Γεια σου φιλε Νικο
Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ΝΑΙ.
Επειδη ομως παντα μου αρεσει να αιτιολογω και η ερωτηση ειναι και λιγο σχετικη, θα σου πω και το γιατι.
Γιατι πιστευω το ετοιμος ειναι πολυ σχετικο.
Ετοιμος απο γνωσεις δεν εισαι ποτε, παντα γινεσαι καλυτερος και βελτιωνεσαι, αλλα γνωριζω σε ποιο σημειο βρισκομαι και ενα λογος που εχω δυο ακομα ατομα στην ομαδα ειναι για να συμπληρωσουν και να βοηθησουν.
Ετοιμος απο αλλα χαρακτηρηστικα τα οποια απαιτουνται για να αναλαβεις προπονητης της εθνικης, τα οποια τα ανεφερα στον λογο μου, επισης ειμαι. Σεβασμος και επικοινωνια ειναι μερος του χαρακτηρα μου, και ειμαι σιγουρος πως παραδειγματα και μεσα απο το φορουμ υπαρχουν πολλα, αλλα και μεσα απο προσωπικα μυνηματα με παρα πολους χρηστες που ειναι σε θεση να το επιβεβαιωσουν. Και αυτα ειναι χαρακτηριστικα που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για τον προπονητη της εθνικης και την σχεση του με τους υπολοιπους. Για αυτο αλλωστε με ειχε κερδισει ο Τυφωνας, ο Κατσαμπαρ, ο Καβαλα44 και ο Λυγκας.
Επισης ενα αλλο σημειο στο οποιο ξερω πως ειμαι ετοιμος ειναι πως δεν εχω τριβες, κοντρες, προβληματα με κανεναν, και αυτο πιστευω ειναι πολυ σημαντικο κοματι για να αναλαβει καποιος την εθνικη η οποια εκπροσωπει ΟΛΗ την Ελληνικη κοινοτητα και ΟΧΙ μονο την Α1. Κανενας δεν θα χαλαστει αν αναλαβω την εθνικη γιατι ολοι ξερουν ποιος ειμαι και δεν ειμαι χωρισμενος, ουτε γραμμενος σε στρατοπεδα.
Επισης σημαντικο, επειδη ακριβως το ειπε ο προηγουμενος προπονητης, οποιος αναλαβει την εθνικη θα πρεπει να την βαλει πανω απο την ομαδα του, και επειδη δεν ειμαι στην Α1 ειναι πιο ευκολο για μενα να το κανω αυτο. Ανεβασα την ομαδα μου στην ΙΙ και η πιεση και αυτα που απαιτουνται στην κατηγορια ειναι σαφως λιγοτερα απο την πιεση και τις απαιτησεις της Α1, απο την οποια προερχονται δυο σημαντικες και σεβαστες υποψηφιοτητες.
Τελος, και κατι που ειναι δυσκολο να το αναγνωρισει κανεις και να το αποδειξω, εχω την δυνατοτητα να επικοινωνω πιο αμεσα με ξενους λογω γλωσσας και δουλειας μου και να μπορω να πετυχω και αρκετα πραγματα στο εξωαγωνιστικο κομματι και στις σχεσεις μου με αλλους προπονητες, κατι που οπως εγραψε και ο Κατσαμπαρ ειναι πολυ σημαντικο και πολλες φορες φερνει προκριση η αλλα θετικα αποτελεσματα.
Επιζω να μην κουρασα.
Ευχαριστω
Aris kai den eimai kala