fay_stelaios-Tsouik---Ο Στελιος δεν θα αντιμετωπισει προβλημα αυριο και θα νικησει τον σαριθιν ο οποιος μοσχοπουλησει τους πολυ καλους κατα τα αλλα παικτες του. Αν υπαρχει πιθανοτητα καποιος ελληνας μανατζερ να κατακτησει καποτε το Β3 δεν θα ειναι αλλος παρα ο γκουρου του ελληνικου bb ο μεγαλος sarithin. Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει με τιποτα
Καλους αγωνες αυριο χωρις τραυματισμους και παρεξηγησεις!
o Nεκτάριος να μετράει θέλει και μόνη περίπτωση να το δει ανταγωνιστικά ελαφρώς είναι αν πραγματικά μοιάζει πολύ δύσκολο. Είχαμε μια ευκαιρία να τον απολάσουμε, αλλά τα περσινά πρέπει να τον ξενέρωσαν αρκετά εώς πολύ και αναφέρομαι στο σημείο που κατηγορήθηκε ο ίδιος. Κατά κάποιο τρόπο ο sarithin είναι ο πνευματικός μας πατέρας στο μπάζερ. Ψαχούλευε την μηχανή, μετρούσε, και μοίραζε ανιδιοτελώς γνώση σε όλη την κοινότητα. Μακάρι να τον απολαύσουμε στον Β3 μελλοντικά και κυρίως ευχομαι από καρδιάς να τον δούμε να κάνει πρωταθλητισμό στην Α1.
Με την ευκαιρία της ανόδου στην Α1 θα μετρήσω την συμπεριφορά των ''κυκλικών'' ρόστερ σε συνθήκες με μειονέκτημα ισχύος >50%
Ποια per συνθλίβονται;
Στον λόγο σκορ τι τιμές πετυχαίνουμε;
Η τοπική υπεροχή σε δευτερεύοντα μέχρι τι ποσοστό επιθέσεων μπορεί να απορροφήσει;
.....και διάφορα άλλα χαροκαμένα ερωτήματα![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Γραμμή προς γραμμή, λέξη προς λέξη, έψαχνε ακριβώς τα παραπάνω πέρσι. Χαρά μου να δω τον κόσμο δημόσια να τον ρωτάει πως πήγαν οι μετρήσεις τώρα που ολοκληρώθηκα μάλλον κι αυτό το κομμάτι έρευνάς του.
ΥΓ: μπαλάκι για το ποστ αυτό. μου θύμισες παλιές καλές εποχές στην ΙΙΙ
![(y)](/images/conf/emoticons/cool.png)