BuzzerBeater Forums

Magyarország - IV.7 > IV.7.

IV.7.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
261870.17 in reply to 261870.16
Date: 9/30/2014 1:41:17 AM
Overall Posts Rated:
44
Köszi, neked is sok szerencsét, remélem a szezon közben elkerülő sérüléshullám a PO_ban sem talál meg. Az mindenesetre átírná alaposan a forgatókönyvet...
A centerposzt itt is fejlesztés alatt áll, Nariman még mindig szépen fejlődik... ;)

This Post:
00
261870.18 in reply to 261870.17
Date: 9/30/2014 9:19:35 AM
Overall Posts Rated:
33
nyilván nem véletlen U-20-as válogatott! Bármi lesz ennek a döntőnek a vége azt mindenki tudni fogja hogy itt nagy játékosok játszottak 2 nagy csapat legnagyobbjai 2 válogatottal és megannyi kiegészítő sztárral!

This Post:
00
261870.19 in reply to 261870.18
Date: 9/30/2014 4:01:50 PM
Overall Posts Rated:
44
Valóban, kevés csoport mondhatja el magáról egyáltalán azt is hogy van válogatott játékosa, nem hogy 2 is!!!

This Post:
00
261870.20 in reply to 261870.19
Date: 9/30/2014 4:59:08 PM
Overall Posts Rated:
33
Azt hiszem a igazad van ezt talán a 1. osztály mondhatja el hogy sok válogatott van a csoportban! És akkor ahogy számítani lehetett rá a csoport döntők össze jöttek! :D Ne haragudj a kérdésért azért láttad hogy nálam is volt 19 lep., oké hogy nem 21 de azért komoly szám szerintem! És a kedvedért direkt nem a litván bedobómra játszottam a helyzeteket hanem a dobóhátvédemre, de ne aggódj te mind kettőből kaphatsz ha kérsz :D csak szólj és elintézem :D! és persze az irányítom kihagyhatatlan mint nálad a grúz magas emberek! :D

This Post:
00
261870.21 in reply to 261870.20
Date: 9/30/2014 5:27:40 PM
Overall Posts Rated:
44
Sajnos ez a forduló nem állított minket komoly feladat elé, nekem talán-talán a következő meccs már komolyabb lesz, de a döntő az ami tényleg kétesélyes lesz.
Valóban a rangadókon kihagyhatatlanok a grúz centereim, nagyon jó párost alkotnak, rengeteg pont és lepattanót szereznek, meg vagyok velük nagyon elégedve.
Csak abban reménykedem nem köp bele a levesbe 1 vagy ne adj Isten több sérülés, nem lehetne pótolni az esetleges kieső ember(eke)t...
u.i.: Utolsó meccsünkön idehaza 58:30 arányban lehoztam a lepattanócsatát és a 24 támadólepattanó is nagyon-nagyon soknak számít, ebben bízom majd most is. :)

This Post:
00
261870.22 in reply to 261870.21
Date: 10/1/2014 9:30:16 AM
Overall Posts Rated:
33
Akkor más játszott nálam es ne aggódj LESZ EZ MÉG ROSSZABB

This Post:
00
261870.23 in reply to 261870.22
Date: 10/2/2014 8:17:56 AM
Overall Posts Rated:
00
Üdv.
Olvasom itt a hozzászólásokat és egy kicsit lenézőnek látom a dolgokat bár lehet hogy csak nekem esik le a dolog így.
Én ezt a játékot már a 12.dik szezon óta játszom csak volt egy kis kihagyás,mert se időm se idegrendszerem nem volt akkor ehhez a játékhoz. Az elöző csapatommal III.dik osztályig jutottam és alap rájátszási tag voltam, volt egy osztrák és egy angol válogatott játékosom és ezeket azért mondtam el MERT egyatalan nem nagy szám az hogy nektek van válogatott játekosotok MERT egy guetamala is játékosrol van szó ahol mindössze 5 db aktiv felhasználó van igy aztan óda bevesznek mindenkit akinek a skilljei elér egy elfogadhatót. A másik játékos meg egy Grúz játékos ahol 146 aktív Felhasználó van dettó úgyan az a felállás mint guetamalaban. A másik dolog ahogy elnézem a kereteket hosszabb távon egy csapat se egy atomerős csapat. Tele vagytok 33+ játékosokkal de rengeteg 35+ os van akiknek a skilljei már csak romlani fognak a keret meg túl szűk mindkettőtöknek így aztán nem csoda hogy romba megy minden 1-2 sérülésnél. Bárki fog feljutni kétlem hogy hosszabb távon megfog ragadni a magasabb osztályban. Ez a mostani osztály valóban nem egy fogas osztály de higyjétek el nekem egy komolyabb IV. osztályban gyenge lenne a keretetek. Az én csapatomba is bele lehet kötni de az enyém méég jócskán építkezés alatt van szóval az enyémet majd 1-2 szezon múlva lehet értékelni. Még egyszer sajnalom nem akartam belegázolni senkibe csak nem tetszett a stílus amit képviseltetek ne haragudjatok.
U.I: Elnézést a helyesírási hibákért csak telefonról írtam.

This Post:
00
261870.24 in reply to 261870.23
Date: 10/2/2014 3:49:57 PM
Overall Posts Rated:
44
Először is köszönöm hogy leírtad a véleményed, jó más szemszögből is olvasni az eseményeket.
Sajnos spanyol vagy olasz vagy egyéb nagy náció beválogatott játékosára nem futja, nem vagyunk PSG olajmágnással a hátunk mögött hogy mindenféle sztárt leigazolhassunk.
Akárhogyan is látod, én elégedett vagyok hogy leigazoltam egy centert 18évesen draft után, és eddig juthatott, így is értékes játékos válik majd belőle, és nem kell spanyolnak, argentínnak stb. lennie.
Am meg nem az aktív felhasználók számától függ hogy milyen színvonalú a válogatott, bármely külföldi csapat nevelhet ki jót egy adott országnak.
Kevés a bevétel ebben az osztályban, és ha edz az ember ugyebár nem 2-3-as edzővel teszi, ezért fanyalodom 33+ életkorú játékosok megvételére, akiket mellesleg olcsóbban lehet megszerezni. De a keret folyamatosan lesz frissítve és fiatalítva, jelenleg ez is elég a győzelmekhez.

This Post:
00
261870.25 in reply to 261870.23
Date: 10/2/2014 4:06:04 PM
Overall Posts Rated:
33
Udv.:)
Azt hiszem a baratom mindent elmondott. En csak annyit tennek hozza hogy ha jol emlekszem akkor egyikunk se mondta egyik csapatra se hogy gyenge csupan azt mondtuk hogy kiknek van eselye a gyozelemre a PO-csapatok kozul. Es ha nem tudod mennyi a penzunk es miert igy epitjuk a csapatunkat akkor inkabb maradj csondben a tizenkettedik szezonoddal.

This Post:
00
261870.26 in reply to 261870.25
Date: 10/2/2014 4:27:36 PM
Overall Posts Rated:
00
Ugy gondolom a barátod picit éretebb választ is adott és az ő válaszát picit jobban méltatom:) de en a nemzetes dolgot ugy ertettem hogy nagyobb dolog egy olyan valogatott jatekossal rendelkezni mint egy kisebb nemzetevel mert ott van valasztek. Gruzia es guetamalaban nincs akkora valasztek de igaza van a baratodnak nagyon jol lattja hogy igy is kilehet nevelni egy jo centert. A masik hogy ha folyamatosan frissul a keret az a csapatszellem rovasara mehet ami elegge befolyasolni tudja a meccsmotort de ezt lazan korigalni tudja a laza hozza allas par meccshez en is ezert lazzazok egy csomoszor. A masik hogy nekem sincs olajmagnas a hatamra kotve de megis ugy epitem fel a csapatom hogy max 28 eves jatekost igazolok igaz tobb idobe telik igy a siker es dragabbak is a jatekosok de kifizetodo hosszabb tavra. A masik hogy KIEMELTEM hogy nekem igy esett le a beszelgetesetek de ez mar csak nezopont kerdese.

This Post:
00
261870.27 in reply to 261870.24
Date: 10/2/2014 4:32:20 PM
Overall Posts Rated:
00
U.i. a gruz centered ert meg minden elismeresem igy kulsoleg nagyon szepen nezz ki es meg fiatal egy joideig ketlem hogy be maxolna barmelyik skillje:)

Advertisement