Imao sam priliku da gledam tvoje igrace u reprezentaciji, tako da da, jesu drva :) Mada svejedno sve pohvale za trud. Banovic je predstavljao tu nasu bombu unutra, nakon odlaska Gusica, ali i sam vidis koliko mu ja plata otisla, znas koji je skil najzasluzniji za to :)A mozes da uporedis njegov ucinak sa nekim igracima nize plate i drugacijim rasporedom skilova. Za Novakovica steta sto je dosao sa onakvim skilovima spolja, to je slucaj kad se ne isplati trenirati spolja, bar po meni. Jos kad se doda i njegova visina, to izgleda prilicno nemoguce.
@Aleksandar Da, posjecujem i ja povremeno strane forume pa vidim da nesto pokusavaju, cackaju, mada im slabo to nesto ide. U sustini, u svakom timu bi trebalo da postoje po 2 tipa igraca za svaku poziciju, npr imas centra ovakvog kako si ga ti opisao, i jednog ovog sadasnjeg tipa. I onda kombinujes u zavisnosti od taktike, a ovaj drugi moze dovoljno da pomogne sa klupe. I tako na svakoj poziciji. Bukvalno da imas igrace za spoljne i unutrasnje taktike. Za sada je i dalje velika dominacija unutrasnjih taktika, sto je dijelom i uticaj tipova igraca koji trenutno postoje. Kad naidje talas ovih novih moci cemo da vidimo njihovo ponasanje u engine-u. BB-Marin je izgubljen slucaj, zapamtio sam ga po tome sto mi je sjebao 2 utakmice u reprezentaciji tako sto je nesto podesavao i onemogucio da se postavi postava... :) U svakom slucaju, dobro je da i dalje nesto pokusavaju, da se uspostavi balans medju taktikama, jer je postalo malo dosadno ovo ovako, cak i sa GDP-om.