Hvala ;) Nekako sem bil v precepu če si sploh želim te zmage, ampak na koncu sm se odloču da se splača vsaj toliko da zadnjo tekmo, ki jo igram doma, dobim polno dvorano
Sezona je glede na mojo ekipo itak presežek, skupek plač vseh mojih igralcev je 25k nižji od *povprečja* v ligi, vemo pa da imamo nekaj ekip, ki tankajo in imajo ekipe za 100k (cirka), kar pomeni da je veliko število ekip z dosti dražjimi ekipami od moje, pa sem vseeno brez težav na solidnem 3. mestu. Če pa bi od začetka sezone že igral z polno postavo (večina "okrepitev" je prišla v 2.-3. tednu sezone, ko sem bil 0-4 se mi zdi) pa mislim da bi stisnu tudi za 1. mesto lahko skupaj, saj sem kar nekaj tekem tudi brez boja namenoma izgubil.
Pač to je to o čemer sem zadnjič govoril, jaz bi s tole ekipo ob 2-3 okrepitvah z lahkoto zmagal to ligo, ker roko na srce smo dejansko "švoh", sploh če primerjamo z SKL. Težava je da večina ekip v ekipi drži igralce ki so krepko peplačani (razni centri z 150k plače so čista neumnost), medtem pa recimo moj najboljši igralec, Žvab, z 100k plače verjetno najboljši igralec v ligi (vsestranski igralec, z skilli za notranje in zunanje taktike, kar mi daje flexibilnost da lahko igram kar mi zapaše vsako tekmo).
Ampak cilj (še) ni napredovanje, tko da to še pride - vsekakor bo to preden bo Žvab prestar in začel izgubljat skille, ker njega nadomestit bo nemogoče.. razen če bom imel 3-4 milijone
Sicer boš pa ti na 4. mestu, kajti Petelinje "na hard" tanka in namenoma izgublja tekme.. verjetno bo tudi zadnjo namenoma zgubu. Ampak to je pa tudi to, Vodka je velik favorit v modri konferenci, jaz pa bom nekako probal priti do finala, da se kk mm oddolžim za poraza v rednem delu sezone
P.S.: NE igrati pokrivanja po celem igrišču, razen če imaš ekipo z res dobro vzdržljivostjo, ta obramba se izplača samo proti tank/bot ekipam za nabijanje koš razlike, proti "resni" ekipi pa niti slučajno se ne splača s to obrambo.
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 7/15/2015 6:18:16 AM