Tak první rada tobě. Docela stačí, když nám vše sdělíš jen jednou. Docela často se ti příspěvky odesílají dublovaně ;-)
Zase trochu odllišné pohledy na věc. Vy jste rádi, že to vůbec někdo je ochoten dělat. Já preferuji, když to někdo dělá, ať to dělá pořádně. Pokud nikdo takový není, nevidím problém, když to nebude dělat nikdo.
Podle mne nás kritika posune dopředu. Je to taková win-win strategie. Buď si z ní kritizovaný něco vezme a zkvalitní to jeho činnost. Nebo ji neunese a pak je dobře, že půjde od válu, i kdyby to znamenalo, že U21 bude na okraji zájmu. Uvolnily by se tréninková místa pro NT. Tady na Caprfildovi oceňuji, že ho ta kritika posouvá dále. Bere si z ní to podstatné a to je obsah a nad formou se umí povznést.
Jsem opravdu zvědavá, jak bude vypadat ročník, který bude hrát druhou sezonu cyklu, protože za tu je již plně odpovědný. Příští volby a pak případně ty přespříští už bude po honu, tak budeme sčítat zajíce. Nechci nic slibovat, kritizovat, pokud bude co, budu nadále, pokusím se zapracovat na formě té kritiky. Uvidíme, jak mi to půjde, na některé typy reakcí jsem totiž mírně alergická :-)
Pokud do 4 sezon nebude patrné zlepšení, přijdu opět ve volbách s kandidaturou, která bude U21 plně obětovat ve prospěch NT.