Pozdrav svima u novoj sezoni, nadam se da će biti zanimljiva kao i prošla koja je meni iako sam razočarao u finišu vratila entuzijazam za igricu posle par sezona u kojima sam se logovao reda radi. Igra nema neki jasan pravac u budućnosti ali se broj korisnika stabilizovao i mislim da ćemo poslovati u predvidljivijoj atmosferi narednih sezona što nam daje mogućnost da dugoročnije planiramo. Ove sezone ću pokušati ponovo da se borim za prvo mesto, ali kako još nisam kompletirao sastav, sve je na dugom štapu. Najbolja košarkaška simulacija na svetu drži pažnju evo meni već šestu punu godinu i početkom oktobra će moj alter ego, menadžer, vlasnik i doživotni direktor KK Sveti Vid Aleksandr Gomeljski proslaviti taj jubilej u velikom stilu. U ekskluzivnom prostoru hotela metropol biće upriličen luksuzan koktel za 500 zvanica, gosti će se daviti u šampanju i kavijaru, nastupiće brojne domaće i strane muzičke zvezde čija se imena još drže u tajnosti, javne ličnosti, sportski i kulturni radnici, brojni bivši košarkaši KK Sveti Vid, novinari, i ličnosti iz javnog života prestonice uveličaće slavlje svojim prisustvom. Naravno, ne zaboravljajući nikad svoje sportske rivale i prijatelje, Gomeljski poziva i sve menadžere Lige II-3 na ovaj jedinstven događaj, biće vam obezbeđeni posebni separei u kojima ćete se družiti sa poznatim damama srpske estrade i sveta mode. U ponoć je planiran i velelepni vatromet a zatim će i sam gospodin Gomeljski u pratnji primadone Boljšoj teatra otpevati svoju omiljenu numeru "Podmoskovske večeri".