BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > repka uzivo

repka uzivo

Set priority
Show messages by
From: Tarikz

This Post:
00
249235.170 in reply to 249235.169
Date: 2/4/2014 6:52:48 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
650650
Second Team:
Falcons BC
Ja to shvatam i to je sasvim uredno, medjutim postoje menadzeri koji daju preko 90 minuta svojim igracima bez obzira na okolnosti i opomene.
Zbog toga smo vec izgubili vrlo vrijedne igrace za ovaj tim kao sto su Staka, Simat i Radovic, koji bi bili u idealnoj dvanaestorci bez problema ali su redovno preko 90 minuta i sa menadzerima se uopce ne moze ni pricati.

Sto se tice taktike, igraci su nam takvi da su najpogodniji za LI i to je nesto na cemu ce se morati mijenjati. Srecom, u zadnje vrijeme se pravi balans pri treningu skilova tako da cemo biti sve sposobniji i za druge taktike.
Cinjenica je, recimo, da se mogao negdje i odigrati neko Motion ili Low Post ali ako ti protivnik ne pogadja taktiku onda bi mogao znacajno sebe oslabiti.

From: GM-Kyve

This Post:
11
249235.171 in reply to 249235.170
Date: 2/4/2014 9:48:15 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Ja to shvatam i to je sasvim uredno, medjutim postoje menadzeri koji daju preko 90 minuta svojim igracima bez obzira na okolnosti i opomene.
Zbog toga smo vec izgubili vrlo vrijedne igrace za ovaj tim kao sto su Staka, Simat i Radovic, koji bi bili u idealnoj dvanaestorci bez problema ali su redovno preko 90 minuta i sa menadzerima se uopce ne moze ni pricati.

Sto se tice taktike, igraci su nam takvi da su najpogodniji za LI i to je nesto na cemu ce se morati mijenjati. Srecom, u zadnje vrijeme se pravi balans pri treningu skilova tako da cemo biti sve sposobniji i za druge taktike.
Cinjenica je, recimo, da se mogao negdje i odigrati neko Motion ili Low Post ali ako ti protivnik ne pogadja taktiku onda bi mogao znacajno sebe oslabiti.

ako se ne proba, nikad se nece saznati koliko nam odgovaraju druge taktike...
iskreno ne sjecam se kad nam je repka igrala bilo sta drugo osim LI m2m LCD... a koliko znam, svi vanjski su nam prilicno tanki sa IS, koliko sam pratio po TLu i neke skauting liste, nijedan PG SG nema IS preko 7-8, a to je jako slabo za pravi LI...

dokle god zajednica ne bude kupovala i trenirala odrzavala nase igrace, repka ce nam uvijek biti ovakva... osrednja, uz pokoji skalp ako se planete dobro posloze i forma bude dobra...
cisti primjer je Bajovic koji je propao neki dan... 1m za odlicnog vanjskog igraca, koji ima gotove vanjske skilove, i jos se mogao trenirati unutra... plata sasvim prihvatljiva za bilo kojeg naseg prvoligasa drugoligasa... pogotovo sto bi prodaja dresova vlasniku drasticno porasla, jer bi sigurno bio medju 18 reprezentativaca...
ali naravno, vecina ce radije kupit stranca starca, nego naseg potencijala... i onda isti takvi dodju na forum, i palamude o rezultatima repke...
iskreno, ne znam zasto uopce citam i nerviram se, a pogotovo komentiram...

This Post:
77
249235.172 in reply to 249235.171
Date: 2/5/2014 4:24:27 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
da sam znao da ce ovako forum zivnuti poslije poraza, ja bih i proslu izgubio
:)
na stranu sala, kritike su na mjestu

From: Tarikz
This Post:
00
249235.173 in reply to 249235.172
Date: 2/7/2014 3:08:12 PM
KK Zulfikars
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
650650
Second Team:
Falcons BC
Zelim da se zahvalim i cestitam svim menadzerima zbog odlicne forme, uspjesno ste obavili svoj dio posla.

This Post:
00
249235.174 in reply to 249235.173
Date: 2/9/2014 9:14:40 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
jos velimirovic i jovancevic

This Post:
11
249235.175 in reply to 249235.173
Date: 2/21/2014 7:23:26 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Mali presjek situacije po pitanju utjesnog turnira i ranga reprezentacije.
Sve u svemu, prilicno sam zadovoljan rezultatima osim neocekivanog poraza od Venecuele.
Ono sto mi se ne svidja je pad na ukupnoj tabeli nacionalnih timova, pogotovo kad su u pitanju evropske reprezentacije. Trenutno smo 17. ekipa u Evropi, sto ne ohrabruje, bar kad je zdrijeb u pitanju. Placamo danak unutrasnjim pozicijama, ali valjda ce se isplatiti ovo forsiranje mladih snaga u buducnosti.
Kad smo vec kod toga, VAZNO SAOPSTENJE: Grgo Vidusin je na transfer listi
Po meni. jako bitan igrac za buducnost repke.

This Post:
00
249235.176 in reply to 249235.175
Date: 3/4/2014 4:48:49 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Stvarno tuzan ciklus
zelim sve najbolje buducem selektoru kojem stojim na raspolaganju u svakom pogledu
http://www.buzzerbeater.com/match/27795/boxscore.aspx

This Post:
44
249235.177 in reply to 249235.1
Date: 3/11/2014 5:39:34 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
jbt al smo jaki, ne moramo ni igrat prijateljske... da ne umaramo dzaba igrace...
nabijem na onu stvar i tebe, i tvoje zajednistvo, matrixe, crtice, bannere i sve sto vec spominjao, kad nisi u stanju obicnu prijateljsku ugovorit, namjestit 12 igraca po formi, LCD, LI m2m... 9 klikova plafon, a drugo nista ionako i ne znas...

This Post:
55
249235.178 in reply to 249235.177
Date: 3/13/2014 5:32:48 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
sta da ti kazem
osim da bi bilo dobro da baratas argumentima prije nego sto pocnes s kritikom
a i u toj kritici slobodno izostavi fraze tipa nabijem te ...
stvarno nema potrebe za takvom vrstom nekulture
a da smo jaki jesmo, i bicemo jos jaci, ono sto trenutno reprezentaciji nedostaje za vrhunske rezultate su dva centra, tu me Keni malo zbunio jer sam ocekivao da ce kupiti Grgu Vidusina, drugi je po meni Lukic,a i ako Simat promijeni vlasnika bice veliko pojacanje, toliko o rosteru
sto se zajednistva tice, vi kojima su puna usta bosne i navodno ste velike patriote ste, meni licno, najvece razocarenje, ocekivao sam puno vise konkretnog doprinosa reprezentaciji, pocevsi od skautinga do aktivnosti na forumu, pri tom mislim na zanimljivosti, statisticke prikaze, najave meceva, intervjue i ostalo, a ne na blacenje i vrijedjanje
I jos jedna stvar, nakon ovog selektorskog mandata sam kao covjek bogatiji za prijatelja, toliko o zajednistvu

This Post:
22
249235.179 in reply to 249235.178
Date: 3/13/2014 5:42:03 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
sta da ti kazem
osim da bi bilo dobro da baratas argumentima prije nego sto pocnes s kritikom
a i u toj kritici slobodno izostavi fraze tipa nabijem te ...
stvarno nema potrebe za takvom vrstom nekulture
a da smo jaki jesmo, i bicemo jos jaci, ono sto trenutno reprezentaciji nedostaje za vrhunske rezultate su dva centra, tu me Keni malo zbunio jer sam ocekivao da ce kupiti Grgu Vidusina, drugi je po meni Lukic,a i ako Simat promijeni vlasnika bice veliko pojacanje, toliko o rosteru
sto se zajednistva tice, vi kojima su puna usta bosne i navodno ste velike patriote ste, meni licno, najvece razocarenje, ocekivao sam puno vise konkretnog doprinosa reprezentaciji, pocevsi od skautinga do aktivnosti na forumu, pri tom mislim na zanimljivosti, statisticke prikaze, najave meceva, intervjue i ostalo, a ne na blacenje i vrijedjanje
I jos jedna stvar, nakon ovog selektorskog mandata sam kao covjek bogatiji za prijatelja, toliko o zajednistvu

sta ovo nisu argumenti? nisi u stanju ugovorit prijateljsku, namjestit postavu za istu, cak ni onih tvojih famoznih 12 igraca, lcd LI m2m, drugo ionako i ne znas... sto je najgore, ovo nije ni prvi put...
a bitno da ti spin majstor prodajes suplju o nekakvom zajednistvu, skautingu, treningu, a osnovne duznosti kao izbornik zanemarujes...
sad mi reci zasto bi bilo ko ulozio minut svog vremena za repku, kad ti neces?
da ne govorim da si se posrao u cejf svima nama koji treniramo BiH igrace...
drago mi je sto si konacno nasao prijatelja, ali nece to dugo, samo dok te covjek upozna kako treba... obicni licemjeru, svakome nadjes manu, i svi drugi su ti krivi...

This Post:
33
249235.180 in reply to 249235.179
Date: 3/20/2014 11:37:13 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
moj pozdrav svima koji su me podrzavali
a nije vas malo
44 od 66
hvala vam