No pmst Boston oli taolises seisus paar aastat tagasi, ja näed tuli välja küll.. Ise olen ak suur Nba fänn ning vaatasin otseülekannet, Clevelandil on igatahes perses, ning ses suhtes tegi lebron õigesti et sinna i jäänud.. Tegelikult oleks Bulls olnud talle kõige parem valik: seal oleks tema legacy olnud suurem , kui heatis (juhul et mõlemas khas võidetakse mitu tiitlit), sest Kobel ja Jordanil oli ka taoline võistkond, aga Miamis ei ole tema võistkonna nr 1 liider ning tema kõrval on veel kaks liiga paremat mängijat, osad NBA legendid on juba öelnud , et Lebroni enam Jordaniga ei hakata võrdlema, sest tema tiitlid Heatiga pole võrreldavad Jordani omadega ning ka et kui lebron võidab viis ja jõuab kobega ühele pulgale, siis kobe on ikkagi "parem ja lähemal jordanile" , sest tema oli franchise player , ta ei lahkunud LAst ja tema oli võistkonna liider ning suurim faktor nende tiitlite saamiseks. Osaliselt ma nendega ei nõustu kuid siiski , iva on sees. Pakun , et kui poleks Chicago olnud Jordani võistkond , siis oleks ka lebron sinna läinud, kuna Chicago on ikkagi Jordani oma ja jääb ka selleks, pinge ja ootused oleks olnud nii suured lebronile (üks tiitel vähem , jordan parem) , ja ta tahab ma arvan ikkagi ka mingit oma kohta kus tema on see imago ja põhivana. Kuigi Heat see ilmselgelt pole, sestsee on ikkagi wadevõistkond aj arvatavasti jääb ka.