BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
From: akage14

This Post:
00
208620.170 in reply to 208620.166
Date: 3/3/2012 7:11:20 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Αφού ξενυχτατε όλοι να σας χαιρετησω και εγώ , μόλις είδα το blitz ...μην το δείτε ...

Μερικά σχόλια για τον πρώτο γύρο

1) τα λιοντάρια έκαναν κίνηση που μπορεί και να τους καταστρέψει. Με 0-7 ζόριζουν τα γαλατα και μπορει να κάνει κινήσεις πανικού που να τον οδηγήσουν στην ΙΙΙ. Χρειάζεται τουλάχιστον 3 νίκες στα χιαστι ... Θα τα καταφέρει?
2) θεωρω ότι οι ομάδες των play off θα είναι αυτές που βρίσκονται στις θέσεις 1-4 απόψε, ίσως με διαφορετική σειρά αλλα νομίζω αυτές θα είναι.
3) το παιχνίδι της Τρίτης το περιμένουμε με ανυπομονησία, θέλω να δοκιμάσω κάτι στην κούνια και ελπίζω να μην έχουμε κλάματα ( να χαίρεσαι τον μικρο Νικόλα σύντομα)
4) peristerians: respect
5) η ήττα που με προβλημάτισε περισσότερο είναι αυτη απο τους μοναρχες
6) Οι τιτανες θα μπορούσαν άνετα να είναι στην πρώτη 3αδα
7) νομίζω ότι υπάρχουν λεφτά σε μερικές ομάδες για κάποιες μεταγραφές ,ίσως κοντά στα play off/out ;)))
8) Πόσους αγώνες κρατάει το αήττητο;

This Post:
00
208620.171 in reply to 208620.169
Date: 3/3/2012 7:18:32 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ναι φυσικα και να τρυπωσεις!!! Απλα επειδη ειμαι κ κατα το ημιση Γιαννιώτης δεν αλλαζω ευκολα αποψη... αλλα σε αυτη την περιπτωση θα αλαξω γτ θυμομουν λαθος το τι ελεγε το Εγχειρίδιο Παιχνιδιού και σε αυτη την περιπτοση λεει Ζώνη 1-3-1: Δραματικά αυξημένη περιμετρική άμυνα σε κόστος της εσωτερικής και των ριμπάουντ., μπορω όμως να εχω ενα ελαφρυντικό γτ στη πραγματικότητα τα κενά σε αυτη τη ζώνη ειναι περιφεριακα!!!
Οποτε πολλα μπράβο στον CRETE!!!!

From: Tomygun

This Post:
00
208620.172 in reply to 208620.170
Date: 3/3/2012 7:18:39 PM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Xairetw kai egw tous ksenyxthdes.
Ti na katastrafw pu exw katastrafei hdh.
Den kerdizw oute ton lebron na ferw.

Mou to eipate ksana afto gia tin katastrofi.
Min yperbalete.
Enan mis8o 8a plirwsw kai eksw apo tin porta.
Elega oti 8a ton xrhsimopoihsw 2 paixnidakia gia na ta kerdisw.
Tora an den poulh8ei tin epomenh bdomada isws kai na exw problima.

Etsi opws paei i xronia prepei na riskarw diafora giati eixa sthsei la8os tin omada apo tin arxi.
Mono epi8esi kai ka8olou amyna.

This Post:
00
208620.173 in reply to 208620.170
Date: 3/3/2012 7:24:08 PM
Overall Posts Rated:
4141
Εν αγορι μου πρεπει να ρωτας του ιδικούς για τις ταινίες ''αυτοι ξερουν''! Ειμαι αρκετα καμενος με το cinema γ αυτο οποιος θελει καμια βοηθεια να ρωταει για να μην χαλαει 2 ωρες απο την ζωη του οπος κανω εγω μερικες φορές!

υσ. ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΈΝΗ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ J. DEPP ''RUM DIARY''!

From: Gre©©o

To: manu
This Post:
00
208620.176 in reply to 208620.174
Date: 3/3/2012 7:45:04 PM
Overall Posts Rated:
4141
Εχω αυτο διορθωθεί ποιο πανω! Εγω μιλούσα για το πραγματικό basket αλλα ο εχεις δικιο! Βεβαία οσο για την προπόνηση ειναι τι θελει ο καθε ενας να πετύχει, αν έκανα ομαδική δε θα ειχα κανένα θεμα!

This Post:
22
208620.178 in reply to 208620.133
Date: 3/3/2012 8:13:06 PM
Overall Posts Rated:
1717
Post-Game..

ΜΠΛE

Kentauroi Cholargou 103 - 65 Lofos b.c : Δεν κατεβηκε ο λοφος αρα No Comment..

Peristerians 82 - 59 Inuvik Club : Δεν το χτυπησε το παιχνιδι ο Ινουβικ αφου οπως φαινεται προφυλαξε παιχτες για το κυπελλο..παρ'ολα αυτα φαινεται οτι δεν διαφερουν κ πολυ οι βασικοι με τις αλλαγες πραγμα λιγο σπανιο στις περισσοτερες ομαδες..τακτικα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καμια απο τις δυο ομαδες δεν επαιξε το καλυτερο δυνατο επιθετικο συστημα αφου τα ποσοστα ηταν πολυ ασχημα κ για τις δυο ομαδες,ακομα περισσοτερο για την δικη μ που επαιζε κ με μεγαλυτερη διαθεση..

fightclub 84 - 93 monarxes : Το φοβερο σε αυτο το παιχνιδι ειναι οτι καμια απο τις δυο ομαδες δεν ειχε καποιο πολυ δυνατο ματσ απ..εξου κ τα ασχημα ποσοστα απο τις δυο ομαδες..το παιχνιδι κριθηκε στην πιο δυνατη αμυνα που ειχαν οι μοναρχες αλλα κυριως στις περισσοτερες κατοχες που ειχαν συνολικα στο παιχνιδι..22-8 τα επιθετικα ριμπ υπερ των μοναρχων,νουμερο πολυ μεγαλο για ενα κλειστο παιχνιδι σαν κ αυτο..αρα αμυνα+ριμπ εδωσαν το παιχνιδι για τους μοναρχες!!

Athens Lions 91 - 106 Titanes BC : Παρ'ολο την 3-2 που επαιξαν εδω τα λιονταρια βλεπουμε οτι η μπαλα πατησε αρκετα στα ματσ απ που ειχαν οι τιτανες(θεσεις 4,5) με αποτελεσμα να εχουν μεγαλη ευστοχια..55/106 ποντους για τους τιτανες ηρθαν απο τους δυο ψηλους κ αυτο τα λεει ολα..επιθετικα τα λιονταρια πηγαν σε μια επιθεση που δν τους εδινε κανενα δυνατο ματσ απ ενω θα μπορουσαν να εκμεταλευτουν καλυτερα το θηριο που πηραν με ενα εσωτερικο συστημα..

ΚΟΚΚΙΝΟΙ

CRETE 69 - 84 LEPANTO FISHERMEN : Αλλο ενα παιχνιδι οπου δεν υπηρχε ουτε ενα ξεκαθαρο ματσ απ..το παιχνιδι κριθηκε στη μεγαλη διαφορα των ευστοχων βολων(10-26) απο φαουλ που λογικα εγιναν λογω της 1-3-1 ζωνης..αρκετες περιστροφες λογω της ζωνης αρα κ αρκετες ματσ απ επιθεσεις..

Athens Lambs 101 - 91 PRASINOI : Η διαφορα διαθεσης νομιζω παιζει καθοριστικο ρολο για την εκβαση του αγωνα..η φοβερη δυνατοτητα να βρισκει σχεδον σε καθε κατοχη τους ψηλους του ο Athens Lambs του δινει το παιχνιδι κ ετσι αντισταθμιζει τα pp100 που εχουν οι πρασινοι κ που θα επρεπε να ειναι πιο ευστοχοι αλλα λογω διαφορας διαθεσης κ λογω ατυχιας δεν ειναι!!

nikolas2007 89 - 76 Panathinaikos-1908 : Νομιζω τα pp100 κ τα ratings μιλανε απο μονα τους σε αυτο το παιχνιδι..4/5 θεσεις απειλης ειχε ο Νικολας,καμια ο παο!!Αν ο νικολας δεν ηταν κ ατυχος στην ευστοχια των παιχτων του θα κερδιζε με μεγαλυτερη διαφορα..

BROLA 96 - 74 lokros : Για μενα ο λοκρος επιθετικα με βαση τα pp100 εκανε οτι καλυτερο μπορουσε..απλα απεναντι του ειχε μια ομαδα με 5/5 θεσεις για απειλη,με φοβερα ποσοστα κ με φοβερη αμυνα που δεν αφηνε στον λοκρο κ πολλες επιλογες επιθετικα..Νομιζω κ οι δυο εδω εστησαν τις ομαδες τους με τν καλυτερο δυνατο τροπο!!!

From: mikesot
This Post:
00
208620.179 in reply to 208620.173
Date: 3/3/2012 8:16:06 PM
Panathinaikos-1908
IV.8
Overall Posts Rated:
2020
>>Γουστάρω φόρουμ τρελό!!! Αναλύουμε μπαζερ, ταινίες και έπεται συνέχεια... Λοιπόν, wud1976 να χαίρεσαι τον μικρό σου Νικόλα και χαλάλι η νίκη σου σήμερα. Αφιερομένη!!! Είναι και πρασινιακός!! Πώς να κρατήσουμε κακίες??!!! Δεν γίνεται.
>>Συνεχίζοντας, μεγάάάάάλο respect στον Peristerians που δεν φρενάρει με τίποτα. Και δεν του το 'χα καθόλου. Περιμένω το ματς Peristerians-Brola ( δε ξέρω σε ποιανού έδρα είναι και βαριέμαι να δω :P) γιατί θα είναι πολύ μεγάλος αγώνας.
>>Brola... Πολύ μεγάλη νίκη. και δεν περίμενα τέτοια διαφορά με τίποτα.
>> Lepanto... Νίκη που την περίμενα γιατί κι ο CRETE έχει θεματάκια. ( Και ναι η 1-3-1 ειναι η πιο "καλή" άμυνα για τα περιφερειακά συστήματα επίθεσης σύμφωνα με το παιχνίδι, αλλά αυτά είναι σχετικά, δεν μπαίνουν σε καλούπια τόσο εύκολα)
>>Περίμενα οι PRASINOI να κερδίσουν αλλά τα πρόβατα κάναν την έκπληξη και το break...
>> Οι Titanes πήραν αυτό που ήθελαν και πλεόν τα λιοντάρια είναι σε πολύ δύσκολη θέση.
>>Οι Kentauroi οπως όλοι είχαμε πει κέρδισαν και πολύ εύκολα αφού κι ο Lofos επέλεξε να μαζέψει ενθουσιασμό.
>>Ο fightclub το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε σε μία έδρα που είναι παραδοσιακά δύσκολη.
Αυτά... Καληνύχτα σας κύριοι...

This Post:
00
208620.180 in reply to 208620.179
Date: 3/3/2012 8:29:03 PM
Overall Posts Rated:
1717
Thanks guys για τα καλα σας λογια..δεν νομιζω οτι ειμαι στο επιπεδο της Μπρολας κ του Κενταυρου..εχω ψωμι να φαω ακομα!!Απλα ισως εκμεταλλευτικα το γεγονος οτι σαν νεωφοτιστος δεν περιμεναν πολλοι οτι θα εχω δυνατη ομαδα κ ισως να με υποτιμησαν..καλο για μενα φυσικα αυτο αν κ νομιζω πλεον οτι ολοι ειναι πιο ψηλιασμενοι :P
Χαιρομαι παρα πολυ με το φορουμ μας!!Νομιζω πρεπει να ειμαστε το πιο ενεργο φορουμ στην ΙΙ αυτη τη στιγμη κ ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!!!

Advertisement