Witam Wszystkich!
W odpowiedzi na Wielk膮 Narodow膮 Mobilizacj臋 jako obecny selekcjoner reprezentacji U-21 prosz臋 o Wasze poparcie!!!
Swoj膮 pro艣b臋 motywuj臋 faktem, i偶 ka偶demu mog艂a si臋 zda偶y膰 wpadka z nieustawieniem sk艂adu (chod藕 w tym wypadku nie powinna ale...) by艂em przekonany, 偶e mam ustawion膮 domy艣ln膮 pozycj臋 sk艂adu jaki ma wyst膮pi膰 i odziwo z tej domy艣lnej opcji jedynie nastawienie ataku by艂o wczytane w meczu :-/
My艣l臋 偶e przy obecnym sk艂adzie kt贸ry jest mocniejszy w tym momencie od wcze艣niejszego (z tamtego sezonu) mo偶na nawet wygra膰 puchar pocieszenia reprezentacj膮 U-21 - niestety ma艂e to pocieszenie :-(
Uwa偶am, 偶e moja zmiana nie ma w tym wypadku sensu poniewa偶 nie planuj臋 ju偶 wi臋cej walkower贸w a tym sk艂adem pomimo jednego przegranego meczu i tak uda si臋 doj艣膰 do fina艂u - takie mam bynajmniej plany :-)
Maj膮c powy偶sze na uwadze prosz臋 o poparcie umo偶liwiaj膮ce mi dalszego prowadzenia kadry (po艣wi臋ci艂em du偶o czasu 偶eby wybra膰 do niej zawodnik贸w).
Przy ewentualnej kolejnej przegranej mo偶ecie zawsze zmieni膰 zdanie. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za poparcie i pozdrawiam :-)
Last edited by rawo89 at 6/13/2023 5:05:44 PM