרת שכר על מנת לקבל את מה שהם מאמינים (וזו טעות) שהוא קיצור דרך .
וכדי להוכיח שזו תופעה מוכרת, ראה הפיינל פור הישראלי, שקבוצות כמו הפועל חולון בעדו כי זה קיצור דרך בשבילן אל האליפות.

ובכל מקרה לא התכוונתי ברצינות, כפי שבוודאי כבר הבנת, רק עושה דה-לגיטימציה לדה-לגיטציה.
כל קול הוא קול.

This Post:
00
215277.19 in reply to 215277.18
Date: 4/29/2012 11:09:27 AM
Overall Posts Rated:
105105
בניגוד למה שאני כתבתי, שזה באמת עובדה מתחום הסוציולוגיה (וקיים גם בעולם הפיננסים למשל), מה שכתבת לא רק שאינו כזה (ואני עדין), הוא גם סותר את ההיגיון.
כי אם תקרת-שכר לא פותרת, ובוודאי אם היא עושה את ההפך, אזי הייתי אומר שלא סביר שמי שנמצא בצד המפסיד של חוסר התחרותיות, שזכה לאישור כאן, יעדיף להצביע בעד דבר שלא יעזור לו (ואולי יזיק). הלא כן?...

לא יודע למה אתה מתייחס, אבל אני התכוונתי לאלה שהצביעו שזה כן יפתור את התחרותיות.
כלומר, חושבים שהם בבעיה ,ורוצים להצביע בעד תקרת שכר על מנת לקבל את מה שהם מאמינים (וזו טעות) שהוא קיצור דרך .
וכדי להוכיח שזו תופעה מוכרת, ראה הפיינל פור הישראלי, שקבוצות כמו הפועל חולון בעדו כי זה קיצור דרך בשבילן אל האליפות.

ובכל מקרה לא התכוונתי ברצינות, כפי שבוודאי כבר הבנת, רק עושה דה-לגיטימציה לדה-לגיטציה.
כל קול הוא קול.

1) למה להם לחשוב שמה שלא עובד (ולדעת מסויימים רק יחריף את הבעייה) יעבוד? בעיקר אם "כולם" חושבים אחרת?
אין שום לוגיקה בזה.

2) הפיינל-פור הישראלי הוא הטעייה שאינה פותרת כלום.
היא "כביכול" פותרת משהו, אבל לא באמת. בהפרשים קטנים יותר זה אולי פיתרון (עקום). בהפרשים שיש שם, זה לא עובד והפיתרון גם שם הוא... תקרת-שכר.
בכל מקרה, לא רלבנטי לדיון.
אז נעצור את החלק הזה כאן.

Last edited by Pini פיני at 4/29/2012 11:10:32 AM

From: LA-Nir
This Post:
11
215277.20 in reply to 215277.19
Date: 4/29/2012 11:14:37 AM
Overall Posts Rated:
343343
מכיוון שזה לא היה מטרת הסקר שלי אני נועל אותו נא לשלוח לי הודעה פרטית מישהוא שמנסה להצביע ותגידו לי אם עדיין אפשר להצביע גם אם הסקר נעול

לא פיני אני לא סותם לך את הפה הרעיון של הסקר היה שלך אתה מסרב לקבל את התוצאות שלו ואתה ממציא מי הם אלו שענו על הסקר בלי לדעת באמת מי ענה

הסקר אני מקווה ימשיך להיות פעיל בתור סקר ולא בתור מקום להמשיך לתת דה לגטימציה לדעות של אנשים אחרים שלא מסכימים עם הדעות שלך

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain