BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > מבזקי חדשות

מבזקי חדשות

Set priority
Show messages by
From: sexes

This Post:
00
195807.170 in reply to 195807.167
Date: 6/27/2013 3:34:33 AM
Overall Posts Rated:
4141
ביטול אימון כושר משחק יהיה מבורך
אך יחד עם זאת יש להוריד את משכורות השחקנים
במיוחד אלו בעלי המשכורות המנופחות
מה שהכי מרגיז פה זה שגם אם השינוי הוא חיובי
אין שום הודעה מסודרת מראש עליו
אני למשל על השינוי של ירידת כושר משחק של השחקנים
לא ידעתי עד להודעה הרשמית בתחילת העונה
אי אפשר לבצע מהלכים כל כך משמעותיים במשחק בלי
לאפשר למנהלים להיערך לזאת
עכשיו כל שינוי שרוצים לבצע כדי להתאים את הסגל לרוח החדשה
של המשחק גובה מחיר כבד מאוד בעונה הנוכחית

לגבי האולם אני לא מצליח למלא אפילו 18000 בעונה הרגילה
כך שאני לא רואה טעם להגדיל
גם אם מורידים מחיר כדי למלא יותר קהל
הביטוי של זה בהכנסות לא כל כך משמעותי
כי מצד אחד באים יותר ומצד שני משלמים פחות
ולא ראיתי השפעה משמעותית בהכנסות

From: Oakley

This Post:
00
195807.171 in reply to 195807.170
Date: 6/27/2013 3:47:58 AM
Overall Posts Rated:
1616
להערכתי, במידה והיה לך אולם גדול יותר, היית יכול להשקיע יותר במשכורות שמוביל ליותר ניצחונות, וכך הלאה.
אולי זו הייתה טעות מצידי לעלות את נושא האולם. כושר המשחק לשחקן שנקנה, וביטול האפשרות לאמן כושר משחק, זה העיקר. אפשר דיון שלם לגבי האולם כמו שינוי החישוב שגורם לקהל לבוא, הגברת הביתיות ככל שמגיע יותר קהל, וכאלה....פחות רלוונטי לדיון הזה.

From: Ehud

This Post:
00
195807.172 in reply to 195807.170
Date: 6/27/2013 5:04:47 AM
Overall Posts Rated:
274274
דווקא היה עדכון על זה עוד בעונה שעברה. בחדשות בעונה שעברה רשמו שזה שינוי שיכנס החל מהעונה.

אני מסכים וגם בעד שעדיף לבטל את אימון כושר המשחק.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: sexes

To: Ehud
This Post:
00
195807.173 in reply to 195807.172
Date: 6/27/2013 5:41:10 AM
Overall Posts Rated:
4141
אני מסתכל על דף העידכונים ולא רואה פוסט אחד
שמרמז על השינוי הזה

From: TrinZ

This Post:
00
195807.174 in reply to 195807.167
Date: 6/27/2013 6:40:42 AM
Overall Posts Rated:
134134
אני לא בטוח שהתנסית באימון כושר משחק...משום שהוא ממש לא מבטל את חשיבות שמירת הדקות השבועיות , במידה והשחקנים שלך משחקים יותר מדי או בכלל לא משחקים ,אתה יכול לאמן כושר משחק כל שבוע והם יהיו בכושר גרוע, כל מה שזה נותן זה אופציה שמעלה יותר את הכושר כששומרים דקות (ועדיין יש אפקט רנדומלי) או אופציה למזער את הנזק כשלא שומרים דקות.
ממש לא "מעודד" אי שימוש במשחק או מעיד על חוסר חשיבות של שמירת דקות...

לגבי השינוי של הורדת כושר משחק לאחר הקנייה- יש בזה הגיון מסוים (הרי כולם התלוננו שקבוצות קונות שחקנים לקראת משחק כזה או אחר).י
ויש בזה חסרונות שפוגעים בעיקר בקבוצות שעולות ליגה וצריכות להתאים את הסגל.

לגבי האולם - הסיבה שכולם בונים אולם בסביבות ה 20-25 אלף מושבים היא שיש תקרה רכה של צופים במשחק שעומדת על אזור ה 20-21 אלף צופים ואין לאף קבוצה שום סיבה לבזבז כסף על מושבים ריקים או כאלה שלא יחזירו את ההשקעה.

Last edited by TrinZ at 6/27/2013 6:41:04 AM

This Post:
00
195807.175 in reply to 195807.169
Date: 6/27/2013 6:54:12 AM
Overall Posts Rated:
9999
זו נקודה חשובה
אין מה לבנות אולם של הרבה יותר מ20

לקני יש 25 וגם בעונה שהוא הפסיד 4 פעמים בליגת העל האולם
שלו אף פעם לא היה מלא
וזה אחרי מסורת ארוכה של הובלה בליגת העל.

אני גם נגד אימון כושר משחק.
אבל אני חושב שלהוריד שחקן

This Post:
00
195807.176 in reply to 195807.164
Date: 6/27/2013 6:54:43 AM
Overall Posts Rated:
134134

אגב,
לא היה יותר פשוט לעשות את אותו החוק, אבל שקיומו יחל בשליש השני\השלישי של העונה?!?!?!
ככה הם היו נלחמים מול מה שהם רצו מלכתחילה מבלי לפגוע בעוד דברים "על הדרך" ודעתי האישית היא שזה פיתרון פגז והוגן לכל הדעות!
דניאל.

אני רוצה רק להתייחס לנושא הזה : יש גם איתו בעייתיות, קח את ההגרלת משחקים שלי לדוגמא בבי-3 , כל המשחקים הקשים שלי נמצאים בשליש הראשון ואח"כ יש משחקים יותר קלים - מה שהיה קורה אם ההצעה שלך הייתה מיושמת היא שלהגרלת המשחקים תהיה השפעה יותר גדולה ממה שכבר יש לה כרגע (זה נכון כמובן גם לליגה,גביע וכו')י

This Post:
00
195807.177 in reply to 195807.174
Date: 6/27/2013 7:12:06 AM
Overall Posts Rated:
1616
לגבי כושר משחק, מה שאמרת זה נכון ואני מודע לזה, אבל אני עדיין חושב שזה גורע מהקושי בשמירת דקות; מספיק ששחקן יקבל 77 דקות, לדוגמא, הוא, כנראה, יירד בכושר, ואפשרי ששבועיים לאחר מכן הוא עדיין לא יהיה בכושר שיא. אני יודע שזה תלוי בכמה זמן הוא היה בכושר שיא, מאמן, התמחות של מאמן, וגיל, ובכל זאת, האימון הזה משנה את כף המאזניים בדיוק על התפר בהרבה מקרים. שחקן שפותח פעמיים בחמישייה עם מחליף, לרוב, יקבל קרוב ל 80 דקות, שזה כמה דקות משמירה על הכושר, ואימון כושר המשחק מאפשר לך את העוד 10 דקות ההכרחיות האלה. אז נכון שגם מי שמאמן כושר משחק לא יכול לתת 48 דקות כל משחק, אבל הוא כן יכול לעלות,לדןגמא, עם אותה חמישייה פעמיים בשבוע, והכושר שלו לא ייפגע, וזה משמעותי, בייחוד לקבוצות שהכוח שלהן בחמישייה; יש עוד הרבה דוגמאות, הצגתי רק חלק, אבל מרווח תמרון הדקות הוא משמעותי בעיניי.
לגבי כושר של שחקן, ציינתי שיש בעייתיות וצריך למצוא את האיזון. לגבי קבוצה שרק עלתה, אפשר למצוא פתרונות כמו שהכושר לא יירד, מענק כספי גבוה יותר, התלהבות, יש דרכים...
לגבי האולם, אם זה באמת ככה, אז אחרי שאני אגיע לאולם של איזור ה 20 אלף, פחות או יותר, יש לי רק לקנות שחקנים ולרוץ כמה עונות על ניוטרל? חשבתי שיש יותר מזה...אולי זו בעיה בפני עצמה.
אני מוכן לקבל את הטענות שלכם לגבי האולם, על סמך נסיונכם, אבל לגבי דקות משחק, ואי הכדאיות של אימון תכונות, שכביכול אמור להיות די משמעותי במשחק, אני מאמין שאופציות אלו נפגעות מאימן כושר משחק.

From: Ehud

This Post:
00
195807.178 in reply to 195807.173
Date: 6/27/2013 8:00:16 AM
Overall Posts Rated:
274274
הנה - זה ציטוט מהעדכון לעונה 23

Finally, we’ve received many requests to introduce a cup transfer deadline. This is logistically difficult to implement, since national tournaments end later in the season in larger countries, resulting in many different cup transfer deadlines. As an alternative, starting from season 24, transferred players will require at least a couple of weeks to get used to their new teammates and surroundings. Newly acquired players will receive a hit in game shape so that they cannot directly perform at their best upon arrival to their new team, with players in better game shape receiving a larger hit than players in bad game shape. We expect this will result in managers having to plan their roster moves further in advance, and it should also help to address the concern that teams can buy expensive players immediately prior to an important match. More information on the specifics of this change will be

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

This Post:
00
195807.179 in reply to 195807.177
Date: 6/27/2013 8:38:43 AM
Overall Posts Rated:
134134
אל תשכח שכמות הדקות שהשחקן מקבל כשהוא פותח בחמישיה קשור גם לרמת הסטמינה שלו , ויכול להווצר מצב אבסורדי שמי שיש לו סטמינה טובה ולא מוחלף להרבה דקות יהיה כתוצאה מכך בכושר רע יותר מה שיעלה את הערך של סטמינה נמוכה...

לגבי האולם - אני מסכים שזה טפשי, במיוחד כשכמות המושבים שניתן לבנות היא עצומה ביחס לכמות הצופים שממש מגיעים- ואולי באמת כדאי לתקן את זה, מה שכן , זה לא בדיוק שכשמגיעים ל20 אלף עומדים בניוטרל ,כי בדר"כ מנסים למקסם רווחים על ידי בנייה של יותר לואר טייר במקום בליצ'רס.

לא כל כך הבנתי את ההצעה שלך לגבי התיקון עבור קבוצה שעלתה, כל אחד מהשינויים שהצעת יוצר בעייתיות חדשה...אולי אם תפרט יותר אבין.

This Post:
00
195807.180 in reply to 195807.179
Date: 6/27/2013 9:52:58 AM
Overall Posts Rated:
1616
כן, זה גם קשור לאם המשחק צמוד או לא. בזמנו גם העליתי בפורום כמה דקות משחק זה כל רמה של סטאמינה, בערך. מה שכן, אם לשחקנים הפותחים יש סטאמינה נמוכה, אז אמנם תוכל לפתוח איתם פעמיים בשבוע, אבל למשך,בערך, זמן מצטבר של רבע שלם, אתה משחק עם מחליפים, ואפשר להפסיד משחק על מחליפים. כלומר, יש כאן התלבטות מסויימת. יתרה מזאת, אם אתה מאמן שחקן שהוא גם שחקן קריטי, אז סטאמינה נמוכה בעייתית למתאמן שצריך לקבל את כל ה 48, ויש התלבטויות נוספות. אבל אתה מבין? זה בדיוק העניין... כל ההתלבטויות האלה מעלות את רמת התחכום שצריך למשחק, ואימון כושר משחק פשוט "חוסך" את כל זה.
בקשר לאולם, אמרתי סביב ה 20 באופן כללי; ברור שיש חלוקה מסויימת ועדיפויות מסויימות אם הקבוצה מנצחת או מפסידה. לא נכנס לזה. העניין הוא שמשתמשים רבים לא רחוקים מאולם של 23 אלף בוריאציות שונות, ומה אז?
קודם כל, אמרתי שיש פה בעייתיות, ומשהו ייפגע, זה בטוח. גם בביטול אימון כושר המשחק יש פגיעה מסויימת. לגבי קבוצה חדשה שעלתה, אפשר לאפשר שבועיים של חסד לגבי כושר, לדוגמא. אפשר להתחיל מ 8 התלהבות, או לתת מענק עלייה גבוה יותר. ברור שקבוצה שרק עלתה ליגה נפגעת, אבל אפשר לייצר מצב שימזער את הפגיעה. אני אתמקד בכושר, קבוצה שעלתה תתחזק, לרוב, כבר בשבועות הראשונים, אז אפשרי שהכושר לא יירד באופן דרסטי לקבוצות שרק עלו.

Advertisement