BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Sezona 39

[REP] - Sezona 39

Set priority
Show messages by
This Post:
00
288128.17 in reply to 288128.16
Date: 7/6/2017 2:41:06 PM
Overall Posts Rated:
335335
Ne rabimo dogovora, ker itak je to nerealno, ampak že to da se o tem govori in da je interes je pozitivno. Itak vsaka ekipa potrebuje fanšiznega igralca kot je omenil Horath, le focus bi morali usmeriti več v slovenske potenciale. Kot je omenil sensiman, 1 igralca je popolnoma enostavno trenirati od čistega začetka tudi v SKLju. Res bi lahko malo spremenili mentaliteto in več iskali okrepitve za prihodnost med slovenskimi talenti in vsak bi lahko čist tako "mimgrede" imel (bodočega) članskega reprezentanta. Bom poskušal vse, ki ne trenirajo resno visokih potencialov prepričati, da le te prodajo in o tem obveščal na forumu. Pa če se na vsake par tednov kdo od teh prijavi, da vsaj vidi pošto in ga da na trg v dobro slovenske skupnosti.

This Post:
00
288128.18 in reply to 288128.17
Date: 7/8/2017 3:58:31 PM
Overall Posts Rated:
122122
No, če kerega zanima trening NKI-ja sem pa zasledil tegale na trgu - (43006890)

Mi je kar žal da že mam toliko trenirancev, pa še zdaj me malo ima da bi ga kupil :) zelo simpatičen, sploh ker mu ne pešajo prosti in kondicija kot večini. Pa višina je super za eno trojko/štirko, tud skilli niso predaleč zadaj, uravnovešen... Da bi imel še to eno točko potenciala bi se pa ves forum slinil ker je na trgu :D Bi bil garant reprezentant

From: nebi
This Post:
00
288128.19 in reply to 288128.11
Date: 7/9/2017 4:32:59 AM
Overall Posts Rated:
121121
A ni bilo rečeno, da bomo lahko kmalu imeli naturalizirane igralce? V takem primeru bo lahko moj Francoz zaigral za Slovenijo čez 3-4 sezone.

This Post:
00
288128.20 in reply to 288128.18
Date: 7/9/2017 7:45:38 AM
Overall Posts Rated:
335335
No, če kerega zanima trening NKI-ja sem pa zasledil tegale na trgu - (43006890)

Mi je kar žal da že mam toliko trenirancev, pa še zdaj me malo ima da bi ga kupil :) zelo simpatičen, sploh ker mu ne pešajo prosti in kondicija kot večini. Pa višina je super za eno trojko/štirko, tud skilli niso predaleč zadaj, uravnovešen... Da bi imel še to eno točko potenciala bi se pa ves forum slinil ker je na trgu :D Bi bil garant reprezentant

Vsekakor, in upam da ostane v slovenskih rokah. Je tudi pri meni na šortlisti, ampak imam nekaj drugega še v igri, tako da verjetno ne bom tekmoval zanj na dražbi. Je pa kljub NKI potencialu velik potencial za reprezentanco, ima odlične štartne skille.

This Post:
00
288128.21 in reply to 288128.20
Date: 7/9/2017 11:49:53 AM
Overall Posts Rated:
122122
Misliš da se mi ga splača kupit za šestega treniranca? Letos mam ena na ena, ko nima noben favlov to gre skoz.. Ampak si skoraj ne upam toliko napolnit teh 6 mest :D Pol zmanjka placa za korekcije.

This Post:
00
288128.22 in reply to 288128.21
Date: 7/13/2017 12:52:28 PM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Proda kdo dobrega slovenskega treniranca? Sem nabavil trenerja stopnje 6.

This Post:
11
288128.23 in reply to 288128.22
Date: 7/18/2017 6:00:24 AM
Overall Posts Rated:
335335
Po dveh zanesljivih zmagah proti Moldaviji in Romuniji včeraj, nas v naslednjem obračunu čaka zaenkrat prava senzacija tega Evropskega prvenstva reprezentanca Andore! Andora, ki je v prvem krogu senzacionalno premagala reprezentanco Anglije je sedaj v tretjem krogu presenetila še reprezentanco Ukrajine, še drugega našega največjega konkurenta za napredovanje v naslednji del tekmovanja! Andora je sicer igrala z višjo zavzetostjo a to ne izniči njihovega izjemnega dosežka, BB in košarka nasploh je igra taktike in selektorju Andore se je ta obrestovala! Reprezentanca katere skupnost znaša vsega 14 igralcev, je sedaj v resnem boju za napredovanje! In če smo pred začetkom tekmovanja sklepali, da se resni obračuni za nas začnejo po tekmi z Andoro se je to sedaj še kako spremenilo! Tekma naslednji teden proti Andori bo za nas derbi ter neposredni obračun za napredovanje! Če bi Andora uspela premagati še nas, bi ji bila odprta avtocesta do naslednjega kroga, saj ji potem preostanejo zgolj še tekme z nižje rangiranimi reprezentancami. Če to tekmo dobimo potem, potem pa smo mi na "voznikovem sedežu" ko se gre za možnosti preboja v naslednji krog. Španci so razred zase, ostale 4 reprezentance pa se bomo med seboj dobesedno "poklale" za to drugo mesto. Pred začetkom tekmovanja sem si želel da bi bili do zadnjega kroga še v igri za napredovanje, zaenkrat kaže na to da bo boj za napredovanje res odprt vse do zadnjega kroga, prav tako pa so se naše možnosti "na papirju" povečale kot so bile pred začetkom tekmovanja, saj imata tako Ukrajina kot Anglija po en nenadejan poraz proti Andori. Vemo, da Andore ni za podcenjevati in moramo ta položaj sedaj izkoristiti in poskušati Andoro premagati. Ne vem ali so igrali proti Ukrajini z vso močjo ali so Ukrajinci igrali z nižjo zavzetostjo, tekma je šla v podaljšek in tudi zaradi tega so ocene igre tako visoke, tako da povsem prepričan ne morem bit, vsekakor pa je naše razpoloženje vsaj za odtenek boljše od reprezentance Andore. Igrati z levo roko ali ne, bo veliko vprašanje pred tem obračunom, odvisno bo tudi od tega v kakšni pripravljenosti bodo naši reprezentanti. Žal smo trenutno brez Klavca in tudi če bo zdrav za obračun proti Andori, ta zagotovo ne bo na primerni pripravljenosti, tako da smo prikrajšani za enega zvezdnika in bodo morali ostali zakrpati praznino v napadu.

Vabljeni k podrobnemu spremljanju reprezentance, saj bodo naslednji obračuni izjemno pomembni in bo dogajanje na EP zelo pestro.

This Post:
22
288128.24 in reply to 288128.23
Date: 7/21/2017 6:17:48 AM
Overall Posts Rated:
335335
Izjemno zadovoljen z današnjim petkovim treningom pred pomembnim obračunom z Andoro! Skoraj vsi ključni igralci na pripravljenosti 8,9, tudi Matija Klavc ki je bil v zadnjem tednu poškodovan se je še pravi čas vrnil in odigral spodobno število minut da je prišel na reprezentančni zbor celo odlični pripravljen! Oba "splash brothers-a" sta tako odlično pripravljena :)
Tudi reprezentanti Andore so zelo dobro pripravljeni, ogromno igralcev na pripravljenosti 8 in 9 a imamo vseeno več širine in daljšo klop. Vendar nasprotnik je najmočnejši ravno pod košem, mi pa vemo da smo tam najšibkejši tako da bomo videli katera reprezentanca bo bolje unovčila svoje prednosti. Takole "na papirju" ni videti dileme katera reprezentanca je boljša a po dveh presenetljivih zmagah Andore nad našima neposrednima konkurentoma za napredovanje moramo biti previdni in spoštljivi do reprezentance Andore in njihovega selektorja.

Pozdrav do ponedeljka!

This Post:
55
288128.25 in reply to 288128.24
Date: 7/24/2017 5:04:04 PM
Overall Posts Rated:
335335
Super zmaga danes nad Andoro za 26 točk! To je bila izjemno pomembna tekma, saj bi Andora ob zmagi bila praktično že na pragu napredovanja v naslednji krog (pa naj se sliši še tako noro). Zmaga šteje dvojno, saj sta oba neposredna tekmeca za preboj v naslednji krog proti njim izgubila, visoka zmaga pa nam prinaša še dodatno prednost če bi na koncu bilo več ekip z enakim izkupičkom zmag in porazov, saj imamo daleč najboljšo koš razliko med neposrednimi konkurenti.

Zmaga pa ni bila dosežena tako preprosto kot izgleda! Ob polčasu smo zaostajali za 3 točke, in cel prvi polčas smo se "mučili", Andora je vodila celo za 7 točk v prvem polčasu in ni bilo razloga za nasmeh na obrazu. Sploh ker se je selektor Andore odločil, da ne želi biti "prebran" v tej tekmi in svojo primarno taktiko zamenjal za zunanjo taktiko - Gibanje, ki pa je ena od naših dominantnih taktik in v takšnem obračuni bi morali nadigrati nasprotnike iz Andore, ki imajo tanko zunanjo linijo in so močni predvsem na notranjih položajih. A ob polčasu je Andora celo vodila in to s težkokategornim centrom na krilnem položaju! Naš met za 3 po prvem polčasu 4-13, njihov 7-13! Moja jeza je bila občutna, to pa so občutili tudi reprezentanti, saj sem jim zabrusil da z zunanjo taktiko pa nas že ne bojo premagali, in da v drugem polčasu pričakujem popoln preobrat in dominanco in naše strani!
V drugem polčasu so se moje želje uresničile, naša igra v napadu je bila fenomenalna, drugi del smo dobili s 76-47, razigrala sta se "splash brotherja" Klavc in Krevh, ki sta imela skupni met za 3 točke na tej tekmi izjemnih 13-17, dobili smo tudi prepričljivo skok, kar me veseli, saj je vseeno ekipa bila sestavljena da v obrambi in skoku lahko parira nasprotniku kljub zunanje orientirani taktiki v napadu. Poleg skoka pa smo nasprotnika nadigrali praktično v vseh prvinah igre, edino razmerje osebnih napak je bilo močno v korist Andore in prosti meti ter izjemna igra branilca Albareda sta Andoro nekaj časa držala v igri.

Glede na razvoj tekme in glede na celotno dogajanje v naši skupini sem izjemno vesel te prepričljive zmage nad Andoro, smo v lepem položaju pred zadnjimi 3 tekmami, ki bodo odločale o napredovanju. Proti Angliji in Ukrajini nam zadostuje 1 zmaga in smo praktično že v nadaljnjem tekmovanju, a nasprotnika sta zelo težka in zagotovo ne bosta pustila več nič prostora za kakšna presenečenja. Morali bomo biti na najvišjem možnem nivoju, da dosežemo to 1 zmago, ki bi nas že lahko vodila v naslednji krog.

Upam, da bodo reprezentanti pripravljeni vsaj tako dobro kot v tem krogu in da lahko gremo v boj z vsemi najboljšimi igralci ki jih naša reprezentanca ima. S tem bi naše možnosti bile zelo dobre.

Lep pozdrav do naslednjič!

This Post:
11
288128.26 in reply to 288128.25
Date: 7/25/2017 6:07:50 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Super napisano, cestitke za zmago.

This Post:
11
288128.27 in reply to 288128.25
Date: 7/25/2017 10:16:13 AM
Overall Posts Rated:
3737
Čestitke za zmago in hvala za izčrpna poročila.
Morda kdo ve, kje bi se dalo videti koliko točk so dosegli in koliko tekem so do sedaj odigrali igralci, ki jih ni na večni lestvici? Npr. koliko točk je dosegel Berlak?

Advertisement