E moj Mare, ti randomi su najgora stvar, kako u igri, tako i u zivotu. Kad znas da si sve uradio kako treba, a opet se sve izjebe.
Kod mene niko od spoljnih igraca nema najbolju formu pa je pitanje kako cu zaustaviti tvoje sutere. Kupovinom sjajnog centra si se mnogo pojacao i sveo sanse za iznenadjenje na minimum. Naneo si mi najtezi takmicarski poraz ove sezone, ali taj mec je bio prekretnica za mene. Od tada su mladi bekovi mnogo napredovali, ali opet su slabiji od tvoje spoljne linije.
Goric je tu negde kao i Babarogic, donekle iskusniji. Lukyanov je bolji od svih mojih bekova. Moor takodje odlican. Opasni trojkas Busquet je srecom po mene povredjen, ali tu su Pokrajac i Milovic. Mozda sam jedino na krilnom centru bolji. Posto sam video kako ti izgleda dok je bio na listi, rekao bi da je i nova akvizicija iz Izraela bolja od mog Tienfortia. E sad, mozda odlucis da stavis recimo makedonca na centra, a Yohpaza na PF, pa i ti mene iznenadis.
Sve u svemu,nadam se da ce sutrasnji duel biti u zanimljiviji nego prethodni, probacu da smislim nesto i napravim iznenadjenje.