Dzisiaj poprowadzi nas m4ti_ który wystawił następującą 12:
(http://img413.imageshack.us/img413/7083/tajwan.jpg)A teraz oddajmy głos zwycięzcy typera niech się tłumaczy:
Wybrałem głownie tych co są w formie a z nią na szczęście nie jest tak źle. A ze nie jest źle to postaram się to wykorzystać i zaatakować skąd tylko się da, czyli Push the Ball, tylko sęk jest w tym ze oni na 70% dadzą w obronie man to man wiec nie wiem czy przypadkiem nie lepiej by było Motionem ich zaskoczyć alb Run and Gun ale na dzień dzisiejszy zostaje przy PtB.
W obronie waham się pomiędzy 3-2 a man to man, ich trener lubi grać z obwodu ale ostatnio grał często LI ale teraz tam formy za bardzo niema wiec obawiałbym się 3-2 ale na dzień dzisiejszy poproszę ustawić man to man(…)
Pozdrawiam m4ti_
Ze swojej strony mogę tylko dodać, że mam nadzieję iż zgodnie z tradycją spotkań kadry prowadzonych przez zwycięzców typera i tym razem wyjdziemy z tej potyczki zwycięsko. Choć jak możecie się przekonać na załączonym obrazku entuzjazm praktycznie nie istnieje. No ale miejmy nadzieję, że walczący do końca w Mistrzostwach Azji Tajwan także jest w podobnej sytuacji.
Od przyszłego tygodnia znowu mecze o stawkę, więc wróci typer reprezentacji, a na razie w wolnej chwili możecie przyznać Oskary
(74377.1).