Kresák - potenciál 10 (HoF), má na starosti tréning zajino, tak sme dohodnutý že do ich tréningu sa nemiešam tak už prosím nezhadzujte silou mocou
a veď áno... teraz by som chcel teba vidieť odohrať vôbec nejaké dôležité zápasy s tím kádrom aký po minulé sezóny bol a o ešte uvidíš čo ťa čaká teraz ak sa ti podarí ma zosadiť z miesta
Držím ale palce možeš to skúsiť s tími hráčmi aký sú k dispozícii ja ti len môžem povedať že tých dôležitých zápasov moc nebude![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Klud. Nie je potrebne sa hadat/urazat. Musis uznat ze tej komunikacie nebolo mnoho. Aj ked je hrac koordinovany inym manazerom ja by som sa zaujimala o to ako bude vyzerat a s cim mam pocitat. Mozno mame nato rozny pohlad a o to ide, tak je to spravne.. Ak by ma aj zvolili urcite netvrdim ze razom zacneme vyhravat. Tvrdim ze to chce zapojit a skusit ozivit komunitu a manazerov k tomu aby trenovali a zaujimali sa o tuto hru. Uz ja pocitujem potrebu mat lepsich reprezentantov ako mam pre potreby svojho timu a jeho zlepsovanie. A to sa da len tak ze bude viac manazerov trenovat a ti vyprodukuju lepsich hracov, zvysi sa konkurencia a ta bude nutit zlepsovat sa vsetkych.
Mier